Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש. נראית מעולה. 

בנוגע לחוסר בחיבורי usb - לדעתי פשוט תקנה מתאם type c למצת איכותי מאליאקספרס שמכיל כמה חיבורים, במילא רוב (אם לא כל) שקעי ה usb ברכב מספקות טעינה מאוד מאוד איטית. וגם ככה רוב המכשירים עוברים למטענים טייפ סי ל טייפ סי. 

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

תתחדש! לא הייתי דואג לגבי המזגן, עוד לא נתקלתי בטויוטה או כמעט כל רכב אחרי מהמזרח שהמזגן שלו לא מקפיא. לגבי פתחי האוורור, הם ממוקמים מעולה לדעתי. עדיף מאשר פתחים גבוהים יותר. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 שעות, iEminem כתב:

תתחדש. נראית מעולה. 

בנוגע לחוסר בחיבורי usb - לדעתי פשוט תקנה מתאם type c למצת איכותי מאליאקספרס שמכיל כמה חיבורים, במילא רוב (אם לא כל) שקעי ה usb ברכב מספקות טעינה מאוד מאוד איטית. וגם ככה רוב המכשירים עוברים למטענים טייפ סי ל טייפ סי. 

אכן יש לי כזה  שקניתי  מזמן. לא יודע כמה איכותי, אבל עושה את העבודה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

תתחדש וסע בדרכים בטוחות :)

שאלה - מה הוא תוואי הנסיעה שלך? 21 ק"מ לליטר הם כ 4.7 ליטר ל100 ק"מ, הסיבה שאני מודד כך כי פשוט לי יותר להשוות לתוצאה במחשב הרכב שלי, שם הצריכה הממוצעת עומדת על 7-7.5 ליטר ל100 ק"מ.

תוואי הנסיעה שלי הוא ברובו הררי, אם כי סוג של בין עירוני, כאשר עמידה בפקקים זוללי דלק היא בערך 20% מהדרך.

נראה לי ש4.7 ליטר ל100 ק"מ לא מהווה צריכה חסכונית במיוחד לאור הצריכה שלי, בפוקוס 2.0 משנת 2013.

• אהבתי 1
פורסם

תודה.
תוואי הנסיעה שלי הוא בערך 50% בין עירוני עם נסיעות לירושלים ובמקרה זה גם לגולן - כלומר הררי. חלק לא קטן מהנסיעות הוא בפקקים. 

נתון של 7-7.5 ליטר ל-100 ק"מ נשמע לי לא רע בכלל. זאת בערך צריכת הדלק של היאריס 2013 הלא היברידית שלי. האם בדקת מה צריכת הדלק בפועל (במשאבה)?

קשה לי להאמין שברכב בנזין - גם היברידי - אפשר להגיע לצריכה טובה יותר מ- 4.5 ליטר ל-100 ק"מ בממוצע בתוואי הנסיעה שלי.

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, motior כתב:

תודה.
תוואי הנסיעה שלי הוא בערך 50% בין עירוני עם נסיעות לירושלים ובמקרה זה גם לגולן - כלומר הררי. חלק לא קטן מהנסיעות הוא בפקקים. 

נתון של 7-7.5 ליטר ל-100 ק"מ נשמע לי לא רע בכלל. זאת בערך צריכת הדלק של היאריס 2013 הלא היברידית שלי. האם בדקת מה צריכת הדלק בפועל (במשאבה)?

קשה לי להאמין שברכב בנזין - גם היברידי - אפשר להגיע לצריכה טובה יותר מ- 4.5 ליטר ל-100 ק"מ בממוצע בתוואי הנסיעה שלי.

אני משיג עם היאריס הלא היברידית שלי בתוואי נסיעה של 40% בינעירוני והשאר עירוני טהור (בערך) 6.1 ל100קמ מדודים במשאבה. כך שנשמע לפי התוואי שלך הנתון ממש מצוין.

תתחדש וסע בדרכים טובות😄

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • אהבתי 1

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

תתחדש - כיף לשמוע שאתה נהנה מהרכישה

הנתון דלק שציינת נראה מעולה וכמעט חלומי :-)

איך זה מרגיש מאחורה לעומת הקלסטרופוביה ב CHR ?  - שמתי לב שאין לך כיסאות ילדים אבל שואל בכל זאת :-) 

• אהבתי 1
פורסם

לא קלסטרופובי בכלל מאחורה כי יש חלונות בגודל נורמלי, אבל קצת צפוף.  היום לראשונה נסעו ברכב 5 - לא כולל אותי - 4 מבוגרות וילדה בבוסטר. הבת שלי שישבה מאחורה חלק מהזמן אמרה שהיה צפוף אבל לא יותר מבאוריס (למעשה היאריס קרוס רחבה בחצי ס"מ מהאוריס....)

• תוכן חדש...