Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נניח שהכנסתם את רכבכם למרכז שירות מורשה יבואן לביצוע של פעולה מסויימת.
הרכב נכנס לשם תקין שלם ומלוקק.

לאחר ביצוע הפעולה קיבלתם רכב עם סדק באזור שבו בוצעה הפעולה (מסך המולטימדיה של הרכב). סדק שלא ניתן לפספס...
אותו מוסך טען "ככה הרכב הגיע", והציג לכם תמונות לכאורה מ"לפני" ביצוע העבודה. התמונה צולמה ב12:20, את הרכב הם קיבלו ב8:20 ומיד התחילו לעבוד עליו...
לא רק זה לפני תחילת העבודה הדגשתי בפניהם שהרכב שמור כמו חדש ושישמרו עליו, שאלת אותם שוב ושוב אם הם עשו את הפעולה הזו חצי בצחוק חצי ברצינות, ונאמר לי שאין מה לדאוג והמנהל הנחה את העובד שלו שילך לראות שהכל שם בסדר ויתחיל לעבוד.
כמובן שהם לא דיווחו על שום נזק באותו רגע.

דיברתי עם הבעלים הקודם של הרכב (רכשתי אותו ביום חמישי), הוא גם אמר לי שאין סיכוי שהנזק הזה היה שם ואני מאמין לו כי הוא שמר על הרכב כמו על ילד שלו (מכירים את המושג "רוסי פדנט" אז הוא כזה ברמות הכי קשות).
גם אני לא מאמין שפיספסתי את הנזק, הוא צועק ומפריע בעין, הוא נמצא במקום שאתה תמיד מסתכל בו, מסך המולטימדיה. זה לא איזה סדק קטן שמתפספס, זה סדק שרואים.

אני עדיין בהלם מהמקרה. לא יודע מה לעשות. לא יודע למי לפנות. לא מבין איך מוסך מורשה מרשה לעצמו להתנהל בצורה כזו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• ספונסר פורום
פורסם

1. נסה ביפה: דבר עם מנהל המוסך ותסביר לו בצורה הכי עניינית מה שכתבת כאן. מנהל טוב לא אמור להתעלם מתלונה שכזו.

2. האם במקרה יש לך/למוכר תמונה של המסך לפני הקנייה? זה כמובן יוכל לעזור בהוכחת הטענה.

3. אם לא הולך ביפה - כתוב למחלקת שירות לקוחות של היבואן, בהנחה שמדובר במורשה יבואן.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

סעיף 2 רעיון מצויין

המוכר בטוח צילם את הרכב לפני המסירה, נסה למצוא תמונות רלוונטיות

למאות שעדיין הם יוכלו לטעון שזו תמונה ישנה, אבל תנסה מקסימום תצליח

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אני אנסה לדבר שוב עם המנהל שם. הם פשוט ניפנפו אותי אתמול אבל אני אנסה שוב.
התמונות של הרכב מיד 2 הן בעלות איכות ירודה, ביקשתי שישלחו לי תמונות במייל וכך אפשר יהיה לראות את המסך אולי בצורה ברורה.
הבעלים הקודם של הרכב נשבע לי שזה לא היה שם, קשה להסביר כמה הרכב נקי באמת...קשה להסביר איך הוא שמר עליו...  מקווה שהתמונות במייל יראו את המסך בצורה מספיק טובה.
יש פה מישהו שחושב שזה סדק שאפשר לפספס?

fff.png

זו התמונה שיש לי. לצערי הם לא שמרו את המקור של שאר התמונות...

image.thumb.png.ec1882a607c2f8774360b68d2ea04ad7.png

פורסם

ביקשתי מהמוכר. הזכרתי את יד 2 כי המודעה עדיין שם עם תמונות, אבל כידוע הם מורידים מאיכות שלהן.
המוכר כבר לא מחזיק את המקור...מדובר באדם מבוגר, החתן שלו צילם את התמונות ולא שמר אותן.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

יש פה מישהו שחושב שזה סדק שאפשר לפספס?

זו איננה השאלה, לצערי...

נסה להיות ענייני - כאמור דבר עם מנהל המוסך ואם לא עוזר אז  https://www.mazda.co.il/צור-קשר

כתוב להם בצורה לא מתלהמת, תסביר את כל הנסיבות שבגללן אין מצב שזה היה שם קודם להכנסת הרכב למוסך.

כמובן שכל עזרה בתמונה מהמוכר תהיה חשובה.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם (נערך)

נישגתי לשם. האמת שנפלתי עליהם בלי התראה כי זה בער בי.
המנהל שם ביקש שאקבע פגישה מסודרת בה יהיה נוכח גם העובד/אחראי עובדים.
בכל מקרה אין לי תקוות גדולות, תוך כדי השיחה למשל כבר נזרקו כמה מילים לא לעניין מצידו...
בכל מקרה נמתין ליום ראשון לשיחה ב-6 עיניים.  

פורסם (נערך)

בשנת 2017 קיבלתי ריקול עבור ה B4 הקשישה והשמורה שהייתה ברשותי מבציר 2006.

לצורך ההחלפה נדרש שחרור החלק העליון של הדשבורד. הדגם הזה ידוע בדש רגיש - נסדק מהר ושנהיה דביק עם הזמן.

כתוצאה מהפירוק נעשה סדק קטן שגדל עם הזמן. היבואן התנער. 

הרכב טופל במוסך מורשה וכולם הכירו את הרכב ואת מצבו המושלם.

בעזרת מכתב מעו"ד (200 ₪) וכמה הוכחות הולחף דש בעלות של כ 4000 ₪ ללא השתתפות מצידי.

המסר : לא לוותר!

עריכה אחרונה על ידי LEGACY 1.8
  • רעיון טוב! 2

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לגסי מעלי צודק ואני מקווה שהוא גם דאג לקבל את ה-200 ש"ח, כי לקוח לא אמור לשלם את זה. לא יעזרו דיבורים, אתה יכול לתבוע בבית המשפט לתביעות קטנות (צפה לאפשרות לנקמה במוסך/כי הרשת בהמשך כי למה לצאת פראייר). מוסכניק צריך לתעד את מצב הרכב בכניסה וביציאה מהמוסך עם חתימה שלך, כפי שעושים כששוכרים רכב או כשרוכשים דירה חדשה. סביר גם שעלות הבדיקה הזו מגולמת בשעתון היצרן עליה הלקוחות משלמים.

פורסם (נערך)

בדיוק אני לא מבין איך אני בעל כורחי נקלעתי למצב הזה שאני צריך להוכיח שאין לי אחות.
מסרתי רכב תקין וביקשתי שישמרו עליו. אף אחד לא עבר איתי על הרכב לפני, ואף אחד לא הזכיר משהו על סדק או החתים אותי על משהו למרות שהם ידעו בדיוק איזה הליך הרכב הולך לעבור.
התור לטיפול נקבע מראש ל8:00 בבוקר כי הם טענו שזו "עבודה של יום שלם"...
הרכב נמסר בשעה 8:20.
המנהל הנחה את העובד שלו כשהייתי שם "גש תראה שהכל בסדר ותתחיל לעבוד". העובד שלו ניגש לרכב ביקש את הקוד והניע את הרכב ב8:20!
אבא שלי היה איתי שם וראה מתי קיבלו את הרכב ומתי התחילו לעבוד עליו.

קיבלתי בחזרה רכב עם סדק ברכיב שהם פירקו בוודאות (חלק מההליך שהרכב עבר...).
הם מציגים לי תמונה שצולמה ב12:20 ואמרים לי "הנה ככה זה היה, עוד לא התחלנו לעבוד עליו", למרות שעובד שלהם נכנס לרכב ב8:20 ביקש את הקוד והניע את הרכב... התחיל לעבוד עליו.
כשאמרתי להם שהתמונה צולמה ב12:20 הם הציגו לי תמונה של חלק אחר שאמור להיות מפורק ומוחלף בכלל לא באותו אזור ושבכלל לא קשור פיזית (שני שלבים שונים ובלתי תלויים בטיפול הזה) ואומרים לי "רואה עוד לא פירקנו והחלפנו אותו, עוד לא התחלנו לעבוד על הרכב".
זה כמו שיצלמו צד אחד של הרכב שלא נגעו בו, אבל את הצד השני יכלו כבר לפרק ולהרכיב, מי בכלל יודע מה הם עשו לרכב ב-4 שעות האלה ומי נכנס ויצא ממנו?

כשהבעלים הקודם של הרכב שמע על המקרה וראה את התמונה הוא היה בשוק.  הוא אמר לי "באלף אחוז זה לא היה שם זה רק הם עשו את זה". אני חושב שכאב לו לא פחות מלי, הוא שמר עליו בצורה מדהימה במשך 5 וחצי שנים.

פורסם

תבקש מהמוכר לשמש כעד למסך תקין, אם בבית המשפט ואם בפני המוסך. לא לוותר גם לכתוב ליבואן. לפי התמונות אני מבין שהיבואן הוא דלק מוטורס. כתוב להם. מניסיון הם נותנים שירות מעולה!!! 

פורסם (נערך)

אני לא רוצה להגיע לשם. המוכר הוא אדם מבוגר וחביב, אחרי ניתוח השתלת קוצב לב. לא חושב שזה נכון להטריח אדם כזה לנסיעה לא קצרה מהבית שלו לבית משפט גם אם זה במונית על חשבוני.
אני בטוח שהוא ישמח לעזור אבל עדיין מקווה מאוד לא להגיע לשם.

אופצית הפניה ליבואן מבחינתי היא רק אחרי שאנסה לברר את הנושא מול המוסך. שוב אין לי תקוות גדולות, אבל יש סדר לדברים, ואני חייב למצות קודם את האופציה הזו.
גם בפניה ליבואן אין לי תקוות גדולות, וזה לא כי היבואן רע או כי הוא טוב (וממה שראיתי הוא יוצא דופן לטובה בטיפול שלו) פשוט הוא גורם מעל ואני לא יודע עד כמה הגורמים האלה מתערבים בעניינים כאלה.

בכל מקרה אעדכן זה יקח קצת זמן כי הפגישה במוסך היא רק בשבוע הבא ואז אם נזדקק לפניה לגורם אחר יקח עוד זמן...
מקווה שיהיו לי בשורות טובות.

חבל שלא פתחתי שרשור רכישה. הייתי מצלם תמונות בוודאות, אבל רציתי לעשות את זה אחרי שאני מסיים עם ההתקנה הזו.
תודה לכם על התגובות החיזוקים והעצות.
תמיד תמיד תמיד תצלמו את הרכב שלכם לפני שאתם משאירים אותו לנותני שירות בארץ. לא משנה מה מבטיחים לכם.

פורסם
לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

תמיד תמיד תמיד תצלמו את הרכב שלכם לפני שאתם משאירים אותו לנותני שירות בארץ. לא משנה מה מבטיחים לכם.

עצת זהב שכדאי להוסיף כאן בפורום לדביק. חוסכת המון צרות.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...