Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו הכריח אותך לתחוב לשם 150₪? 

במקרה פטירה אפשר לבקש ולקבל החזר כספי, כן כן כסף של ממש, על הערך הצבור.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

בדוק האם עדיף לך רב קו לפי ערך צבור, חופשי חודשי או תשלום באפליקציה .

איך בודקים? 

אני נוסע 3 פעמים בשבוע רחובות-תל אביב וחזרה. 

ופעמיים בחודש מתל אביב לקריות. 

עשיתי ״גמיש 30״ גוש דן מורחב (שזה כמו חופשי חודשי להבנתי), יוצא לי בערך 238 ש״ח. 

ונסיעה מתל אביב לקריות ברכבת 34 ש״ח. 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, hans כתב:

ביזיון. שואה. קטסטרופה גלובלית.

יאללה נו. לא הגזמתם.

אתם מוזמנים לבדוק כל מערכת כרטיסים דומה ביקום - בכל מדינה אחרת זה עובד בדיוק באותה צורה.

אה, ו-30 שקל זה שווה ערך ליום וחצי של נסיעות אצלי. בחיאת.

עריכה אחרונה:

חופשי חודשי עבור האזור גוש דן+דרום עולה 293₪, קוד 144. אם מחלקים ל-5 ימים בשבוע יוצא ... 14₪ בערך ליום? כלום בפיתה.

קישור למתקשים: https://ravkavonline.co.il/he/reform/search/?canBeSold=false&ett=20&vpt=calendrical&isAnonymous=false&forProfile=0&metropolin=1,10&reformAreas=101,133&terms=

ו-3,516 שקל בשנה שזה סכום לא מבוטל למי שלא מרוויח הרבה שזה בדרך כלל מי שמשתמש באוטובוס, אני מרוויח 7 אלף בחודש...

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם (נערך)

בשביל זה יש החזר הוצאות
https://www.kolzchut.org.il/he/החזר_הוצאות_נסיעה

לפני 36 דקות, doesnotmatter כתב:

איך בודקים? 

אני נוסע 3 פעמים בשבוע רחובות-תל אביב וחזרה. 

ופעמיים בחודש מתל אביב לקריות. 

עשיתי ״גמיש 30״ גוש דן מורחב (שזה כמו חופשי חודשי להבנתי), יוצא לי בערך 238 ש״ח. 

ונסיעה מתל אביב לקריות ברכבת 34 ש״ח. 

https://ravpass.co.il/calculator/

עריכה אחרונה על ידי shake
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לנסיעה לקריות קח חופשי יומי - זה 40 ש"ח ומכסה לך את ההלוך, החזור וכן את הנסיעות המקומיות בגוש דן ובגוש חיפה-קריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, FARM כתב:

מתוך סקרנות: היו לך 'הסתבכויות עם החוק בחיים? נשמע שהלוגיקה שלך יכולה להביא להתנהגות עבריינית לא רק בעינייני הנחות באוטובוס

ממש רסקולניקוב

היום לוקח קו קו של אמא, מחר רוצח זקנות בשביל 20 קופייקות.

https://he.wikipedia.org/wiki/החטא_ועונשו

• מצחיק 7

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, vadim6385 כתב:

היום זה רב קו של אמא, כי: למה לוותר על ההטבה?

מחר זה לעבוד בשחור ולא לשלם מס כי : אני משלם גם ככה מספיק למדינה ומרגיש שאני לא מקבל תמורה.

מחרותיים הונאת ביטוח כי : יש לי ביטוח אני 'זורק כסף לפח' שנים וכי לא היה לי אירוע ביטוחי, אז אמציא אירוע כזה.

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם
לפני 55 דקות, שליקו99 כתב:

ו-3,516 שקל בשנה שזה סכום לא מבוטל למי שלא מרוויח הרבה שזה בדרך כלל מי שמשתמש באוטובוס, אני מרוויח 7 אלף בחודש...

פרופורציות, חביבי.

סתם לדוגמה, מכיוון שאנחנו אשכרה נמצאים בפורום רכב, עלות אחזקה של רכב ישן תיאורטי שלא עושה אפילו קמ בודד בשנה שלמה (טסט, ביטוח וטיפול בודד) היא גבוהה יותר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 57 דקות, שליקו99 כתב:

אני חושב שיש לך טעות בהבנה של הסיטואציה.

נסיעות מקבלים לפי חוק במשכורת, זה לא יוצא לך נטו מהמשכורת השעתית\חודשית.
...ובכל מקרה אל תשווה סכום נסיעות שנתי לשכר חודשי  (אם כבר, תשווה שנתי מול שנתי -> שכר שנתי של 84,000 שח מול הוצאה שבכל מקרה אתה מקבל במשכורת שמסתכמת ב 3,516 ש"ח - שזה כ 4.18% מהשכר השנתי שלך).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לשאלתך זה כאילו אתה נוסע ללא רב קו אותו הדבר חוץ מאור ירוק על המכשיר שזה יעבור, זה לא יתן לך חצי דבר שיעלה פקח הוא יתן לך קנס על נסיעה ללא כרטיס נסיעה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

אני חושב שיש לך טעות בהבנה של הסיטואציה.

נסיעות מקבלים לפי חוק במשכורת, זה לא יוצא לך נטו מהמשכורת השעתית\חודשית.
...ובכל מקרה אל תשווה סכום נסיעות שנתי לשכר חודשי  (אם כבר, תשווה שנתי מול שנתי -> שכר שנתי של 84,000 שח מול הוצאה שבכל מקרה אתה מקבל במשכורת שמסתכמת ב 3,516 ש"ח - שזה כ 4.18% מהשכר השנתי שלך).

מעבר לזה שמדובר רק על ההפרש שזה 1758 שקל

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לנו פה עובד בנק, אז יש לי שאלה.

לאימא שלי מגיע הנחה על פעולות אצל הכספר בגלל שהיא אזרחית ותיקה.

אלה מאי, היא בכלל לא עושה פעולות בבנק. האם אני יכול לעשות פעולות בחשבון שלי וכאילו על ההנחה שמגיע לה בחשבון שלה?

שהרי לא הוגן שההנחה תתבזבז.

אז אותה תשובה לגבי הרב קו. (-;

• מצחיק 2
פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

ממש רסקולניקוב

תקרא שוב, שווה את זה.

אם אתה לא רוצה לקרוא, האודיובוק מעולה ברוסית. עכשיו גם יש גרסה שנשמעת ממש טוב מ 2020:

ספוילר

למציאה בגרסא המלאה... בחיפוש בגוגל או רוטראקר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...