Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם חדש לפיאט: פיאט פאליו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראיתי עכשיו באתר של מגזין "אוטו" שהם עשו לבחן לדגם חדש של פיאט.

הדגם נקרא "פאליו" ומצוייד במנוע 1200 סמ"ק והוא עולה רק 68000 ש"ח!

האם הדגם הנ"ל משווק בישראל? ואם כן איך זה יכול להיות שלא ראיתי אותו עד עכשיו על הכביש?

מבחן דרכים- "אוטו": http://www.auto.co.il/Content/Exams/CarTestDetails.asp?id=149&i=1&CG=1,2&Comp=

פורסם

חדש? אם אני לא טועה הדגם הזה הוא כבר כמעט בן שנה או אפילו יותר.

לא משהו מיוחד שיש להתלהב ממנו, המכונית ייוצרה במיוחד עבוד מדינות עולם שלישי, ככה שהיא לא ממש מרשימה. ד"א אם אני לא טועה קיימת כבר פאליו דור 2, שאף היא אינה מיובאת לישראל.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

המספר רישוי של הרכב שהבאתי בתמונה הוא מספר ישראלי כלומר יש רכב כזה בישראל אז איך זה יכול להיות שלא מייבאים אותם לישראל?

Guest תמיר .א.
פורסם

האוטו הזה כול כך צפוף!! הנוסע ליד הנהג נוגע עם הברכים בהגה של הנהג מרוב שצפוף ומרוב שמתכננים אדיוטים יש שמה עדיין רדיו טייפ עם קלטות מסריחות. בושה

תמיר

פורסם

זו הפעם הראשונה שאני רואה את הדגם הזה! לא ידעתי שהוא קיים (שנה כבר בארץ?), כנראה שפיאט לא יודעים לעשות פרסומת כראוי.

נראה מרשים מבחוץ, מזכיר לי מעט את הפג'ו 106 דור שני, בשילוב של סיטרואן סי4\סי3.

נראה דיי מרשים מבחוץ, אולי גם תמיר צודק, לא נראה הכי מרווח מבפנים. מזכיר מדיי את הפונטו.

גיר רציף בתמונה, לא?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
האוטו הזה כול כך צפוף!! הנוסע ליד הנהג נוגע עם הברכים בהגה של הנהג מרוב שצפוף ומרוב שמתכננים אדיוטים יש שמה עדיין רדיו טייפ עם קלטות מסריחות. בושה

תמיר

למה בדיוק ציפית?

מערכת משוכללת עם רדיו-דיסק, סאב, רמקולים ועוד שכלולים נוספים שיעלו כמעט פי אחד וחצי את מחיר הרכב...?

או למרווח של מרצדס S קלאס..?

יחסית למחיר כזה זה סביר... אף אחד לא מצפה למצוא ברכב כזה חידושים שונים או מרווח אדיר, מי שקונה רכב כזה יודע שהוא מקבל רכב קטן וצנוע, לא יותר מזה...

פורסם

הפאליו מיצרת בטורקייה ומבוססת על מיכלליה של הפונטו.

הבעייה שהפרש המחיר בינה לבין הפונטו לא גדול מספיק,ובגלל זה היא לא מיובאת.

ראיתי גם צ'ינקוואצ'נטו עם רישוי ישראלי-שכרתי כזו ביוון,ללא ספק אחת המכוניות היותר עלובות עליהן נהגתי מימי.

ובקשר לטייפ קלטות-גם ב.מ.וו עשתה שימוש עד לפני שנים ספורות בקסטות "מסריחות",אפילו בסידרה 5.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זו הפעם הראשונה שאני רואה את הדגם הזה! לא ידעתי שהוא קיים (שנה כבר בארץ?), כנראה שפיאט לא יודעים לעשות פרסומת כראוי.

נראה מרשים מבחוץ, מזכיר לי מעט את הפג'ו 106 דור שני, בשילוב של סיטרואן סי4\סי3.

נראה דיי מרשים מבחוץ, אולי גם תמיר צודק, לא נראה הכי מרווח מבפנים. מזכיר מדיי את הפונטו.

גיר רציף בתמונה, לא?

לא כנראה, פיאט לא יודעים לעשות לעצמם יחצ"נות בגרוש ,אני חושב שכאשר תהיה להם שיטת שיווק טובה ומפתה יכבשו נתח יפה בשוק הישראלי שכל כך סטיגמתי כלפיי פיאט.חבל באמת ,אם היו משווקים בארץ את הסטילו ואת הברקטה הנפלאה היו מצליחים יפה בארץ.

פיאט ברקטה -אוטו יפהפה לדעתי:

fiat-barchetta.jpg

GTA זה הכי אחי .

פורסם

את הסטילו לא מוכרים בארץ כי אין לה גיר אוטומטי,ובפלח שוק שלה סיכוייה אפסיים.

הברקטה לא מיובאת,כי הדרישה לרודסטרים נמוכה,ודי אם ניתבונן בנתוני המכירות של המיאטה,מה גם שלדלק מוטורס יש "בשר" שאין לסמל"ת.

חוץ מהפונטו אין לפיאט הרבה להציע,וגם פלח השוק שלה "כוסח" כהוגן ע"י הגטס של יונדאי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המכונית דווקא נראת ממש חמודה, ויחסית למחיר שלה היא אפילו די מרשימה

הבעיה היחידה של הדגם הנ"ל הוא זה שהוא של פיאט, ואתם יודעים מה השם שימא לפיאט (קונים רכב של פיאט וצריך לקנות ישר גם רכב חילופי...)

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אפרופו הפאליו וטורקיה כאשר ביקרנו בראלי טורקיה לפני שנתיים השתתפו בראלי הזה מספר פאליו בקבוצת ה-1600 עם כ-210 כ"ס לפי הנתונים שהם הצהירו

לא יודע עד כמה זה נכון אבל הם נראו ונסעו נהדר שם

בהחלט מחשבה זולה אולי לפרוייקט בתחום הספורט המוטורי שאולי יקום יום אחד אצלנו

אולי פאליו-קאפ בתמיכת פיאט

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מעניין לדעת היא לא ייצור משותף עם רנו כי היא נראית ממש כמו הקליו

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

הפאליו היא גרסה הנשענת על מכלולי הפונטו שהיא מחליפה את הפונטו במדינות מתפתחות

מבט שלי באתר של פיאט ברזיל מראה גם על גרסת טנדר וגרסת כמו שטח

הייבואן אז רצה להביא אותה בגלל ההצלחה הגדולה של הקוראניות והוא הביא אותה ואת האלביאה לצורכי תקינה

אלא שהנסיון לא עלה יפה ולכן הפאליו לא משווקת בארץ

ייבואן פיא אני מקווה שלא יחזור על הטעות שבשנות ה-80 הוא הביא גרסאות ספרדיות ודרום אמריקאיות שהיו נחותות מאוד

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...