Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, David32 כתב:

זלנסקי באמת מתחיל מאוד לעצבן עם השקרים והטענות שלו לכול העולם. כפרה תגיד תודה שהמערב שולח לך מלא נשק. כמה אפשר לבקר את אלה שעוזרים לך למרות שלא חייבים לך כלום. יש לך צבא, תתמודד. תגיד תודה ששולחים לך נשק ועזרה. עוד לבוא בטענות? תלך תקוועד. הנאום שלו אתמול בכלל...  

לדעתי המסר שהוא מנסה להעביר בנאומים זה לא סתם פסיב אגרסיב פולני אלא להראות את אוקראינה כנציגה של העולם הדמוקרטי המערבי מול הרודן הרוסי. היום הוא הורג אותנו, מחר הוא הורג אתכם. אז תעזרו לנו.

בכל אופן אני הפסקתי להתעדכן בחדשות ה"אמיתיות" ורק רואה memes בנושא. גם ככה 90% בולשיט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ה-memes נהדרים. רק בפועל קורית מלחמה פסיכית לחלוטין, שבה לפחות הרוסים איבדו בחודש לחימה פי 4 ממה שאיבדה ישראל במלחמת יום כיפור. במלחמה שלנו שהכי דומה לה מבחינת אופי, מניעים ותמיכה ציבורית (או היעדרה, יותר נכון), מלחמת לבנון הראשונה, איבדנו 654 חיילים לפי ויקיפדיה. הצבא הרוסי מתבזה, כועס, ומפגיז ללא הרף מטרות אזרחיות, כי מה לעשות שהן לא משיבות אש. המצב בשטח מטורף לחלוטין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא ממש קונה את המספרים שטוענים שני הצדדים. אין אפשרות לא לתקוף מטרות אזרחיות בזמן שיש לחימה מאותן מטרות. כרגע האוקראינים נלחמים כמו חמאס בעזה. זה לגיטימי כשאתה הצד החלש, אבל זה מוביל לפגיע באזרחים ו"מטרות אזרחיות".  להשוות ללחימה מול החייל הערבי היא לא נכונה, כי נראה לי יותר גרוע מהחייל הערבי זה אולי ההודי. לא מדבר על ההכשרה,  יותר על המורל והמנטליות. הצבא נכנס שם בסוג של וואסח, ברגע שראה שלא מתכוונים לוותר לו, עשה חישוב מחדש ועובד בצורה הרבה יותר נכונה מכיבוש עם ראש בקיר. כמובן למי שלא מבין איך דברים כאלה מתנהלים לא מבין מה קורה. עברו לסוג של "נוהל סיר לחץ" שכמובן הרבה יותר איטי, וגורם לאנשים לחשוב שיש כאן "בלימה" וכל מיני חרטות אחרות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

סיר לחץ זה אומר שהם נשארים שם עוד הרבה זמן וממשיכים לספוג אבדות ולהוציא כסף על לחימה כשהסנקציות של המערב ממשיכות לחרבן על הכלכלה הכבר די מחורבנת שלהם. במילים אחרות הם שמים גם את עצמם בסיר לחץ.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

סופגים אבידות משמעותית נמוכות יותר מכניסה לעיר של מיליון איש בא האזרחים מעורבבים עם החיילים. לגבי הכלכלה לא מפריע להם. זה לא שהממשל שם דואג לאזרחים. כסף לצבא יהיה מספיק.

אין לי מושג מה קורה בשטח, אבל את כל הכתבות ודוחות המודיעין, אני כרגע פחות קונה. בסוף יש לזה אינטרסים מאוד מרורים. בין אם להרגיע את האוכלוסיה המקומית של מדינות נאטו ואירופה, בין אם לעלות את המורל למי שנלחם באוקראינה(כי זה ישר רץ באינסטוש וכו)', ובין אם לנסות ללחוץ על בעלות ברית של האויב. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה כמה זמן שלטון כזה יכול להחזיק, כי למישהו זה בטוח מפריע.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

השאלה כמה זמן שלטון כזה יכול להחזיק, כי למישהו זה בטוח מפריע.

גם אם יש כרגע כוח בפנים שיכול להוריד את הפוטין, אני חושב שהם מחכים לזמן הנכון. להוריד אותו עכשיו זה לצאת ולהפסיד את כל האינטרסים. לתת לו לסיים את הפעולה, להגיע להסכמות בכתב ואז לזרוק את כל האחריות עליו ולצאת לדרך חדשה. זו גם אופציה.

פורסם
לפני 44 דקות, Giant_TA כתב:

אין אפשרות לא לתקוף מטרות אזרחיות בזמן שיש לחימה מאותן מטרות. כרגע האוקראינים נלחמים כמו חמאס בעזה. זה לגיטימי כשאתה הצד החלש, אבל זה מוביל לפגיע באזרחים ו"מטרות אזרחיות".

מה שאתה רושם פה זה חלק מהתעמולה הרוסית.

לצערי לא קשה לי להאמין לזה, כי פימפמו לי שדברים כאלה קוראים במשך 30 שנה...

אז לא יודע אם זה באמת מה שקורה, גם אתה לא ממש יודע את זה אם ניהיה אמיתיים.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

מה שאתה רושם פה זה חלק מהתעמולה הרוסית.

לצערי לא קשה לי להאמין לזה, כי פימפמו לי שדברים כאלה קוראים במשך 30 שנה...

אז לא יודע אם זה באמת מה שקורה, גם אתה לא ממש יודע את זה אם ניהיה אמיתיים.

לגבי החמאס אני יודע את זה כי ראיתי את זה בעיניים. לגבי המצב שם, אני בטוח שזה מה שקורה בשטח בלי קשר בכלל לחדשות. ככה זה עובד. אנשים כמו ראש העיר של לבוב "שמוכן להקריב מיליונים" יש הרבה. 

פורסם (נערך)

לא יודע לגבי כל הצבא אבל יצא לי ליראות סרטונים שמראים מה כוח AZOV עושה לאזרחים שם, יש שיגידו שמזוייף לא יודע מה האמת כרגע, אזרחים טוענים שחיילי אזוב מחזיקים אותם כשבויים ויורים בכלי רכב שמנסים ליברוח, חלק אחר מראים שהם בבית ובו אזרחים שוכבים עם הפנים מטה על הריצפה- מה אמיתי או נכון נידע רק עוד כמה חודשים לצערי.

מפחיד לחשוב מה יהיה עתיד של אוקראינה, הרי מה אם יבוא מנהיג אחר לאחר המלחמה וישתמש בכוח AZOV להשליט את רצונו ברחוב ומישם והלאה לא בטוח שתהפוך למדינה חופשית ודמוקרטית שאוהבת את כל אזרחיה...

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

מניין האזרחים ההרוגים באוקראינה מעיד על כך שגם אם זה באמת קורה זה נדיר וזניח.
למספרי האבידות הצבאיות משתי הצדדים אי אפשר להאמין, אבל יש סוג של הסכמה גם מצד הרוסים גם מצד האוקראינים וגם מצד האו"ם לגבי מניין האבדות האזרחיים, כ1000 אזרחים נהרגו במלחמה מתחילת הלחימה. כאשר הרוסים טוענים שזה בגלל שהאוקראינים משתמשים באזרחים כמגן אנושים והאוקראינים טוענים שהרוסים יורים באוכלוסיה אזרחית.

בפועל מתרחשת שם מלחמה גדולה עם כוח אש גדול ולחימה בשטח בנוי יחד עם הפצצות טיפשות. אם האוקראינים היו משתמשים באזרחים שלהם כמגן אנושי כמו שטעונים אז מניין ההרוגים היה מגיע לעשרות אלפים.

אפילו בעזה עם כל הניסיונות של ישראל לא לפגוע באוכלוסיה אזרחית ובזמן עימות פצפון בהשוואה למה שקורה באוקראינה, נהרגים יותר בלטי מעורבים ממה שנהרגו שם.

אז סבבה שיש סרטון אחד או שתיים אבל המספרים מעידים אחרת.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

בכל אופן אני הפסקתי להתעדכן בחדשות ה"אמיתיות" ורק רואה memes בנושא. גם ככה 90% בולשיט.

2022 Memes

2022 Memes

2022 Memes

• מצחיק 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב שימוש בתחמושת - מדהים שכל מה שרואים שהרוסים עושים בו שימוש זה תחמושת טיפשה, כמעט אפס שימוש בפצצות חכמות ושימוש ברקטות שנראה לי אצלנו יצא מהתו"ל לפני שנים רבות. כנראה שהדוב באמת אולי גדול ולא אכפת לו מאבידות, אבל ממש לא איכותי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, Gavrik כתב:

ולחימה בשטח בנוי יחד עם הפצצות טיפשות. אם האוקראינים היו משתמשים באזרחים שלהם כמגן אנושי כמו שטעונים אז מניין ההרוגים היה מגיע לעשרות אלפים.

גם אם הרוסים היו מפציצים אזרחים. הטענה שלך לא שוללת, היא רק מחזקת את העובדה שהרוסים לא עושים את זה והסיבה יכולה להיות הנ״ל. 

לפני 8 דקות, RK כתב:

אגב שימוש בתחמושת - מדהים שכל מה שרואים שהרוסים עושים בו שימוש זה תחמושת טיפשה, כמעט אפס שימוש בפצצות חכמות ושימוש ברקטות שנראה לי אצלנו יצא מהתו"ל לפני שנים רבות. כנראה שהדוב באמת אולי גדול ולא אכפת לו מאבידות, אבל ממש לא איכותי.

אין שום טעם לעשות שימוש במשהו ממוקד. כרגע משתמשים בציוד שמשתלם למחזר. 

• תוכן חדש...