Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מרוב שאתה מתאמץ לא להיות עדר אתה כבר מיישר קו עם אושרת קוטלר..

image.thumb.png.1089de0b1d62bcc867ca76ada11b0cd3.png

וואלה אני מעדיף את הכינוי של בוט הקרמלין ;)

Just now, SlowRide כתב:

מה הוא עוד יכול לעשות? הוא לא מחזיק אנשים בכח להישאר ולמות שם, כל מי שרוצה לברוח יכול. זה מה שהציבור שם כנראה רוצה.

לא שופט אותם, הם נמצאים שם בפסיכוזה לאומית, וכל יום מתדלקים אותם עם עוד הבטחות כמו צירוף לאיחוד וכו׳… אוקראינה לא יכולה לנצח את המלחמה הזו, גם אם הצבא של פוטין כרגע נראה כמו נמר של נייר(לדעתי). 

פורסם
לפני 8 דקות, hwgeek כתב:

מה גם לאחר התצוגה המבישה הזו אני בטוח שהוא הולך להעיף הרבה ראשים.

אז יחליף יס מן אחד ביס מן אחר. ככה עובד העסק ברוסיה\ברה"מ מאז ומעולם. זה לא שזה באמת ישנה משהו כי הדג הזה של הצבא הרוסי מסריח מהראש.
לא מזמן נתקלתי בסרטון ביוטיוב של ראש המודיעין שלו מציע לו לשבת על שולחן המשא ומתן עוד לפני תחילת המלחמה... ברור שאף אדם מוכשר לא ירצה לעבוד בסביבה שלו.

לפני 7 דקות, hwgeek כתב:

בטח הוא היה צריך להבטיח שבשום מצב טילי משפחת הספייק לא יגיעו לאוקראינים.

לאוקראינים יש מספיק טילי נ"ט מתוצרת מערבית ברמה של הספייק אני לא חושב שזה ישנה את המשוואה, יש חימוש אחר מתוצרת ישראל שיכול להיות יותר קריטי למאזן הלחימה (אמצעי ל"א, מזלטים בינים מתאבדים ואמצעי נ"מ)

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מה הוא עוד יכול לעשות? הוא לא מחזיק אנשים בכח להישאר ולמות שם

הוא כן, יש חוק (אאל"ט נכנס/שונה לאחרונה) כך שגברים בגיל 18-60 לא יכולים לצאת מגבולות המדינה, גם אם הם לא חלק מכוחות הביטחון וההצלה. החוק נאכף חזק מה שנקרא.

לפני 1 דקה, Legend כתב:

בנט המריא. השאלה: לאיפה?

לפי דיווחים, לגרמניה.

בנוגע לסטאטוס המלחמתי, הפייק מאוד מקשה על הבנת המציאות בשדה הקרב ברמת הדיווחים הן מערוצי הטלגרם וחבריו והן מהתקשורת הממוסדת (ע"ע סרטון עם מלחמת הכוכבים בערוצי החדשות). 

אבל מבחינת המציאות ב"מאקרו", אין בכלל מה להשוות בין הכוחות גם אם יש לאוקראינים ניצחונות מקומיים כאלה ואחרים.

• אהבתי 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 12 דקות, Gavrik כתב:

אז יחליף יס מן אחד ביס מן אחר. ככה עובד העסק ברוסיה\ברה"מ מאז ומעולם. זה לא שזה באמת ישנה משהו כי הדג הזה של הצבא הרוסי מסריח מהראש.
לא מזמן נתקלתי בסרטון ביוטיוב של ראש המודיעין שלו מציע לו לשבת על שולחן המשא ומתן עוד לפני תחילת המלחמה... ברור שאף אדם מוכשר לא ירצה לעבוד בסביבה שלו.

לאוקראינים יש מספיק טילי נ"ט מתוצרת מערבית ברמה של הספייק אני לא חושב שזה ישנה את המשוואה, יש חימוש אחר מתוצרת ישראל שיכול להיות יותר קריטי למאזן הלחימה (אמצעי ל"א, מזלטים בינים מתאבדים ואמצעי נ"מ)

ניכנסתי שוב לסירטון רק בשביל ליראות את התגובות... אני מת.!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קולו של הקרמלין מכה שוב...
אם היינו רוצים לראות כל שטות שמערכת התעמולה הרוסית מפיצה היינו כבר נכנסים לערוץ הטלגרם Сила россий או צופים בכל ערוץ רוסי שלא נסגר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, Giant_TA כתב:

קצת חוויות של מקבלי הפליטים:

https://fb.watch/bztpOYs1bH/

איזה שטויות. כל האנשים שאנחנו ואנשים שאני מכיר נתנו להם מחסה ועזרה התנהגו למופת. אולי יש בעיות בשוליים של השוליים אבל הרוב הגדול מתנהגים בצורה מופתית. 

חשוב גם להבין שהם הגיעו ממציאות של מלחמה שנפלה עליהם בבת אחת. מדובר באנשים שכרגע ייתכן ולא יראו את הבית שלהם שוב. לרובם יש עדיין קרובים, אפילו אבות, שעדיין באוקראינה.

מצד שני, מדובר באנשים שלא רגילים למצב הזה. אנשים עובדים - היי טק, פיננסים, מוכרים - אנשים עם רכוש, כסף, מעמד מסוים. הם הפכו לפליטים חסרי כל כמעט באופן מיידי. 

מדובר בסטירה מצלצלת לחיים עם השפעה פסיכולוגית נרחבת.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Gavrik כתב:

קולו של הקרמלין מכה שוב...
אם היינו רוצים לראות כל שטות שמערכת התעמולה הרוסית מפיצה היינו כבר נכנסים לערוץ הטלגרם Сила россий או צופים בכל ערוץ רוסי שלא נסגר.

פייסבוק גבר, או שלדעתך פייסבוק הוא הקול של הקרמלין? וגם כל התגובות של האוקראינים שם? יש לך כבר הזיות… אני מתחיל לדאוג…

אולי אתה מאמין גם בחייזרים?

כי מה יש לנו כאן: סרטון ע״י סוכן של הקרמלין,  עם תגובות של אלפי בוטים רוסים, וכול זה על הפלטפורמה של פייסבוק שחסומה כרגע ברוסיה מהסיבות שהיא בעצמם בשליטה של הקרמלין…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 18 דקות, Giant_TA כתב:

קצת חוויות של מקבלי הפליטים

משעשע איך הוא הצליח להתאפק עד בערך דקה 3:30. 

• מצחיק 2

פורסם

הבחור אשכרה אומר בסרטון "ערוצי הטלוויזיה הרוסית דוברים אמת", צריך עוד הוכחות כדי להבין מה העמדה ומה האינטרס שלו להפליץ שטויות?

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Gavrik כתב:

הבחור אשכרה אומר בסרטון "ערוצי הטלוויזיה הרוסית דוברים אמת", צריך עוד הוכחות כדי להבין מה העמדה ומה האינטרס שלו להפליץ שטויות?

א) זה לא מה שהוא אומר… הוא אומר שעם ההתנהגות הזו הם יגרמו לאנשים להאמין שבטלוויזיה הרוסית מראים אמת. 

ב) אני באמת לא מבין איך לרוסיה אין חלליות והיא בעצם שולטת בעולם, כי יש הרבה אוקראינים כמוך שבטוחים שרוסיה שולטת במילוני בוטים בפייסבוק, ונעזרת בבינה מלכותית כדי לזייף את המציאות ועוד…

בקיצור, שחרר. ברור שרוב הפליטים הם מסכנים ולא מתנהגים ככה, אבל הטיעונים שלך על זה שלרוסים יש שליטה בפייסבוק או פלטפורמות אחרות שהם חוסמים(כי לא - אין להם) היא בגבול הפרנויה…

ואני אפילו מוכן לתת לך את הפרטים שלי אם לרגע תתחיל לישון לא טוב בלילות, כי תחשוב שאני בוט רוסי שמדבר איתך.

פורסם
לפני 6 דקות, Giant_TA כתב:

בקיצור, שחרר. ברור שרוב הפליטים הם מסכנים ולא מתנהגים ככה, אבל הטיעונים שלך על זה שרוסים יש שליטה בפייסבוק או פלטפורמות אחרות שהם חוסמים(כי לא - אין להם) היא בגבול הפרנויה…

או שזה שאתה חושב שאין להם (כי כן - יש להם) היא בגבול התמימות...

פורסם
לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

כי יש הרבה אוקראינים כמוך שבטוחים שרוסיה שולטת במילוני בוטים בפייסבוק, ונעזרת בבינה מלכותית כדי לזייף את המציאות ועוד…

שמע חבר, מצטער לספר לך, אבל לא צריך להיות רוסיה כדי להחזיק צבא של בוטים בפייסבוק. רק צריך שרת..

עושים את זה בכל העולם, גם בישראל..

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, Giant_TA כתב:

א) זה לא מה שהוא אומר… הוא אומר שעם ההתנהגות הזו הם יגרמו לאנשים להאמין שבטלוויזיה הרוסית מראים אמת. 

ב) אני באמת לא מבין איך לרוסיה אין חלליות והיא בעצם שולטת בעולם, כי יש הרבה אוקראינים כמוך שבטוחים שרוסיה שולטת במילוני בוטים בפייסבוק, ונעזרת בבינה מלכותית כדי לזייף את המציאות ועוד…

בקיצור, שחרר. ברור שרוב הפליטים הם מסכנים ולא מתנהגים ככה, אבל הטיעונים שלך על זה שרוסים יש שליטה בפייסבוק או פלטפורמות אחרות שהם חוסמים(כי לא - אין להם) היא בגבול הפרנויה…

א. נכון, אני לא מבין אוראינית ולכן מפו הטעות. 

ב.מספיק להם לחסום כל כלי תקשורת לא תעמולתי ברוסיה ולנסות להפעיל לחץ על כלי תקשורת שלא בשליטתם על ידי חסימה שלהם (פייסבוק, יוטיוב..)

אם אתה חושב שהקרמלין לא מפעיל צבא בוטים מוזמן להסתכל בסרטון הבא:
https://www.instagram.com/tv/CKSCiCejLau/

ג. איפו בדיוק טענתי שלרוסים יש שליטה בפייסבוק? זה משהו שאתה כבר המצאת.
הדבר היחיד שאני טוען שהמאמץ שלך להראות את התעמולה הרוסית פו בפורום ואת רוסיה כחיובי ואת אוקראינה והמערב כרע קצת מעייפת ומאוד חד צדדית. אתה בעצמך אומר שרוב הפליטים לא מתנהגים ככה, אבל כמה הודעות לפני כתבת "תראו איך הפליטים מתנהגים"... עם צירוף של איזה בחור שהוא בכלל לא פליט ומדבר על דברים שהוא שמע ממישהו ששמע ממשיהו וללא שום הוכחות, או ההודעה על כך שDAVID BRAUN הוא סתם איזה דייג'י.

אתה מעתיק לפורום כל פוסט תעמולתי רוסי ללא שום בדיקת עובדות זה כל מה שאני אומר.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Ooga כתב:

שמע חבר, מצטער לספר לך, אבל לא צריך להיות רוסיה כדי להחזיק צבא של בוטים בפייסבוק. רק צריך שרת..

עושים את זה בכל העולם, גם בישראל..

אז אני מצטער לספר לך, שאני עובד בחברת סייבר(אחת מאותן חברות הסייבר הישראליות שהחליטו להילחם בהן) שמספקת מערכות לארגוני ביון בעולם, יש לי קצת ידע בנושא, ודווקא לא תיאורטי. מה שאתה מתאר כאן כ״רק צריך שרת״ קצת יותר מורכב אבל בסדר…

גבריק, אני באמת מקצין לפעמים, אבל זה רק שיהיה מעניין ;) 

• תוכן חדש...