Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

התקשרתי לסוכנויות רשמיות של טויטה - ובקשתי בנזין, כולם אומרים שאף אחד לא קונה בנזין, רק היברידיות. אמרו לי שיש מצב שאתה מזמין בנזין וזה יקח 10 חודשים אם בכלל שהרכב ייוצר ויגיע אליך.

הנחת העבודה שלי שבנזין טויוטה יותר אמינה, פחות התעסקות (החלפת בטריה, תיקונים יותר יקרים). אני גם לא נוסע הרבה, אז זה לא כזה משמעותי החיסכון בדלק.

אני מתכנן להחזיק את הרכב למעל 10 שנים - האם באמת אין טעם לקנות בנזין ?

האם זה נכון, אין טעם לקנות בנזין במקרה שלי ? מה הייתם קונים ?

פורסם (נערך)

הרוב המוחלט של הקורולות החדשות בארץ הן היברידיות.
כנראה שבמקומך הייתי קונה רכב לא היברידי  שאינו טויוטה קורולה...

עריכה:

ראיתי כעת את הפוסט הקודם שלך.  אני לא חושב שלטויוטה קורולה היברידית יש בעיות אמינות.  האחזקה ל-10 שנים כן תהיה יקרה יותר בגלל הארכת האחריות על הסוללה (יש אחריות עד 12 שנים, אבל משנה 4 משלמים כ-400 ש"ח בשנה להארכת האחריות).

אם ההיברידי מרתיע אותך אולי אתה בכלל צריך ללכת למזדה 3 שלא הייתה בפוסט המקורי שלך - נפוצה, אמינה, יפנית, לא היברידית

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אז למה אתה מתעקש על לקנות טויוטה?

מאזדה 3 די פשואה מכאנית: מנוע אטמוספרי וגיר פלנטארי.

למעט מרווח פנימי, המאזדהה3 עדיפה בכל פרמטר על הקורולה.

פורסם

הגענו לאותה מסקנה (אולי בגלל ששנינו מוטי...) אבל אני לא חושב שהמזדה עדיפה על הקורולה *בכל* פרמטר.  נראה שלפות"ש היא עדיפה

• מצחיק 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

בתור אחד שמחזיק טויוטה אוריס בנזין מעל 6 שנים והוציא אותה חדשה מהניילון , זו פשוט קורולה עם 5 דלתות . 0 תקלות בכל התקופה מלבד בולם שהוחלף אי שם בתקופת האחריות . טפו טפו , האוטו נוסע מטיפול לטיפול . 

מי שמחפש סתם רכב בלי ריגוש שייקח אותו ממקום למקום שיבחר בין זה למזדה. 

סוזוקי לא הייתי קונה כי אני לא אוהב את המובילאי והמולטמדיה שמתקינים בארץ 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים,

קיבלתי הצעה באלבר למאזדה 3 קומפורט, 128 אלף, 2 ליטר מנוע, 0 ק"מ, כלומר אני יד 2.

המחיר כולל אגרת רישוי, הטסט הראשון יהיה ב 2025.

האם שווה שם, או חדשה ב 142 אלף אצל היבואן ? (אם כבר אז טויוטה בנזין שעולה 139).

וכמובן עדיין שוקל את טויוטה בנזין. לפי הבנתי אין טויוטה 0 ק"מ בשום מקום.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל אצל היבואן זו רמת גימור גבוהה יותר ולכן ההשוואה לא רלוונטית.

אם זה כן אותו הרכב בדיוק ואין הנחות אצל היבואן וברור שאתה לטווח ארוך איתו אז לך על ה 0 ק״מ.

פורסם

ממה שהבנתי, רמת גימור Comfort, היותר בסיסית משל היבואן - שאצלו היא עולה 137 אלף + אלפיים רישוי (באלבר 128 כולל הכל). השאלה שלי - האם יש בעיה עם אלבר ספציפית או שזה בסדר לקנות מהם ?

אתה צודק שזאת רמת גימור בסיסית, אבל אני לא בטוח שהרמת גימור Spirit מציעה משהו שאני באמת צריך.

מה דעתך ?

Comfort

מחיר החל מ - 137,500 ש"ח

אגרת רישוי לדגם MAZDA3 SEDAN Comfort היא 1,801 ₪. המחיר הכולל מע"מ ואגרת רישוי הינו 139,301 ₪.

• 7 כריות אוויר
  • SCBS מערכת לסיוע בבלימה בעיר עד 80 קמ"ש
  • SBS מערכת לסיוע בבלימה במהירויות בינעירוניות
  • LDWS מערכת להתראה בפני סטייה מנתיב
  • LAS מערכת סיוע לשמירה והחזרת הרכב לנתיבו המקורי
  • מערכת בקרת שיוט מסתגלת הכוללת עצירה מלאה וזינוק מעמידה
  • CTS מערכת המסייעת בשמירת מרכז נתיב
  • BSM מערכת לאיתור שטחים מתים
  • RCTA התראת תעבורה צולבת בנסיעה לאחור
  • HBC להחלפה אוטומטית בין מצב תאורת הדרך לאלומות גבוהות
  • מערכת לזיהוי והתראה מפני עייפות הנהג
  • פנסי חזית בטכנולוגיית LED
  • חיישני אורות וגשם
  • חישוקי סגסוגת ''16
  • מראות צד עם קיפול חשמלי אוטומטי בעת נעילת הרכב
  • ריפודי בד בגוון שחור או בז'
  • בקרת אקלים מפוצלת עם פתחים לאחור
  • כפתור התנעה ללא מפתח
  • בלם יד חשמלי בשילוב פונקציית Auto Hold
  • MZD Connect מערכת קישוריות בשפה העברית בשילוב מסך ''8.8
  • 8 רמקולים
  • Apple Carplay / Android Auto (באמצעות טלפון נייד התומך ומאפשר זאת ובכפוף למגבלות שונות)
  • מצלמת נסיעה לאחור
  • מסך לוח מחוונים מרכזי בגודל ''7

Spirit

מחיר החל מ - 144,500 ש"ח

אגרת רישוי לדגם MAZDA3 SEDAN Spirit היא 1,801 ₪. המחיר הכולל מע"מ ואגרת רישוי הינו 146,301 ₪.

• כל הקיים ברמת גימור Comfort ובנוסף:
  • AFS תאורה מסתגלת העוקבת אחרי כיוון הנסיעה
  • תאורת יום (DRL) בטכנולוגיית LED
  • פנסים אחוריים בטכנולוגיית LED
  • חלון שמש חשמלי
  • חישוקי סגסוגת ''18
  • כניסה לרכב ללא מפתח
  • פקדי העברת הילוכים מגלגל ההגה
  • מראה מרכזית עם עמעמם למניעת סינוור
  • חבילת Black Edition בתוספת תשלום
פורסם

כמו כן כמה שאלות אם אפשר (סליחה אם נשמעות פעורות):

1. האם בטוח לקנות מחברת אלבר 0 ק"מ ? לטענתם אני מקבל את האחריות של 3 שנים או 100 אלף ק"מ בדיוק כמו מהיצרן.

2. האם זה מקובל שרכב 0 ק"מ ישר מאבד יד, ואני נהיה יד 2 תמיד ?

3. האם כדאי לבדוק את הרכב בכל מקרה, במכון - כאילו איך אני יודע בוודאות שהרכב 0 ק"מ, ולא נניח של מישהו שעשה תאונה, עבר שיפוץ והק"מ אופס ?

תודה מראש לעונים היקרים.

פורסם

1. אין בעיה, תבדוק ממתי מתחילה האחריות , יום המסירה או יום הרישוי. 

2. כן. 

3. תבדוק כמה קמ יש על מד האוץ . אם זה נע בין 15 ל 40 הכל טוב . אני לא הייתי בודק. 

• רעיון טוב! 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא נראה לי שיש מה לעשות , רק להיות מודע ולהקפיד לטפל בזמן . 

תבדוק מול היבואן מתי הטיפול הראשון כי הוא כנראה סופר מיום המסירה לחברת הליסינג ויש מצב שהרכב גם עמד שם כמה חודשים . בקיצור תבדוק הכל שלא תופתע לרעה. 

פורסם

כניסה ויציאה ללא מפתח זה דבר נוח מאוד וגם שימושי מאוד.

גם מראה מרכזית למניעת סינוור זה חשוב ובטיחותי.

אתה קונה רכב לעשור, אני במקומך לא הייתי מחפש לחסוך כמה גרושים. קנה את רמת הגימור הגבוהה ותקבל גם ניראות וגם שימושיות.

אבל זה רק אני

• רעיון טוב! 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

רמת האבזור הבסיסית של מאזדה בהחלט לא בסיסית והיתרון העיקרי שלה הוא חיושקי 16 אינץ בחתך גבוה שתורמים לנוחות הנסיעה.
אם מדובר ברכב לעשור - 0 ק"מ בהחלט משתלם...

• תוכן חדש...