Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מדיח כלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חצי אינטגרלי של בוש, אצלי בסביבות 6-7 שנים. עד לפני כמה חודשים בלי בעיות, מאז,פעם תקלה בברז המגנטי בכניסה שהסתדרה עם פירוק, ניעור וחיבור מחדש,שלו, ותקלה נוספת שאוחנה על ידי טכנאי לכלוך שסתם את צינור הניקוז.

לפני כן היה לי חצי אינטגרלי של בוש ששרד מעבר דירה, תוקן פעם אחת (משאבת ניקוז או משהו כזה, כ-400 ש"ח) והוחלף בתקלה הבאה.

לגבי השירות של בוש ואחיו - המוצרים שלי כולם מיבואן רשמי, והטכנאים של נותן השירות - C/S/B - משקיענים. רק מילים טובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל מה שכתבת על בוש נכון  , בגלל זה אני קונה סימנס , זה אותו יבואן והמכשירים יותר זולים ובפועל זה גם אותו מכשיר רק לוגו שונה , לרוב סימנס גם מיוצר בגרמניה , בוש לפי מה שאני זוכר מיצרים גם בטורקיה . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אנחנו עם סימנס SN636X00IE כבר שנה וחצי ולא מפסיקים להיות מופתעים מרמת הניקיון שהוא מסוגל להגיע אליה. תבניות וסירים עם לכלוך קשה יוצאים פשוט מבריקים.

לי הפריע שהנורה למטה בבוש היא בצבע אדום אז לקחנו אל הדגם המקביל בסימנס, שם הנורה כחולה :)

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם (נערך)

איזה מותג הזול ביותר - מצריך בדיקה פרטנית ונקודתית. זכור לי שחיפשתי תנור אפיה, הסימנס עלה לא פחות מפי 1.5 מהבוש המקביל. היו לי בעבר מוצרים בשלושת המותגים, תמיד נבחרו לפי VFM.

דרך אגב  אותו סיפור עם אלקטרולוקס ו-AEG, חוץ ממה שה-AEG יהיה תמיד היותר יוקרתי ויקר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, nepet כתב:

כל מה שכתבת על בוש נכון  , בגלל זה אני קונה סימנס , זה אותו יבואן והמכשירים יותר זולים ובפועל זה גם אותו מכשיר רק לוגו שונה , לרוב סימנס גם מיוצר בגרמניה , בוש לפי מה שאני זוכר מיצרים גם בטורקיה . 

סימנס = אאודי

בוש = פולקסוואגן

קונסטרוקטה = סקודה

זה בערך האנלוגיה ובאה לידי ביטוי גם במחיר

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

רק שאיכשהו סימנס זול יותר מבוש , כנראה עניין של מיתוג . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

המיתוג הזה משתנה מרגע לרגע. היו לי שלושת המותגים, בכל פעם אחד אחר היה הזול.

פורסם
בתאריך 3.2.2022 בשעה 13:47, locus כתב:

סימנס = אאודי

בוש = פולקסוואגן

קונסטרוקטה = סקודה

זה בערך האנלוגיה ובאה לידי ביטוי גם במחיר

מה עם Miele? יש לי כבר את השני שלהם ואני דיי מרוצה

פורסם

אין סיבה שלא תהיה מרוצה, אבל זה כבר קונצרן אחר, לא אותם חלקים ותכנון, אם אנסה להמשיך באותה אנלוגיה:

Miele = מרצדס

לפחות כך היו בעבר

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...