Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריתוך\הלחמה סדק בג'אנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, 

מזל - זה לא אצלי

רק עשיתי טיפול במורשה של וולוו S60 שלי, החלפתי רפידות ודיסקים אחוריים, ואז אחרי יומיים שמתי לב שצמיג - בורח אוויר,  אבל 3-5 PSI כל יום ככה.

הלכתי לפמצ'רינה וראינו את זה: 

image.thumb.png.b75f4eca9b7d421101e3f6708cc05304.png

הבחור אמר לי שאפשר לתקן (ריתוך\החלמה) - מחיר 500 ש''ח. 

ואללה התחלתי לעבור על פורומים - ולא מומלץ, עדיף ג'נט חדש (מניח שצריך 2, אי אפשר להחליף 1). 

אבל אני רוצה מקורי של וולוו ולא רוצה סיני יפני XYZ. 

מי יודע האם מאיר (יבואן) יכולים לתת הצעה למקורי, ומה עלות +- עם עבודה? ומה המלצה לגבי ריתוך\הלחמה. סדק הוא סביב 2-3 מ''מ ס''ה, אבל בטיחות מעל כל דבר אצלי. 

תודה לעונים

פורסם (נערך)

מחזק - תשיג אחד מפירוק.

(וזה אחרי טיפול במוסך? לפני זה לא דלף אויר? אם כך הדבר - זה מוזר)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

בעיה בפירוק (לדעתי) שג'נט הזה הוא די לא נפוץ

זה וולוו S60 RDESIGN 2017

זה הגלגל

image.thumb.png.74d9305796bd22801566c926f14f4713.png

ניסיתי לחפש להבין מה גודל מדויק, מצאתי שזה 5*108 או משהו כזה, ובכלל לא מוצא ג'נט בגדול הזה להחלפה (גם אם זה לא מקורי). איפה יש ג'נט כזה בידיוק (צורה) בפירוק? סיכוי 0. מחר אנסה להתקשר למאיר לבדוק.

מצאתי אצלם בקטלוג משהו כזה: 

image.thumb.png.3cc5dd79c29cbe48f4fc94b4f5232dc5.png

אבל זה לא נראה לי בידיוק שלי (צורה) והמחיר הזה הוא לסט או לג'נט אחר? מה זה המחיר הזה - 19 אלף לסט ג'נטים? לא נראה לי סביר...

אומרים שהלחמה או ריתוך זה משהו זמני, בכל מקרה יהיה סדק במקום ליד אז אני כבר מעדיף להחליף למשהו מקורי, אבל בחמחיר סבבה - אם מחיר של מאיר יהיה 1400 עם עבודה לג'נט אחד - זה סבר... אבל 5K.. ואללה ממש לא.. 

הנה זה המדויק לדעתי

image.thumb.png.6cd86c6c5e541e1ce769e960d207f22c.png

Aluminium rim "Ixion III" 8 x 18".

איך אני ידוע שהם שלי? 

https://accessories.volvocars.com/en-md/S60(11-)/Accessories/Document/VCC-499900/2017

עריכה אחרונה על ידי agavello
פורסם

טוב, אני כנראה טעיתי וזה כן מחיר לחישוק בודד (אבדוק מחר ישירות)

מחו''ל חישוק הזה עולה סביב 430$, בטח בישראל יש מס\מכס עוד איזה 100% כמו על רכב, וזה מגיע ל1000$ לחישוק + עמלות מע''מ וכן היגוני שזה המחיר. זה מטורף. לא רוצה לקדת למשהו סיני בגלל חישוק בודד, אבל מחיר ממש גבוהה בעיני. 

אנסה לחפש בפירוק - אם יש למישהו איזה המלצה לפירוקיות - אשמח. מה שמקשה גם על המצב - שבדגם הזה של וולוו אין גלגל ספר אין כלום. אגב, שאלה - אם מחליפים ג'נט לסיני או מפירוק - צריך לעדכן משרד רישוי או משהו?

פורסם
לפני 8 דקות, agavello כתב:

אגב, שאלה - אם מחליפים ג'נט לסיני או מפירוק - צריך לעדכן משרד רישוי או משהו?

כל עוד מידת הצמיגים נשארת כמו ברישיון אין צורך לעדכן את משרד הרישוי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ג'נטים מקוריים שהגיעו מהיצרן מבוטחים בביטוח מקיף.

אם יש לך ביטוח מקיף, אתה יכול להגיש תביעה שפגעת במדרכה ונוצר נזק ביטוחי. 

אם אני לא טועה, תצטרך להכניס את הרכב ל"תיקון" במוסך פחחות של הביטוח ולהזמין שמאי.

המוסך יצטרך לחפש עבורך ג'אנט דומה תקין בפירוק, ובמידה ולא יימצא ישמינו לך חדש מהיבואן.

ה"עבודה" בפועל תתבצע בפנצ'ריה, אין כאן עבודה מעבר לכך.

המחיר של כל זה - השתתפות עצמית, פגיעה בהנחת היעדר תביעות ובילבול מוח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הי, תודה

תראה, אני עסק, זה הוצאות עסק (חלקי 50%) אז אני באמת מעדיף חדש מיבואן. הפעלה של ביטוח תגרום אחרי זה להלעה בביטוח ובפריסה ל3 שנים לא בטוח שזה יותר זול. 5400 נראה לי המחיר (כולל מע''מ), חצי מזה אני ישתתף מהכיס, אבל אני יהיה בטוח שזה חישוק מקורי בלי בעיה. בפירוקיות מצאתי כמה אבל הם לא אותו דגם בידיוק (למרות שקוטר דומה וגם הגודל רווח בברגים), אבל לך תדע מה עבר האוטו שממנו פירקו, ואולי גם עשו עליו ריתוך והסתירו - לא תדע. לא שווה בגלל אלפיים ש''ח לקחת סיכון, רציתי וולוו, קיבלתי, עכשיו לשלם :). 

רק סיכום ביניים - אוטו אצלי 5 חודשים: 

החלפה לPILOT SPORT צמיגים (4) - 4000 ש''ח

טיפול 75 + החלפה של רפידות וצלחות מקורי (במורשה) - 4600 ש''ח

ג'נט בדרך - 5400

דלק (נסעתי 12000) - 6500 

בנתיים סביב 20K האוטו עולה, בחודש 4K :)

כמעט חינם :|

נ.ב. ראיתי בקטלוג של צ'מפיון שיש ג'נט שעולה 18 אלף, אז פה זה כלום כסף. :)

פורסם
לפני 22 שעות, agavello כתב:

אם מחיר של מאיר יהיה 1400 עם עבודה לג'נט אחד - זה סבר... אבל 5K.. ואללה ממש לא.. 

לפני 9 שעות, agavello כתב:

רק סיכום ביניים - אוטו אצלי 5 חודשים: 

החלפה לPILOT SPORT צמיגים (4) - 4000 ש''ח

טיפול 75 + החלפה של רפידות וצלחות מקורי (במורשה) - 4600

לא מבין את הציפיות שלך... 

צמיג בודד עלה 1000, סט בלמים עלה עוד כמעט 4, אז איך ג'נט מקורי מהחברה יעלה 1400?

אז אולי 5 זה הרבה, ושווה להתווכח ולבקש הנחה. אבל 1400 זו הייתי ציפייה לא ריאלית לאור המחירים שאתה כבר מכיר...

פורסם

למה לא להחליף את ארבעתם בסט משומש דרך FACEBOOK MARKET או בפירוקייה ליד הבית, מלא וולוות נועלות גאנטים 17. והסט המשומש יעלה בין 1K-2K. 

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...