Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל מדווחים יום\יומיים לפני

https://www.gov.il/he/departments/topics/fuels/govil-landing-page

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

לי זה לא משנה אני גם ככה מתלדק ב-200 שקל 

פורסם

מחיר הדלק צפוי לרדת - עוד לא ידוע בכמה.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אך אתה יודע שהוא צפוי לרדת?

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

המחיר נקבע לפי מחיר הנפט שהגולמי בתאריכים מסוימים בחודש. אם המחיר ירד גם מחיר הדלק ירד. אם המחיר עלה - גם מחיר הדלק יעלה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

אז למה אתה חושב שמחיר הדלק יירד אם מחיר הנפט עלה בחודש האחרון (לאחר ירידה בסוף נובמבר שאכן הובילה לירידה במחירי הדלק)?

Brent Crude Price

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

לפני העלייה היתה ירידה של 10% זה תלוי לפי איזה יום בחודש קובעים את המחיר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מחיר הדלק בישראל נקבע לפי מדד של מחירי דלק באירופה - אגן הים התיכון (CIF W MED) עם המרה לשקלים, ועל זה נוספים בלו, מרווח שיווק ומע"מ. הקביעה נעשית מספר ימים לפני סוף כל חודש - בדרך כלל המחיר מתפרסם בסביבות 3-5 ימם לפני תאריך השינוי. דרך אגב, הפעם השינוי יהיה ב-2.1.22 כי לא משנים את המחיר בערב שבת (אלא אם מדובר בשינוי המע"מ באותה שעה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעדכנים את מחיר הבלו. בשנת 2022 לפי המדד. הוא יעלה. ויכול להיות שמחיר הדלק יהיה ללא שינוי.

• מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

מה זה משנה?

לא תתדלק אם המחיר יעלה?

תתדלק יותר אם המחיר ירד?

מעניין אותי לדעת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפני 1 דקה, elik0 כתב:

מה זה משנה?

לא תתדלק אם המחיר יעלה?

תתדלק יותר אם המחיר ירד?

מעניין אותי לדעת

אם יש לי טנק של 90 ליטר, ואני עכשיו על רבע, אם אני יודע שבחודש הקרוב עומד לרדת המחיר, אני 'אתאפק' עם התדלוק ביום יומיים, ועל ירידה של 10 אגורות למשל, אחסוך 9 שקלים :)

זה כסף קטן כמובן, אבל אף אחד לא אוהב לצאת פראייר בישראל.

פורסם

תחסוך תשעה שקלים מלאים? פעם בחודש? בהחלט שווה להתעדכן! 

מילא היה איזה צי רכבים שצריך לממן, אבל סתם ככה לאזרח רגיל? 

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מחיר הדלק יירד בשבוע הבא באגורה אחת

מחיר הדלק יירד באגורה אחת בחצות הלילה שבין שבת לראשון ויעמוד על 6.37 שקלים לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת בשירות עצמי. זאת לאחר שירד ב-24 אגורות בחודש שעבר בשל הירידה החדה במחירי הנפט בעולם, שנבעה בעיקר מהתפרצות הקורונה המחודשת. המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי באילת (ללא מע"מ) לא ישתנה ויעמוד על 5.45 שקלים לליטר. (גד ליאור)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 34 דקות, elik0 כתב:

תחסוך תשעה שקלים מלאים? פעם בחודש? בהחלט שווה להתעדכן! 

לי זה לא באמת משנה.. תדלקתי השבוע את שני הרכבים (זה 95 ליטר)

• תוכן חדש...