Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגזין EVO של חודש מאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגזין EVO תמיד מאוד מרשים אותי ממבט ראשון. יש הטוענים שבקריאה מעמיקה הוא פחות מקצועי מ-CAR, נניח, אבל אי אפשר שלא להתרשם מהעושר האדיר של המבחנים המ-א-ו-ד מעניינים שאנשי EVO מציגים לנו בכל חודש. והחודש הזה איננו שונה (ואפילו מרשים במיוחד).

הנה מקבץ מעניין: (בחרתי בתמונות קטנות בכוונה כדי לא להעמיס)

זה מתחיל בתצוגת מכוניות קונספט יפיפיות -

מזראטי בירדקייג':

big_maserati_lg.jpg

מורגן ארומקס:

morgan_aeromax_03_03_05.jpg

ואח"כ נהיגה במגוון מכוניות מדהימות:

פרארי F430 ספיידר: (483 כ"ס, 4.1 למאה, 133K פאונד, 5 כוכבים של EVO)

2005-Ferrari-F430-Successor-to-360-pic-1-1887932.JPG

אסקארי KZ1 עם: (500 כ"ס, 4.0- למאה, 235K פאונד, 4 כוכבים של EVO)

2501200572301.jpg

פורשה 911 S טורבו: (450 כ"ס, 4.2 למאה, 99K פאונד, 4.5 כוכבים של EVO)

Porsche_911_Turbo_S_0005_M400.jpg

ורק אז מתחילים עם התותחים הגדולים:

כתבת היסטוריה כוללת נהיגה על אודי קוואטרו ואחריה ביקור אצל סטיג בלומקוויסט, נהג ראלי בן 59 שעדיין נוהג בקוואטרו גרופ B (להזכירכם, גרופ B אלו המפלצות שמגיעות ל-450 כ"ס ממנוע 2 ליטר...)

מיד אח"כ - כתבת השער - TVR סאגאריס החדשה: (383 כ"ס על טון, 3.7 למאה, 50K פאונד בלבד!! 4 כוכבים של EVO)

tvr-sagaris-2.jpg

tvr-sagaris01.jpg

מיד אחריה - נהיגת התרשמות ב-TVR ספיד 12, למי שלא מכיר, זוהי מכונית קונספט מוכנה לייצור שכמעט ובאמת הגיעה לייצור, אבל הוחלט שלא למכרה מכיוון שהיא הייתה פשוט.. חזקה מדי. אם היא הייתה נמכרת, היא הייתה הופכת לפני כמה שנים כבר למכונית המהירה בעולם.

7.7 V12 עם 880 כ"ס (בעצם, שני מנועי V6 מחוברים יחדיו), על 975 קילו, 3.5 למאה, סופית של מעל 240 קמ"ש, מחיר - מי יודע... 12.5 כוכבים של EVO (זו לא טעות)

לא תאמינו, אבל מלבד המדבקות, ככה נראית הגרסה החוקית לכביש:

Donington-2000-07-02-027.jpg

מגאן טרופי: (330 כ"ס והנעה אחורית כמובן)

megane_trophy2.jpg

ואחריה מבחן על המגאן 225, וגם SLK55 מול SL55.

מבחן על מזארטי MC12 (אנזו בתחפושת, 6 ליטר, 621 כ"ס, 3.8 למאה, חצי מיליון פאונד, 4 כוכבים של EVO)

MC12_geneva.jpg

ולבסוף, כרגיל, ה-FAST FLEET. מכוניות בבעלות EVO במבחן ארוך טווח. ביניהן - פרארי 550, אודי S4 אוונט, סמארט רודסטר קופה, לוטוס אקסיג' S2, ב.מ.וו 645CI, יגואר S טייפ R, מיצובישי EVO MR340, למבו מורצ'ילאגו, MG SV-R, הונדה S2000 GT, סמארט רודסטר בראבוס, קייטרהם R300 ופורשה 911 קררה S. החיים קשים שם בבריטניה...

בקיצור - רוצו לקנות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קדם כל,תודה רוני על התמונות המאלפות.

בתור מנוי על EVO מבחירה (עוד לפני שקראו לו EVO) ,אני יכול להגיד לך שלדעתי,EVO הוא ירחון הרכב הטוב ביותר שיש בעולם.

ההתעסקות במכוניות הספורט,בצורה הטובה והמיקצועית ביותר שניתן למצוא,לצד תמונות מעלפות,הופכות אותו לנערץ בין ירחוני הרכב.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני מניח שהמגזין הוא באנגלית. הרמה של השפה היא גבוהה או סבירה פחות או יותר?

מישהו אולי יודע כמה עולה גיליון בודד?

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

אני, לעומתך, דווקא החודש הפסקתי לקנות EVO (סטימצקי קרובה לביתי מביאה לי כל חודש CAR וEVO).

הגעתי למסקנה שהמבחנים פשוט חוזרים על עצמם, ובכל מקרה מדברים על מכוניות לא רלוונטיות בעליל. אלו אותן מכוניות over and over, פשוט הקומבינציות בהן הן מושוות משתנות (כמה פעמים כבר אפשר לקרוא על הSL55?).

כשיש מבחן רלוונטי או מעניין באמת - כמו הגולף GTI החדשה נגד היריבות, או הF430 לחוד וכנגד הגאלארדו, או הסאגאריס נגד מתחרות - הוא כנראה יופיע גם בCAR, באותו חודש או כחודש לאחר מכן, ויהיה טוב לא פחות.

ברוב המקרים, מדובר על אקזוטיקה נטו. זה מעניין, זה נחמד, אבל לא כל חודש.

פעם ברבעון, אולי ;)

בכל יתר הדברים שמבדילים בין סתם חוברת פורנו מוטורית ועיתון מעמיק של ממש, CAR לוקח בהליכה (יותר פרשנויות, יותר מקצוענות, יותר גיוון, יותר דפים, הכל).

בCAR התערובת קולעת - רוב הפיצ'רים הגדולים הם על מכוניות שמעניינות את חובב ההגה, אבל לצד זה יש מבחן-שניים השוואתיים על מכוניות "פשוטות" ועוד ביקורות על נהיגה ראשונה של מגוון עצום של מכוניות. ושוב, גם להם יש אוריינטציה למכוניות מעניינות - ממש לא כמו לקרוא "אוטו" (מיניוואן רודף מיניוואן, אך לא באשמתם אם נהיה כנים).

אלכס, האנגלית היא כזו של בריטים, ולעיתים לא דומה למה שלמדת בבית ספר.

תצטרך להתרגל לביטויים והסלנג. אפשרי בהחלט. בהצלחה :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יקר, יקר מאוד - 80 ש"ח לגליון.

CAR זול מעט יותר (66 ש"ח), במיוחד אם לוקחים בחשבון את כמות התוכן שבו.

אלכס - כאמור, אני לא חושב שתהיה לך בעיה כלשהי להבין את רוח הדברים כל עוד האנגלית שלך טובה. את הדקויות (ויש כאלו), ההתחכמויות והשנינות אתה כבר תבין, מתישהו ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האנגלית היא בסדר, תודה לאל (ולרוז המורה:wink: ), פשוט עוד לא יצא לי לקרוא ירחוני רכב באנגלית ואני לא יודע אם משתמשים בהם בהרבה במושגים מכאניים, שאיתם אני צופה לי חיים קשים.

אגב, איזה בנק נותן משכנטאות באחוזים טובים?

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

אם כבר מדברים על מגזינים אני ממליץ על העותון החדש של הגה כל המיבחנים שם הם יותר רלוונטים לארץ

כרגע יש בגיליון כתבה נירחבת על לוטוס ,מיבחן של ניר על מיצובישי אמ אר ומיבחן בין סידרה 3 החדשה לאודי ולמרצדס : )

פורסם
מיד אחריה - נהיגת התרשמות ב-TVR ספיד 12, למי שלא מכיר, זוהי מכונית קונספט מוכנה לייצור שכמעט ובאמת הגיעה לייצור, אבל הוחלט שלא למכרה מכיוון שהיא הייתה פשוט.. חזקה מדי. אם היא הייתה נמכרת, היא הייתה הופכת לפני כמה שנים כבר למכונית המהירה בעולם.

7.7 V12 עם 880 כ"ס (בעצם, שני מנועי V6 מחוברים יחדיו), על 975 קילו, 3.5 למאה, סופית של מעל 240 קמ"ש, מחיר - מי יודע... 12.5 כוכבים של EVO (זו לא טעות)

לא תאמינו, אבל מלבד המדבקות, ככה נראית הגרסה החוקית לכביש:

רוני

רוני,

האם הכוונה ל-420 קמ"ש?

פורסם
רוני,

האם הכוונה ל-420 קמ"ש?

לא צריך להיסחף,

יותר נכון לומר שהיא סוגרת מעל 330 קמ"ש

המכונה המטורפת הזאת גם פותחת למאה בפחות מ-3 שניות

אחד מיסיסיפי שתי מיסיסי....100 קמ"ש :shock::razz:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הקטע של הTVR כמה פתחי איורור היא צריכה?

האוטו נראה כמו מסננת (מסננת מאוד יפה, אבל עדיין)

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...