Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי  במוסך אמרו שאין צורך להחליף את המצתים בגלל מצבם.

לדעתי אם מצבם טוב לא יחליפו כול 20 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

מצתים להחליף כל 20,000 ק"מ WTF

זה מה שמפריע לך? להחליף נוזל קירור כל 160K.

הם הצליחו לעשות את המנוע הזה יעיל אבל גם על הדרך שימוש מוגבר בחלפים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

טוב בתור בעלים של קוריאני PHEV שעברתי 100K,טיפול גדול אצלי,זה שצריך להחליף פילטר אוויר של מנוע :D
רפידות אורגינליות בסביבות 40%,הוצאה הכי גדולה הייתה החלפת 4 צמיגים ב-2000 ש"ח ב-70K,שמתי PRIMACY 4,יותר טובים מהמקוריים הרבה יותר שקטים,ויותר אחיזה מגרין אנרג'.

פורסם

שמע,זה ממש לא מצחיק,עכשיו רק שמתי לב,זה פסיכי כל ההתעסקות ברכבים אירופאים....ובכלל כל השמרטפות של בדיקת שמן,בדיקות מיקרוסקופ מה מתפורר,פאק,מכסה מנוע פתחתי רק כדי להוסיף מים לוישרים בשנתיים וחצי שהוצאתי מניילון,מה שכן טיפולים בזמן,אהה גם המגבים היום נזכרתי שעדיין המקוריים,לא מרעישים,מנגבים טוב.

פורסם

אצלי הוישרים בכלל לא מתייבשים ומרעישים.

הם טבולים בשמן !

נראה לך שאני אתנייד בפחנוע מהמזרח הרחוק,אני מעל זה (-:

• מצחיק 6
פורסם
לפני 28 דקות, yoni2sh כתב:

אבל מה איכפת לי,אני נוסע במנוע השנה

אהה רק עכשיו נפל לי...ברצף מ-2015 עד 2019,שיט קורונה הרסה לו,אז נשארת עם 5 כוכבים :D

Just now, yoni2sh כתב:

אצלי הוישרים בכלל לא מתייבשים ומרעישים.

הם טבולים בשמן !

Oh La La La c'est Magnifique

לפני 4 דקות, yoni2sh כתב:

נראה לך שאני אתנייד בפחנוע מהמזרח הרחוק,אני מעל זה (-:

Oui...chic à la française

פחמנוע...אבל משאיר לך אבק,עם 0 עלויות תחזוקה,מנוע 60 כ"ס חשמלי נוסף משמיש אותי בתור טורבו,למנוע 1.6 היברידי אטמוספרי אנמי....אבל עם נסוע שלי אלו פשרות שחיי טוב איתן,אם אתה קורע אותו עם נהיגה הכי אגרסיבית על גבולות VMAX,אתה עושה 1:17 

• מצחיק 1
פורסם

חזרה לרצוע הסוררת BIO.
אכן צריך לעשות איזה בדיקה מעמיקה לפי מק"טים.
- לפי דעתי REV3 זה מורכב ברכבים שייצרו אחרי 09.2018  (68 plate cars)
OE number: 1654512680

- REV2 זה לפי דעתי של CONTINENTAL CT1228
OE number: 1608887580

https://www.continental-aftermarket.com/en-en/magazine/technology-products/why-our-new-belt-in-oil-runs-for-a-l-o-n-g-time/

עכשיו REV4 שעוברים לשרשרת זה בגדר דיבורים בפורומים בחו"ל,חייב לברר בקרוב עם אנשים מבפנים
זה הדיבור:
"...A version 4 will be in production later this year!

They have given up on belts and gone back to a chain with this engine.

So if you order a 2022 built Citroen / Peugeot / Opel / Vauxhall with the 1.2 puretech it will have the new chain and not a belt.

Trying to find out if the new C4 1.2 puretech will have the chain, dealer unable to confirm but states as soon as it’s in production for any car it will be rolled out to every vehicle..."

פורסם

אם הם שמים שרשרת אני מתפוצץ מצחוק.

זהו זה סופית ישים חותם על מהלך קבלת החלטות צרפתי כמו שכתוב בספרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

התקשרתי ל מוסך המהנדסים בעכו וגם לנהריה.

מרווח הטיפולים עדיין שנה או 15 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא יודע אם זה סימן טוב או לא

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

זה אומר שישראל לא מוגדרת מדינה עם תנאי אחזקה קשים.

ולא צריך שני טיפולים בשנה.

חזרה לשיגרה.

פורסם

בתור בעלים של 208 1.2 טורבו שנתון 17 

למרות הרצועה שהתפוררה באזור ה85 אלף,

למרות היבואן שסירב תחילה לבדוק ולהחליף אותה, (הוחלפה באזור ה90 ע״י היבואן לאחר התעקשות)

למרות  הרעידות בסל״ד/ נורות מנוע/ תקלות 

למרות ההמלצות הלא ברורות של להחליף ראש מנוע שהתגלגלו להמלצות להחלפת מנוע 

לאחר שנגמרה האחריות על הרכב עברתי לטפל ברכב כל 10-12 אלף ק״מ 

הרכב נוסע כמו חדש עם 185 אלף ק״מ, אציין שעם אותו המנוע ללא שום תקלות, לא רואה שום סיבה כרגע שהמנוע שלי לא ישרוד לפחות עוד 100 אלף ק״מ  עם טיפולים שוטפים כל 10-12 אלף ק״מ. 

מה שכן, עם הגישה בארץ של האנשים לרכבים וחוסר דאגה/רצון לטפל כמו שצריך על מנת ״לחסוך״ כסף הייתי נזהר מאד מקניית רכב כזה שהיה בליסינג/ שלא טופל בזמן ולפי השמנים המתאימים, כן הייתי קונה רכב כזה שוב במחיר המתאים מיד 2 ולוקח בחשבון את האפשרות שייתכן שאצטרך להחליף לרכב את המנוע - בחיים אין דברים בחינם, במיוחד בעולם הרכבים.

אני מעדיף לקחת סיכון ולהנות ממחיר כניסה טוב יותר, נוחות ויעילות מאשר לשלם הרבה יותר בגלל ה״אמינות״ ולנהוג על משהו לא נוח בגלל שזה נחשב ״אמין יותר״ אצל אנשים שבדרך כלל לא יודעים לשמור על הרכבים שלהם 

גם אם זה בא על חשבון כניסה למוסך ״יותר״ פעמים. רכב זה לא השקעה. 

• אהבתי 3

• תוכן חדש...