Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי ששתיהן חולקות אותה פלטפורמה, האם האוריס פחות מרווחת/נוחה לנהיגה ? לאיזה קהל יעד שונה הן פונות ובכלל מה ההבדל ביניהן ? 

פורסם

אומרים שהמתלה האחורי של האוריס נח יותר לנהיגה. לי יש אוריס 2016 , זו קורולה עם דלת חמישית, בחול היא נמכרת כקורולה האצ'בק

אותו מנוע 1600 וגיר רציף 7 הילוכים .

אותה מולטימדיה אותה אמינות . לא יודע לומר מי יותר מרווחת 

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כמו שכתב nepet  האוריס היא בעצם קורולה הצ'בק. אבל שים לב שמדובר בקורולה מהדור הקודם - מהשרשור השני שלך ראיתי שאתה מחפש היברידית ובדור של האוריס לא הייתה קורולה היברידית

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בסיס הגלגלים של האוריס קצר ב-10 ס"מ לעומת זה שבקורולה (260/270 ס"מ בהתאמה) כתוצאה מכך המרווח במושב האחורי באוריס מוצמצם יותר.

האוריס האצ'בק וסטיישן שימושיים יטתר בזכות הדלת החמישית. ולדעתי, גם פחות מכוערים מהקורולה.

לכל האוריס סטיישן הנעה היברידית ומעט מאוד מההאצ'ק אינם היברידיים.

צריכת הדלק באוקיס כמובן טובה יותר.

פורסם

קורולה לאורך כל השנים היה דגם הסדאן, ואילו אוריס התבסס על אותם מכלולים, איך בתצורה של הצ'בק וסטיישן.

מאחר שקורולה נחשב למותג חזק, החל מ 2019 כולם 3 הדגמים נמכרים תחת השם קורולה (קורולה ספייס וקורולה אקסייט).

החל מ 2022 צפוי להגיע אפילו SUV תחת המוצג קורולה שנקרא קורולה קרוס. גם הוא מבוסס על אותם מכלולים.  

פורסם

הקורולה החדשה עדיפה על האוריס.

גילוי נאות, יש לנו במשפחה אוריס עם 60 אלף קמ (בליסינג...)

עשיתי עליה סקירה לפני שנתיים בערך

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 12.11.2021 בשעה 17:58, EliC25 כתב:

הקורולה החדשה עדיפה על האוריס.

גילוי נאות, יש לנו במשפחה אוריס עם 60 אלף קמ (בליסינג...)

עשיתי עליה סקירה לפני שנתיים בערך

אם אפשר לדעת במה הקורולה סטיישן החדשה עדיפה על האריס?

פורסם

בערך בהכל... יותר נוחה, יותר מערכות בטיחות, יותר חסכונית בדלק.
שים לב שאלה שני דורות שונים (של אותה מכונית בעצם)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היא בדיוק לפני חודש החליפה את האוריס אצל חמותי..

עוד לא נסעתי מספיק כדי לגבש דעה

• תוכן חדש...