Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אצלנו במשפחה יש המון רכבי סוזוקי ויחסית מרוצים.

ההורים שלי מתלבטים בין סוזוקי קרוסאובר חדשה לבין הויטרה.
ההורים נוסעים בעיקר בתוך העיר, ולא נסיעות ארוכות מדי. בכלל, אני לא חושב שיעשו קילומטרז' גבוהה במיוחד (8K בשנה גג)

הדרישות הן יחסית פשוטות - רכב גבוה ונח לנסיעה, מן הסתם עדיף שיישמור על ערך כמה שיותר טוב ויהיה כמה שיותר חסכוני (אם זה בכלל רלוונטי בין שני הדגמים האלה).

נכנסתי לאתר של סוזוקי ולא הצלחתי להבין מה הם ההבדלים המהותיים - אשמח לדעת אם יש למישהו דעה בנושא.

בנוסף, אם יש מתחרה ישיר באותה רמת מחיר והוא עדיף משמעותית - אשמח לדעת, אולי אצליח לשכנע אותם לעבור :)

אגב, כרגע סוזוקי מסוגלים לספק קרוסאובר בינואר וויטארה בפברואר, שזה זמנים סבירים לגמרי.

תודה רבה רבה רבה!

עריכה אחרונה על ידי yuval15
פורסם

הקרוסאובר והוויטארה הם דגמים מאוד מיושנים.

עמית לעבודה שלקח קרוסאובר בליסינג מצטער מאוד על הבחירה, הרכב מאוד לא נוח עבורו.

בנסועה שנתית של 8,000 ק"מ בשנה, צריכת דלק נמוכה מהווה שיקול זניח.

אני הייתי בודק פג'ו 2008. הוא נוח ועם גיר פלנטאקי.

בהסתמך על הביקוש לאחיו הגדול, ה- 3008 - אני מאמין תהיה לו שמירת ערך לא רעה.

אופציה נוספת היא יאריס קרוס - זו מניה עם תדואה מובטחת מבחינת שמירת ערך ומדובר ברכב חדש שבהסתמך על היאריס מניח שחפתיע לטובה

• אהבתי 1
פורסם

היי תודה על התגובה.

חשבתי להציע להורים את הפג'ו - אנסה.

האמת שהם דיי מרוצים מהסוזוקי קרוסאובר הנוכחית שלהם (שנת 2016).

כרגע אם אני מבין את האתר של סוזוקי נכון, הויטרה מגיעה עם מערכת בטיחות ומולטימדיה מקורית, בזמן שהקרוסאובר עם התקנות מקומיות. 

האם אני צודק?

מישהו יודע אם הויטרה החדשה מגיעה עם אפשרות לוויז? (מעדיף עם סים ייעודי).

תודה!

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שרכב מבית פיג'ו -  חדשני ומנוהל ממסך מגע ( הרבה מאוד פונקציות ) במקרה הזה עדיף על רכב מיושן.

ההורים צריכים להגיע לסוכנות סוזוקי ולשבת בשני הדגמים,  וגם לראות לאיזה לרכב יותר נוח להם להכנס ולצאת ממנו מבחינת הגובה . ויטרה קצת יותר גבוהה, קרוסאובר קצת גדול יותר.

בקשר למולטימדיה בסוזוקי,  סיפור מצחיק - חבר שלי לפני חודשיים קיבל מליסינג במקום העבודה ויטרה . אצל כל האחרים היתה מולטימדיה, אצלו רדיודיסק. הוחלף אחרי שבועיים במולטימדיה אפטרמרקט עם וויז . ניתן גם להתחבר לנייד דרך WiFi וגם יש מקום לסים נפרד.

אפשר להכנס גם לסוכנות מאזדה ולראות את CX3 או CX30. הם לא מרגישים מיושנים כמו רכבי סוזוקי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אאל"ט לקרוסאובר יש מספר רמות גימור שיש ביניהן הבדלים גם מבחינת אבזרי הבטיחות, והגבוהה אפילו קרויה ADAS. אבל אלה דברים משתנים וצריך לבדוק את המצב במשלוח הקרוב.

לגבי ויטארה מול קרוסאובר - היתה לי אותה התלבטות ב-2016, השימושיות של הקרוסאובר ניצחה, ובפרספקטיבה של כ-6 שנים איני מצטער, למרות פרשת התה"ל.  אני לא יודע מהם מבחינתך "מבוגרים" - הם צריכים להגדיר צרכים, למשל מבחינת גודל תא המטען. יש הבדל בין רכב המשמש לקניה יומית בסופר השכונתי לרכב שמשתתף בטיולים משפחתיים של 3 דורות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עבור סבא וסבתא שלי עם דרישות דומות פחות או יותר נרכשה סקודה קאמיק. 

ישיבה גובהה ומושבים נוחים, ראות מעולה החוצה, מערכות בטיחות מקיפות, כולל בלימת חירום לפנים ולאחור, התראה על שטח מת, התראה על תמורה חוצה, שמירה על נתיב, בקרת שיוט אדפטיבית ו9(!) כריות אוויר. 

הם מאוד מרוצים, כמו כן באותה העת ביצענו נסיעת מבחן על ה2008, היא נפסלה מכמה סיבות, אבל עיקרן היו תפעול פחות נוח של מערכות הרכב (הכל ממסך המגע, בניגוד לקאמיק שמתאפיין בפקקים מעט מסורתיים יותר) וגם ראות פחות טובה החוצה. 

כמו כן הייתי ממליץ לבדוק את הפולקווגן טיקרוס והסיאט ארונה. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

חד משמעי רכב חשמלי מלא, הגילי החדשה ב 135 נותנת תמורה מעולה למחיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סוזוקי תציג ב 25/11 קרוסאובר חדשה (הנוכחית קיימת מ 2013 כמעט ללא שינוי). 

בשל מועדי האספה הרחוקים, הייתי ממליץ להמתין להגעת הדגם החדש לארץ. 

אנשים מבוגרים שרגילים לראש השקט ועלויות האחזקה הנמוכות של סוזוקי. בד"כ לא ירצו לשמוע על פיג'ו, סיאט או סקודה. 

cx3/cx30 אופציות ראויות. גם יאריס קרוס. 

אופציה דומה לקרוסאובר מבחינת תכונות (גם היא ותיקה מאוד) היא המיצובישי ASX. 

בכל זאת נעולים על סוזוקי (ואני מכיר הרבה כאלה שמחליפים סוזוקי רק בסוזוקי). אז היום הויטארה מעט טובה יותר (אם הגודל מתאים). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא עברה שינוי? טוב. חוץ החלפת מערכת ההנעה.

מה שלא ברור לי האם היא נותנת את ה-VFM כמו פעם. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היא לא, וגם הויטארה לא. מדובר בשני רכבים מאוד פשוטים ומיושנים בתוך סגמנט סופר תחרותי. אני לא רואה סיבה לקנות אחד מהדגמים האלה היום אבל אם זה אך ורק סוזוקי אז דווקא הקרוסאובר הוותיק נוח ומרווח יותר, והוא גם זול מהויטארה. החיסרון העיקרי בעיני הוא היעדר מערכת לתיקון סטייה מנתיב הנסיעה אבל מדובר במערכת שרלוונטית לנסיעה בין עירונית מעל מהירות של 50-60 קמ"ש.

מסכים עם החלופות שהוצעו כאן עם דגמים של מאזדה, טויוטה ומיצובישי ASX. אני הייתי בודק גם את קיה סלטוס ויונדאי וניו שישאיר עודף.

• תוכן חדש...