Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 60-65 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון שלום.. אני חדש כאן

אני מחפש רכב בעל מראה ספורטיבי מהקטנות יותר סגנון איביזה ופולו, אמין, חזק בטיחותי ושלא יכנס לי למוסך כל שני וחמישי.

ההתלבטות שלי היא אכן בין הסיאט לפיג'ו 206 לפולו או למשו בסגנון מודל רצוי בין 2000-2003 ושיהיה בטווח התקציב שלי

אשמח לשמוע דעת מומחים + הצעות לגבי רכבים אחרים וכו'.. תודה

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70588

תעיף מבט בזה , נראה טוב מאוד .

התכוונת לאיביזה טורבו ?

דבר ראשון שלום.. אני חדש כאן

אני מחפש רכב בעל מראה ספורטיבי מהקטנות יותר סגנון איביזה ופולו, אמין, חזק בטיחותי ושלא יכנס לי למוסך כל שני וחמישי.

ההתלבטות שלי היא אכן בין הסיאט לפיג'ו 206 לפולו או למשו בסגנון מודל רצוי בין 2000-2003 ושיהיה בטווח התקציב שלי

אשמח לשמוע דעת מומחים + הצעות לגבי רכבים אחרים וכו'.. תודה

מומחים :shock3: חחח ....

כפיר

פורסם

נשמע טוב אבל לא יתנו לי כזה סכום אולי 5 אלף פחות.. איך האוטו בכלל ? זה בעיקרון מה שרציתי לשמוע פה מאנשים שמבינים ? האם הוא בכלל אמין ? בטיחותי ? טורבו שמטורבו מה זה נותן לאוטו מה ההבדל בין הדגם טורבו לדגם הרגיל נגיד ? האם עדיף לי להתמקד על רכבים מסויימים אחרים ולעזוב את האיביזות והפולוים ?? עזרו לי

פורסם

שמע

תן דרישות , מה אתה מחפש מהאוטו ?

נחות ,אמינות , צריכת דלק נמוכה, ביצועים , ירידת ערך קטנה ...

ישנם המון קריטריונים שלפיהם נוכל לנסות להבין אותך ולהתאים לך רכב.

לגבי האיביזה טורבו , לפי התקציב שלך תוכל להתפשר אם הבנאדם לדעתי כדאי לבדוק .

פורסם

בעיקרון מה זאני מחפש זה דבר ראשון בטיחות, יציבות על הכביש על זה ההורים שלי לא יתפשרו.. לא להכניס את הרכב כל יומיים למוסך , כח, צריכת דלק נמוכה ככל האפשר כמובן.. אממ זהו פחות או יותר.. שיראה טוב =))

פורסם
אני מחפש רכב בעל מראה ספורטיבי

אני חושב שהכוונה היא לרכב שנראה ספורטיבי,ולא לרכב ספורטיבי בהתנהגותו.. לפיכך לפי דעתי אין לך טעם לקנות איביזה טורבו (אלא אם כן הביצועים באמת חשובים לך). אני הייתי הולך לכיוון של 206 עם מנוע 1600 - יש גירסה אוטומטית 5 דלתות וגירסה ידנית 3 דלתות (XS) שנראת יותר ספורטיבית,וגם הביצועים יותר טובים.

פורסם

או קיי נראה לי שהבנתי את הבחור

לאחד שלא יודע מה ההבדל בין טורבו ללא טורבו היתי מציע לך לרדת מהעניין שלה טורבו כי זה כאב רק ענק בשבילך..

תשקיע מאמץ בחיפושים ותמצא לך איזה איביזה מאותה הצורה... (2000-2002) צבע צהוב רצוי :) 3 דלתות ידנית בעלת 100 כ"ס.

כח.. יש מספיק.

יציבות.. מספיק.

אמינות.. גרמני אחרי הכל.. :)

נראת ספורטיווית.. זהה כמעט לאיביזה טורבו ולכ יש לה מראה ספורטיוי בהחלט.

דלק.. לא שותה הרבה בכלל. כמו כל מנוע 1600 ידני!

זולה יותר מהתקציב שלך.. ואפילו ישאר לך מספיק כסף למערכת משו משו..

ולדעתי קולעת בול למה שאתה מחפש.

כאחד שהיתה לו אחת דומה למה שהצעתי לך אני יודע על מה אני מדבר וזה אחלה רכב שבעולם!

אתה רק תהנה ממנו...

בהצלחה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

תראה אנלא אגיד לך שלא חשוב לי שהאוטו יהיה חזק .. זה חשוב לי לא פחות אבל אני לא שם על זה דגש חזק. מה שרציתי לשמוע פחות או יותר שמעתי והבנתי את המצב האיביזה נראית לי האופציה האופטימלית מבין האפשרויות ואחריה ה206 . הייתי רק רוצה לדעת קצת מה ההבדל בין האיביזה 75כ"ס, 100כ"ס וטורבו.. איפה באמת רואים את ההבדלים מכל הבחינות.. תודה רבה מראש

או קיי נראה לי שהבנתי את הבחור

לאחד שלא יודע מה ההבדל בין טורבו ללא טורבו היתי מציע לך לרדת מהעניין שלה טורבו כי זה כאב רק ענק בשבילך..

תשקיע מאמץ בחיפושים ותמצא לך איזה איביזה מאותה הצורה... (2000-2002) צבע צהוב רצוי :) 3 דלתות ידנית בעלת 100 כ"ס.

כח.. יש מספיק.

יציבות.. מספיק.

אמינות.. גרמני אחרי הכל.. :)

נראת ספורטיווית.. זהה כמעט לאיביזה טורבו ולכ יש לה מראה ספורטיוי בהחלט.

דלק.. לא שותה הרבה בכלל. כמו כל מנוע 1600 ידני!

זולה יותר מהתקציב שלך.. ואפילו ישאר לך מספיק כסף למערכת משו משו..

ולדעתי קולעת בול למה שאתה מחפש.

כאחד שהיתה לו אחת דומה למה שהצעתי לך אני יודע על מה אני מדבר וזה אחלה רכב שבעולם!

אתה רק תהנה ממנו...

בהצלחה

אלירן

פורסם

ההבדלים בהתנהגות האוטו על הכביש .

הטורבו היא ספורטיבית עם שילדה ואחיזת כביש מעולה בפניות ובקו ישר .

כל אחת מאיצה שונה , מתנהגת שונה , בין ה75 ל 100 אין הבדל בשילדה ובהתנהגות אבל בטורבו יש.

פורסם

בקשר לאיביזה הכל טוב ויפה רק מה - בעיה אחת שאתה מדבר עם הבן אדם להתחיבות בבדיקה הוא אומר לך "לא מתחייב לכלום אתה רוצה תקח אתה לא רוצה אל תקח...."וגם מקבל גוון קול מאוד מאוד עצבני

מה גם שהקילומטראז' שם מחשיד אחוש שרמוטה, 5 שנים על הכביש מה האוטו נסע 7K שנתי ? נגיד הוא לא נסע והאוטו אצלו רק שנה וחצי...מה עם הקודם ? שלוש וחצי שנים הבן אדם הקודם גם לא נסע ? רכב כמו איביזה ואף אחד לא חורש אותו....בעייתי מאוד (אם לא היה בעייתי עכשיו הייתי איתו על הליפט בקומפיוטסט)

• תוכן חדש...