Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיוס הייתי לפני 5 שנים (היינו לפני הגיוס), בפראג הייתי באוגוסט ולפני שבוע חזרתי מרודוס.

איוס: אי קטן ומגניב. האורך הכללי שלו הוא בערך 23 ק"מ, אבל רק שלושה מתוכם מיושבים. בחורף האי בכלל נטוש, אז כל מה שיש שם זה לתיירים. מועדונים מצויינים, חוף יפה ונהדר, אחלה מסיבות והפעלות (כולל באנג'י). אין צורך לשכור כלי רכב כי יש אוטובוס שנוסע מקצה לקצה כל כמה דקות. מגיעים לשם בטיסה לסנטוריני ואז עם מעבורת לאיוס. בנמל מחכים בעלי המלונות והאכסניות, מראים לך תמונות ואם נראה לך לוקחים אותך למלון. אם לא נראה לך, אתה חוזר איתם לנמל, הם חוזרים בכל מקרה בשביל לתפוס לקוחות אחרים. המלצה שלי, מריה ממלון סטליוס.

רודוס: אי הרבה יותר גדול ומפותח, בגלל המרחקים כבר עדיף להתארגן על קטנוע (הרבה יותר קל אם יש לך רשיון). החופים שלו פשוט מדהימים, יש הרבה ספורט מים, והוא נמצא מרחק של מעבורת אחת מקוס. יש שם יותר מה לראות מוטורית כי אנשים באמת גרים שם, וגם העיר העתיקה נחמדה. לדעתי חיי הלילה פחות טובים מאשר באיוס, אבל הייתי שם רק בתחילת העונה. בכל מקרה, מועדון הקולורדו מומלץ בחום.

לגבי פראג: אכן עיר מדהימה, לא יקרה במיוחד אם כי המחירים עולים לאט לאט, ויש הרבה מה לראות. כמו כן, אם רוצים אפשר לקחת טיולים של חברה ישראלית שנקראת David Tours לדרזדן בגרמניה ולוינה באוסטריה. יש גם מועדונים לא רעים, ובאופן כללי אני לא זוכר הרבה כי הבירה עלתה 3.5 ש"ח לחצי ליטר (גרעפס חינני).

כמו שציינו לפני, אם אתה נוסע עם חברה, עדיף לנסוע לפראג, ובכל מקרה, תשכח מלשכור רכב. המקומות הכי ליברליים נותנים רכב מגיל 21, והרוב מגיל 24.

תיהנה, ושפשוף נעים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא רואה סיבה לא להשכיר אם אני לא אחד שמשתולל...

בכול זאת חברים שלכם היו בבית חולים בגללם ולא בגלל אחרים

מה המחיר של להשכיר אופנוע ? ולכמה זמן ?

יתנו לי להשכיר גם אם אין לי רשיון לאופהוע ?

טעות!!!

אתה תייר זמני שם.. אתה לא מודע לתרבות הנהיגה המטורפת שלהם, לחוקים המקומיים שם, להתפרעויות הנהגים.... וכו' וכו'..

אני מכיר עוד 2 אנשים שגמרו טיול בתאונת דרכים שלא באשמתם!!

אם זה רכב אז ניחה, זה שונה, והסיכון קטן משמעותי!

אבל אל תשכח שבמקומות כאלה, בדיוק כמוך, עוד מאות ואלפי תיירים שוכרים אופנועים- וגם הם, ללא יותר מדי מושג, נוסעים באותה צורה!

במיוחד בקוס/רודוס (הייתי, ראיתי, ויתרתי על השכרת אופנוע, השכרתי אופניים ונהניתי מאוד)

אמיר.

פורסם

האמת היא שבטיול ברודוס דווקא הופתעתי מאוד מהמנהג המוזר של המקומיים לתת זכות קדימה לדו גלגלי.

אני אוחז בפראנויה מתקדמת כתוצאה מהרכיבה שלי בארץ, וכשהם היו עוצרים ונותנים לי לעבור, חיפשתי את הקטץ'.

בעיה אחרת שם היא שאף אחד לא חובש קסדות. כולל אנשים על CBR 1100 RR ושאר מפלצות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם כול תודה על כול ההמלצות

אחרי הרבה בירורים החלטתי סופית לטוס לאיי קוס

יש לי רק 2 שאלות קטנות לשאול...

מה המחיר של השכרת קטנוע ? והאם יתנו לי להשכיר קטנוע אם יש לי רק רשיון לרכב ?

תודה רבה

מתן

נ.ב

בגוגל מצאתי הרבה מאוד תמונות של האיי

אבל לא תמונות עממיות

אני אשמח אם מישהו יעלה או ישלח לי תמונות שהוא או חברים צילמו

לראות קצת את המקומות והחופים שיש שם...

פורסם

גם אני וישי חזרנו לפני שבוע מרודוס , אחרי דיל מצויין ל 4 לילות , בסביבות ה 200 דולר

כולל מלון ברמה סבירה + וארוחות בוקר.

האי רודוס הוא לא בדיוק אי לחיי לילה , מה גם שדיי באנו בתחילת העונה ועדיין היה קריר משהו .

רודוס דיי גדולה ( 120 ק"מ מהקצה לקצה ובערך 80 ק"מ לרוחבה) .

האי רודוס הוא אי יפיפה ובעל כפרים ציוריים וכמובן אוכל יווני עתיר בשמן ומשביע.

מי שאוהב טיולים וכמובן מקומות יפים עליו להגיע לרודוס.

זו הייתה הפעם השלישית שלי באי , ביקרתי בפעמים קודמות גם באיים אחרים בסביבה.

יש לזכור משהו חשוב לכל מי שנוסע ליוון ובמיוחד לאיים , מדובר בתקופה שונה מזו שהייתה לפני כמה

שנים , המחירים יקרים בטירוף בגלל היורו שנכנס , רמת המחירים של האוכל ושל המוצרים דומים

לארץ , בניגוד למה שהיה לפני כמה שנים שהמחירים היו ברצפה ( זה המקום לציין שלפי המקומיים

היורו רק הרס להם את הפרנסה , שכן הם מרוויחים בדיוק אותו דבר כמו שהיו מרויחים בזמן "הדראכמות" - המטבע הקודם

וכמובן שהרבה תיירים בורחים לכיוון טורקיה ומדינות שאין בהן יורו ושנופש בהם זול יחסית )

בנוגע לשכירת קטנוע / רכב - היום אף חברת השכרה לא משכירה קטנועים ( אפילו 50 סמ"ק )

בלי רישיון מתאים - הוראות מהמשטרה לפי מה שהבנתי .

בנוגע לרכב , שמשכירים יש לשים לב ולעשות ביטוח מקיף , הסוכנויות כותבות 100 אחוז ביטוח

אבל זה לא בדיוק נכון וזה ביטוח במידה ואתה לא אשם , הוספת כמה יורו לתקופת השכירה נותנת

ראש שקט.

ברודוס יש הכל , החל מחופי ים מדהימים ( במיוחד בדרום האי ) מעיינות ונחלים , כפרים ציוריים

ונוף מדהים , לדעתי לנסוע עם חברה ולהשכיר רכב וכמובן להגיע לכפרים הציוריים - מומלץ.

נ.ב , ברודוס יש המון , אבל המון חנויות שיפורים , דבר מדהים בהתאם ל 80 אלף תושבים בלבד

שחיים באי , ברודוס לא חסר מכוניות ספורטיביות , בעיקר 106'ים על שלל גרסאותם הספורטיביות

ועוד רבות וטובות , המחירים בחניות השיפורים זולים יותר מהארץ וכמובן שהמגוון אדיר , במיוחד

של הג'נאטים שלכל רכב ואפילו מוניות נועלות ג'אנטים 19 אינטש.

כמה תמונות מרודוס:

P4290057.jpg

P4300063.jpg

P5010138.jpg

פורסם

קוס ורודוס דיי קרובים ( כמו שאתה רואה במפה שצרפתי למטה )

אני חושב שיש מעבורת בין שני האיים , אבל כמו שאמרתי אם אתה מחפש מקום להרגע עם

החברה , רודוס הוא המקום , אם אתה מחפש חיי לילה סוערים קוס היא המקום.

על כל פנים הנמל של רודוס הוא במרכז העיר , כך שאם תגיע ליום או יומיים תוכל ליהיות במרכז

העניינים . ( אבל לא לשכוח לבקר בכפרים - במיוחד אלו שלא יותר מידי מתוירים)

map-greece.jpg

פורסם

לירן, באיזה מלון הייתם?

אני לא זוכר את המלונות שם כ"כ (עברו כבר 4 שנים)..

אבל אצלי לפחות, הייתי במלון שנקרא "קפסיס" 4 כוכבים.. מלון מעולה ורמה גבוהה אבל דיי רחוק ממרכז העיר (הליכה ארוכה לאורך הטיילת ליד הים)

אגב, בטאג' מאהל הייתם ?? :-P

אמיר.

פורסם

היינו במלון 3 וחצי כוכבים ( לפי מה שכתוב ) במרכז העיר שנקרא lavita

מלון נחמד בלי בריכה ובלי יותר מידי אטרקציות , מלון מצויין למי שרוצה פשוט רק לישון

בתנאים טובים בלילה , אחרי הכל מי בא למלון בשביל לשהות שם במהלך היום.

מה שטוב במלון הזה שהוא זול יחסית ובמיקום מצויים 10 דקות ברגל מהעיר העתיקה

2 דקות ממרכז הבילויים והפאבים.

פורסם

אז אצלי היה הפוך..

בריכות, 4 כוכבים, מלון מפואר, חדרים על רמה וכו'... אבל דיי רחוק מהעיר.

(טוב, הייתי עם חברה ועוד זוג חברים אז הייתה מעט הצדקה)

עדיף באמת ללכת בגישה שמלון זה רק כדי לשים את הראש ועדיף להשקיע את הכסף ב-FUN..

אמיר.

פורסם

לכל קבוצות החברים (ללא בני זוג עדיף)!

החוויה המושלמת ביותר היא ללא ספק Club Med!!

אני הייתי בשנה שעברה בבודרום, חוויה משגעת, הקטץ' הוא שזה לא מעט כסף...

אנחנו עבדנו קשה מאוד בשביל לשלם על זה..

אני מזמין אתכם להיכנס לאתר של קלאב מד ולראות כמה דברים...

בכלל בבודרום יש את מועדון HLICARANAZ אנחנו היינו בו במסיבת קצף מטורפת, כולל אנשים מכל העולם

(כולל קלי מהולנד).

הקלאב עצמו הוא הכל כולל הכל ואתה למען האמת לא צריך לצאת ממנו בכלל, שלוש ארוחות ענקיות ביום חופשיות, כולל הבירה והיין ( מה שנקרא יין פטישים, כל אחד בקבוק בא. ערב ואתה מסודר) במהלך היום ספורט ימי: קטמרנים, גלישת גלים, כדורעף, הפלגות וכמובן בריכה. סאונות חמאם טורקי ובערב מסיבה בקלאב עם כל התיירות.

אם כולם מעל גיל 18 הרווחתם, תסעו לקמאר, זה אומר שלא יהיו ילדים אלא רק אנשים בגילכם, וגם תשלמו על זה בהתאם.

אם לא, לא נורא סעו לבודרום גם שם יכול להיות מדהים.

חובה לנסוע!

• תוכן חדש...