Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, העיצוב החיצוני זהה לחלוטין, רק נוספו לו סמלי  PHEV ופתח הטענה חשמלי.

הסוללה כעת היא פי שניים מהסוללה הקודמת (45 ק"מ), עם טווח של כמעט 90 ק"מ. הסוללה עצמה הוגדלה ל20 קוט"ש. גם מיכל הדלק הוגדל ל56 ליטר, כך שטווח הנסיעה הכולל הוא ענק. המנוע הרגיל נשאר אותו מנוע, 2.4 ליטר 4 צילינדרים.

מיצובישי עדיין לא פרסמה את הנתונים של הכ"ס הכולל בשילוב שני המנועים, אבל ע"פ פרסומים זרים זה אמור להיות 220 כ"ס (לעומת 180 כיום) וזה נשמע טוב.

בתא המטען נוסף שקע 1500 ואט לחיבור מכשירים חשמליים. 

יש בו מערכת שנקראת "הדוושה האחת", שממנה יוכל הנהג לעשות את רוב השימוש ברכב באמצעות דוושת הגז. בהתאם למידת האינטנסיביות שבה לוחצים או מרימים את הרגל מהדוושה, המכונית יכולה להאיץ, להאט ואף לעצור ללא צורך ללחוץ על דוושת הבלם.

המערכת החשמלית מבודדת יותר כעת כי המנוע שולב עם יחידת הבקרה מאחור, מה שגם איפשר לראשונה למיצובישי לייצר את הגרסה ההיברידית עם שורת המושבים השלישית (מה שבעצם עושה את ההבדל עבור רבים שחיכו לגרסה היברידית של 7 מקומות).

מפרסומים זרים הבנתי שבבורר המצבים נוסף מצב שנקרא "Power", לתאוצה מירבית בשילוב שני המנועים. 

זמן הטענת הסוללה הוא 40 דקות ל-80% בתשתית מהירה ובסביבות 8 שעות מקופסא ביתית.

לישראל זה יגיע בסביבות יולי 2022.

בפן האישי, אני שוקל לשדרג את האאוטלנדר החדש שקניתי, אם זה יסתכם רק בתוספת 20,000 ש"ח (כמו שנאמר לי) וכמובן בתוספת 10,000 שאני אמור להפסיד על הרכב החדש בשנתו הראשונה. אולי עוד 10,000, כל עוד ההפרש הוא 40,000 זה יהיה נסבל. יותר מזה - מוגזם.

מה שהכי חשוב לי זה לא החיסכון בדלק, אלא השקט. את רוב הנסיעות שלי אני עושה בעיר, ונסיעה שקטה עם מנוע חשמלי זה חלום מתוק. הרכב שלי חונה בתוך הבית ויש לידו שקע, ככה שמבחינתי זה המצב האידיאלי. החיסכון בכסף זה רק בונוס. 

PHEV.jpg.7f1e91a68d771de12ea1d131bce1efa6.jpg

• מצחיק 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

היי, 

זה אני, מהחתימה שלך...

האאוטלנדר phev החדש יתחיל להימכר ביפן בדצמבר, וכל האספקה במחצית הראשונה של 22 כנראה תגיע למזרח - יפן, אוסטרליה, ניו זילנד. 

באמצע 22 מתוכנן תחילת שיווק בצפון אמריקה. 

ואחרי הכל, עם הקשרים המאוד טובים של כלמוביל אצל היצרן, לא אופתע בכלל לגלות שהוא ישווק אצלנו די במקביל לשיווק במזרח. 

זה לא שיש לי מידע, יותר בכיוון של 'מחשבה יוצרת מציאות' או ממבו-ג'מבו כזה. 

האאוטלנדר phev היוצא הוא אחד החלוצים בתחום, והיה רכב מרשים מאוד, בניגוד לאאוטלנדר הרגיל. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נציגת המכירות אמרה שהמחיר יהיה 20,000 מעל המחיר הרגיל (זאת אומרת אם דגם לקשרי עולה 220, אז ההיברידי יהיה 240). אם זה באמת יהיה ככה, זה נשמע סביר והגיוני.

לפני שעה, ldti כתב:

תנו לי לנחש - הוא עדיין יגיע עם הCHADEMO הגוסס..

אני מבין שאתה מדבר על המטען המהיר. תוכל להרחיב למה הוא גוסס?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני 48 דקות, outlander כתב:

נציגת המכירות אמרה שהמחיר יהיה 20,000 מעל המחיר הרגיל (זאת אומרת אם דגם לקשרי עולה 220, אז ההיברידי יהיה 240). אם זה באמת יהיה ככה, זה נשמע סביר והגיוני.

אני מבין שאתה מדבר על המטען המהיר. תוכל להרחיב למה הוא גוסס?

CHADEMO הוא תקן לטעינה מהירה שאומץ לראשונה ע"י ניסאן ואחר כך גם יצרניות יפניות אחרות. במלחמת התקנים העולמית לטעינה מהירה, הוא יצא כשידו על התחתונה והוא התקן הכי פחות נפוץ בעולם לטעינה מהירה ולכן הוא נמצא בתהליכי הכחדה מהירה, מהסיבה שלא בונים יותר עמדות טעינה שתומכות בתקן זה. היצרנים היפניים (עדיין) דובקים בתקן זה, אבל זה כנראה עתיד להשתנות.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 שעות, discoTD5 כתב:

היי, 

זה אני, מהחתימה שלך...

האאוטלנדר phev החדש יתחיל להימכר ביפן בדצמבר, וכל האספקה במחצית הראשונה של 22 כנראה תגיע למזרח - יפן, אוסטרליה, ניו זילנד. 

ואחרי הכל, עם הקשרים המאוד טובים של כלמוביל אצל היצרן, לא אופתע בכלל לגלות שהוא ישווק אצלנו די במקביל לשיווק במזרח. 

האאוטלנדר phev היוצא הוא אחד החלוצים בתחום, והיה רכב מרשים מאוד, בניגוד לאאוטלנדר הרגיל. 

במה היה מרשים מאוד?

היה פשוט שונה מאוד בנוף, הוא יצטרך להיות מתומחר אגרסיבי שלא יזוזו לסורנטו פלאג אין שעדיפה עליו בכל פרמטר.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 2.11.2021 בשעה 12:12, outlander כתב:

מה שהכי חשוב לי זה לא החיסכון בדלק, אלא השקט. את רוב הנסיעות שלי אני עושה בעיר, ונסיעה שקטה עם מנוע חשמלי זה חלום מתוק. הרכב שלי חונה בתוך הבית ויש לידו שקע, ככה שמבחינתי זה המצב האידיאלי. החיסכון בכסף זה רק בונוס. 

אם יש לך טעינה חשמלית בבית ואתה כל כך אוהב את החסכון בדלק ואת חווית הנסיעה והשקט החשמלי, מדוע אתה לא קונה פשוט רכב חשמלי מלא אלא מסתפק בטווח קצר של פחות מ-90 ק"מ סוללה?

יש היום חשמליות מעולות שזולות מהאאוטלנדר עם טווח של יותר מ-400 ק"מ של נסיעה שקטה ונעימה.

פורסם
לפני 3 דקות, yossiaviel כתב:

הוא קנה רכב עם 7 מקומות.

כנראה שזה מה שהוא מחפש, ב-PHEV החדש.

יש גם חשמליות של 7 מקומות למשל מקסוס EUNIQ5 וטסלה Y שתגיע לארץ בתחילת 2022.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, avargel כתב:

גם הן זולות מהאאוטלנדר?

המקסוס יותר זולה, מחירה 198,000 ש"ח.

לגבי הטסלה Y - אין עדין מחיר.

לפני 6 דקות, yossiaviel כתב:

ל-מקסוס יש טווח עלוב רשמי של 260 ק"ם, או 320 במהירות של 60 קמ"ש.

כל זה בלא פחות מ-200000 שקל.

ובשביל הטסלה Y , צריך למשכן את הבית.

260 ק"מ זה טווח שמספיק להרבה אנשים, ברור שלא לכולם.

המחיר של הטסלה Y עדין לא פורסם אז בטח שאתה לא יודע מהו. לפי השמועות הוא לא יהיה יקר בהרבה מהאאוטלנדר ובטוח הרבה יותר משתלם.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם

המקסוס סינית, טווח, מחיר עתידי וכו

המיצי יפנית ראויה, השאלה בכמה תתומחר, בתמחור נכון תאכל את כולם ללא מלח, היבואן תמיד רצה וחלם על 7 מקומות PHEV, למעשה כבר בדגם הקודם ביקש מהיצרן להכין עבורו 7 מקומות אך זה לא קרה, כעת נתמין לתמחור.

אין 7 מקומות היברידי /חשמלי ראויה במחיר הוגן

טסלה Y 7 מקומות תעלה מעל 300 והיא לא באמת יכולה לשמש 7 נפשות באופן ראוי, גם אם הילדים הם היושבים מאחורה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 2.11.2021 בשעה 18:40, discoTD5 כתב:

היי, 

זה אני, מהחתימה שלך...

איך נוצר הקשר הטוב של כלמוביל עם היצרן?

• תוכן חדש...