Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל שנה.  יש פטור רק בשנתיים הראשונות (רכב פרטי בבעלות פרטית).  לא יודע לאיזה פרסומים אתה מתכוון - אולי משאלות לב של המפרסמים ?

פורסם
לפני שעתיים, dani666 כתב:

כל שנה.  יש פטור רק בשנתיים הראשונות (רכב פרטי בבעלות פרטית).  לא יודע לאיזה פרסומים אתה מתכוון - אולי משאלות לב של המפרסמים ?

רכב פרטי חדש 3 שנים

ליסינג שנתיים

החל מ2016

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 13 שעות, dani666 כתב:

הפטור לרכב פרטי חדש הוא לשנתיים.  בשלישית כבר חובה טסט, כמו שכתבתי.

על מנת שזה יהיה ברור יותר: 

רכב ליסינג או רשום על שם חברה-

יוצא מהיבואן עם טסט לשנתיים. אחרי שנה ראשונה לא צריך טסט, אחרי שנה שניה כן צריך. 

רכב שנרשם על שם בן אדם פרטי-

יוצא מהיבואן עם טסט ל 3 שנים: 

אחרי שנה ראשונה לא צריך טסט. 

אחרי שנה שניה לא צריך טסט. 

אחרי שנה שלישית כן צריך טסט. 

תוקף הטסט שמקבל רכב פרטי הוא אכן ל 3 שנים מתאריך הבדיקה (ה"טסט" שעושים לו בעת קבלת מספר רישוי אצל היבואן) 

פורסם
לפני 16 שעות, איילצבי כתב:

הרכב שלי בן 6 ושנה שעברה עשיתי לו טסט . האם השנה אני פטור ? במשרד הרישוי נאמר לי שאני חייב לעשות כל שנה . יצאו פרסומים בנושא שרכב עד גיל 10 יחויב בטסט כל שנתיים . 

זה היה באג'נדה של השרה הקודמת בניסיון להראות פעילות למען הציבור. לא ברור אם הממשלה הנוכחית תקדם את הנושא. יש פה ערבוב של לא מעט אינטרסים - מכוני הרישוי והמוסכים יתנגדו לכך נחרצות כי זה יצמצם להם את העבודה בצורה משמעותית. גם ייתכן שיהיו השלכות בטיחותיות.

נכון לעכשיו - יש לבצע טסט בכל שנה, פרט לרכב חדש כמו שהסביר BUKI.

• תוכן חדש...