Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי כמה ואני רואה שכדי לנסות צריך לקנות את האפליקציה, מצד שני נראה שהאינטרנט לטלויזיה קצת חלש אז אמצא פיתרון קודם כל ייתכן וזה גורם לבעיה.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני שעה, liav12 כתב:

שכדי לנסות צריך לקנות את האפליקציה

כמה שאני זוכר יש ״דקה חינם״ או איזה קישקוש כזה. וגם זה רק בגלל שהxiomi mi משתמש בגירסאת אנדרואיד של פלאפונים ... 

(כמה שאני זוכר = שילמתי על Lifetime Plex subscription לפני כמה שנים כשהיה להם מבצע של 50 דולר. זה מאפשר עוד כמה דברים כמו הורדות וכו + החברה הם אחלה ומעדכנים כל הזמן)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אז אחלה לגמרי האמת האפליקציה הזו מגניבה ממש למטרה שלה.

אתמול לדעתי היתה בעיה עם האפליקציה לטלויזיה משום מה, היא היחידה שעבדה לי ממש לאט שם ולא טענה את הסרטים למרות החיבוריות למחשב והאינטרנט.

פשוט המודם שלי נמצא בחדר שהוא ממד אמנם במרחק של פחות מחצי מטר (הטלויזיה בצד השני של הקיר המקביל למיקום המודם), יוטוב וכל השאר הזרים באיכות טובה ללא בעיה ואילו PLEX בקושי טענה משהו.

אני אנסה "לקבמן" איזה חיבור קווי זמני לראות אם אכן זו הבעיה ב WIFI. 

ונראה לי שאזמין איזה xiaomi mi box על הדרך

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

לי יש plex והוא מנגן 4K HDR בלי בעיה מיוחדת מהמחשב.

שים לב שאתה מנגן מהמחשב בבית הרשת WIFI בבית תקבע עם זה יעבוד טוב או לא, אני כרגע אם TP-link mash wifi 6 וזה הדבר היחיד שאיפשר לי להריץ 4K.

בנוסף יש לי roku stick והוא עובד נהדר אבל בארץ זה קצת בעיה לעבוד איתו.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

טוב לדעת!

בעקרון ה WIFI שלי מצליח לתת 70+- מגה הורדה, בעוד שבקווי סביבות 150-180

אולי הקיר של הממד מפריע לטלויזיה ולמהירות הורדה שלה / קליטה מה WIFI, בעוד שהמחשב נמצא גם ליד הממיר לכן המהירות שם יחסית גבוהה.

אני עם סטיק של 300 מגה TP LINK כזה שמחובר למחשב 1596439534g34Ig___D!400X!.jpg.4e2639c062d2c0cc49213465d02336ee.jpg

לגבי ה ROKU ירדתי מזה, ארכוש XIAOMI 

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

המחשב לא מחובר ישירות לראווטר? (עם חוט) לדעתי יש לך בעית קליטה או ליד הטלוויזיה או ליד המחשב.

לי הייתה אותה הבעיה, הרוואטר יושב בחדר ומחובר עם חוט למחשב אבל ההטלוויזיה יושבת מאחורי קיר.

הרואטר הישן שלי היה של לינקסיס ובקושי הצלחתי לשדר ב 720P וזה היה נעצר כל שניה.

אחרי שחלפתי את הראוטר למאש WIFI6 אני יכול לראות 4K HDR בלי שום בעיה.

טסלה 3 2022

פורסם

עוד רעיון לאוסף.

אכן הטלויזיה מחוברת רק ב WIFI, אבדוק את הנושא הזה בצורה כזו ועם חיבור ישיר במקום ראוטר ואעדכן.

תודה חברים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...