Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל לקוח פוטנציאלי...

אני צריך צינור להולכת אוויר חם מהפילטר הפתוח למצערת...

האם צינור גמיש של מייבש כביסה יכול לעשות את העבודה, או הצינור עדין מידי והוא לא יעמוד בחום?

אני מתכוון לצינור כזה:

80_1_b.JPG

אם הצינור הזה לא יעמוד בחום המנוע, אני אודה למי שיוכל לומר לי סוג של צינור אחר, מחומר אחר... כי לשלם כ-100 ש"ח על צינור פשוט רק בגלל שהוא נמכר בחנויות "שיפורים לרכב" זה לא ממש הגיוני...

אם מישהו יודע, או מכיר חנות שמוכרת צינור להולכת אוויר (ועמיד בחום) בקוטר של 10 ס"מ (לפחות), אני אשמח.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

תשים תנסה אחרי כמה שעות של פעילות תבדוק איך הוא מקסימום לא יחזיק בחום תזרוק לא יקרה לרכב כלום רק הצינר ילך אם משהו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אז זהו, שקודם צריך לקנות ;-)

רציתי לברר אולי מישהו ממיודעינו יוכל לתת תשובה וודאית לפני שאני קונה, ומגלה שזה לא מתאים :-D

פורסם

הפתרון שאני מצאתי לבעיית הולכת אוויר ברנו שלי היה מאוד פשוט.

הוא סבל מנחיתות מסויימת ברמת הדימוי שהוא שידר, אבל זה לא היה דבר שמעט ספריי שחור-מט לא יכול לפתור.

השתמשתי בצינורות ביוב.

עשויים מפלסטיק אפור כזה, מגיעים חלקים להפליא מבפנים, קשיחים, עמידים בחום \ קור \ תנאים מאוד קשים.

יד מבחר אביזרים - מתאמי קוטר, זויות, מחברים שמקלים מאוד על העבודה.

והייתרונות:

קל להרכבה ותחזוקה.

מאוד עמיד

אחרי צביעה זה נראה כמו מליון דולק ומרגיש מאוד איכותי

הצינור עצמו חלק מבפנים ומאפשר זרימת אוויר טובה

מוסיף רעש באסי מדהים ליניקת האוויר

בתכנון נכון והרכבה נכונה זה אפילו יכול לשפר את אספקת האוויר למנוע.

ממליץ בחום - למי שבא לראות תמונות - שיאמר...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני שואל בשביל לקוח פוטנציאלי...

אני צריך צינור להולכת אוויר חם מהפילטר הפתוח למצערת...

האם צינור גמיש של מייבש כביסה יכול לעשות את העבודה, או הצינור עדין מידי והוא לא יעמוד בחום?

אני מתכוון לצינור כזה:

80_1_b.JPG

אם הצינור הזה לא יעמוד בחום המנוע, אני אודה למי שיוכל לומר לי סוג של צינור אחר, מחומר אחר... כי לשלם כ-100 ש"ח על צינור פשוט רק בגלל שהוא נמכר בחנויות "שיפורים לרכב" זה לא ממש הגיוני...

אם מישהו יודע, או מכיר חנות שמוכרת צינור להולכת אוויר (ועמיד בחום) בקוטר של 10 ס"מ (לפחות), אני אשמח.

רעיון רע,

החומרים מהם עשוי הצינור לא נועדו לשהות בסביבה קשה כמו תא מנוע.

חתיכות אלומיניום עלולות להשתחרר בגלל רעידות\שפשוף מול חלקים אחרים ולהישאב פנימה אל הסעפת, שלא לדבר על מגע עם סעפת הפליטה שעלול להוביל לשריפה בתא המנוע.

פורסם

אוקי אני בעל 205 והדרך הכי טובה היא שימוש בצינור אלומיניום של מזגנים(כמו פח של תבניות) לצורך הזרמת אוויר קר לפילטר אוויר...מחירו 58 שקל בהום סנטר אורכו כמטר לערך..(כשהוא פתוח). הצינור שומר על טמפ' קרה של אוויר שמוזרם דרכו למרות שהסביבה החיצונית חמה בהרבה(מנוע..).. העקרון עובד גם הפוך...

פורסם
הפתרון שאני מצאתי לבעיית הולכת אוויר ברנו שלי היה מאוד פשוט.

הוא סבל מנחיתות מסויימת ברמת הדימוי שהוא שידר, אבל זה לא היה דבר שמעט ספריי שחור-מט לא יכול לפתור.

השתמשתי בצינורות ביוב.

עשויים מפלסטיק אפור כזה, מגיעים חלקים להפליא מבפנים, קשיחים, עמידים בחום \ קור \ תנאים מאוד קשים.

יד מבחר אביזרים - מתאמי קוטר, זויות, מחברים שמקלים מאוד על העבודה.

והייתרונות:

קל להרכבה ותחזוקה.

מאוד עמיד

אחרי צביעה זה נראה כמו מליון דולק ומרגיש מאוד איכותי

הצינור עצמו חלק מבפנים ומאפשר זרימת אוויר טובה

מוסיף רעש באסי מדהים ליניקת האוויר

בתכנון נכון והרכבה נכונה זה אפילו יכול לשפר את אספקת האוויר למנוע.

ממליץ בחום - למי שבא לראות תמונות - שיאמר...

רון.

המהדרין בהחלט יכולים להשתמש בגליל נייר כסף (זול, טוב ומבודד היטב), לעטוף היטב את כל המערכת ומעל זה לעשות שכבה נוספת של סרט הדבקה עמיד בחום ! (בשביל האסטטיקה ובשביל שנייר הכסף לא יתפורר ויתפזר).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אוקי אני בעל 205 והדרך הכי טובה היא שימוש בצינור אלומיניום של מזגנים(כמו פח של תבניות) לצורך הזרמת אוויר קר לפילטר אוויר...מחירו 58 שקל בהום סנטר אורכו כמטר לערך..(כשהוא פתוח). הצינור שומר על טמפ' קרה של אוויר שמוזרם דרכו למרות שהסביבה החיצונית חמה בהרבה(מנוע..).. העקרון עובד גם הפוך...
האם ידוע לך מה הקוטר של צינור כזה?

מה זאת אומרת "אורכו כמטר (כשהוא פתוח)? פתוח?

המהדרין בהחלט יכולים להשתמש בגליל נייר כסף (זול, טוב ומבודד היטב), לעטוף היטב את כל המערכת ומעל זה לעשות שכבה נוספת של סרט הדבקה עמיד בחום ! (בשביל האסטטיקה ובשביל שנייר הכסף לא יתפורר ויתפזר).

לייצר את הצינור מאפס מנייר אלומיניום, או שהתכוונת לעטוף את הצנרת שיוצרה מחלקי צנרת ביוב בנייר אלומיניום?

פורסם
לייצר את הצינור מאפס מנייר אלומיניום, או שהתכוונת לעטוף את הצנרת שיוצרה מחלקי צנרת ביוב בנייר אלומיניום?

נראה לך ?

רשמתי באופן ברור "לעטוף היטב את כל המערכת"...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

OK, אבל איזו מערכת?

הצנרת שהנסיך הציע?

למה יש צורך לעטוף צנרת פלסטיק קשיחה (למיטב הבנתי פלסטיק אמור לבודד מחום)

פורסם
OK, אבל איזו מערכת?

הצנרת שהנסיך הציע?

למה יש צורך לעטוף צנרת פלסטיק קשיחה (למיטב הבנתי פלסטיק אמור לבודד מחום)

אם פלסטיק מבודד מחום, למה תעלות מיזוג אויר הן מנייר כסף ולא מפלסטיק ?

תעשה ניסוי בבית - קח כלי פלסטיק עבה שיש במטבח, מלא בו מים חמים מהקומקום החשמלי ותגיד לי אם הוא מבודד או לא.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כיצד הצמדת בכוח צינור קשיח למצערת?

הרי לא ניתן להדק בנד על צינור פלסטיק ;-)

קודם כל - ניתן להדק בנד על צינור פלסטיק, במידה והקטרים קרובים, במידה ולא, או שמדובר בפתח יניקה שאינו עגול - אובלי למשל, אזי אני ממליץ להשתמש בגומי של ציריה - אותו ניתן לחתוך במקום הרצוי, ובעזרתו לתאם בין הקוטר של צנרת הפלסטיק לפתח בית היניקה.

מנסיון שלי ברנו - מערכת כזו עבדה שם קצת יותר משנתיים - זה עובד נפלא, והרעיון הוא שמכיוון שמערכת הצנרת היא קשיחה, והמנוע עלול לרעוד לפעמים בכל מיני תדרים \ קצבים, שרוול הגומי מבודד את רעידות המנוע מסעפת היניקה ולא מעביר הלאה את הויברציות והרזוננסים שהמנוע גורם.

אגב, דבר חשוב נוסף : אם משתמשים במתאם מגומי של ציריה [גרמושקה] ניתן לבחור בחוטר צינור גדול יותר מהמקורי - והמדרין היו בוחרים שצינור הכי גדול שניתן להעביר בתא המנוע - שכן ככל שייקל למנוע לינוק אוויר - כך המערכת שלנו תהיה אפקטיבית יותר.

ולגבי הציפוי שאיציק הציע, שדרוג נוסף ניתן להשיג אם עוטפים את צינורות הפלסטיק ביריעות בידוד יעודיות כמו אלה שמייצרים בפלגם - שנראות כמו פצפץ שעטוף בנייר כסף - מדובר במבודד עמיד מאוד ומבודד מאוד.

רון.

-מאוחר יותר, כשאגיע הבייתה אנסה להעלות תמונות של מה שרץ ברנו שלי.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

elik-belik שלום רב

אצלי ברנו 5 השתמשתי בצינור פלסטיק ששמים ביציקות ואח"כ

משחילים דרכו חוטי חשמל/טלפון/כבלים. (שחור מבחוץ ירוק מבפנים)

הקוטר שלו הוא בדיוק מתאים למסנן אויר אצלי.

אם מישהו בונה/משפץ באיזור שלך, בטוח שהחשמלאי זרק שם איזה מטר צינור.

בהצלחה

חיים

• תוכן חדש...