Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי לנסר כמו שרובכם יודעים ורציתי לדעת איך אפשר להחזיר לפלסטיקים השחורים את צבעם ולעשות שיבריקו כי הם התיבשו בשמש עם הזמן ונהיו חצי אפורים,אולי מישהו מכיר איזה חומרים או דרך בבקשה שיכתוב לי תודה.

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=61512CF01B2148CABBA6570A5B8703A4&alid=222527

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כן יש!

הנה שירשור של בחור עם אותה בעייה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69639

הוא קנה את אחד החומרים שהמליצו לו או AMERICAN EAGLE או STP - SON OF A GUN, (לא זוכר בדיוק) ומרוצה עד השמיים.

אני מחכה למבחן של הזמן והשמש ואז יחליט אם זה שווה את הקנייה או השמש גם תהרוג את התכשירים האלו.

אני אבקש ממנו להגיב פה ולהמליץ לך.

בברכה L.A

פורסם
כן יש!

הנה שירשור של בחור אם אותה בעייה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69639

הוא קנה את אחד החומרים שהמליצו לו או AMERICAN EAGLE או STP - SON OF A GUN, (לא זוכר בדיוק)ומרוצה עד השמיים.

אני מחכה למבחן של הזמן והשמש ואז יחליט אם זה שווה את הקנייה או השמש גם תהרוג את התכשירים האלו.

אני אבקש ממנו להגיב פה ולהמליץ לך.

בברכה L.A

תודה רבה אחי :) אני אמשח לשמוע ממנו גם

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שלחתי לו הודעה פרטית מקווה שיחזור אלי

פורסם

חבל על הזמן. הצבע דהוי מקרינת UV של השמש. כל החומרים בשוק מכילים סיליקון שמעניק ברק ועומק למשטח ולא יותר מזה. החומרים הטובים ביותר מחזיקים מעמד מס' שבועות. כל חומר שומני שתמרח יתן לך את אותו האפקט. הדרך היחידה להחזיר את הצבע למשטח היא ע"י צביעה בחומר מתאים. צריך להתייעץ עם מי שמתמחים בשיפוץ פגושים. שאל כל פחח רכב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
חבל על הזמן. הצבע דהוי מקרינת UV של השמש. כל החומרים בשוק מכילים סיליקון שמעניק ברק ועומק למשטח ולא יותר מזה. החומרים הטובים ביותר מחזיקים מעמד מס' שבועות. כל חומר שומני שתמרח יתן לך את אותו האפקט. הדרך היחידה להחזיר את הצבע למשטח היא ע"י צביעה בחומר מתאים. צריך להתייעץ עם מי שמתמחים בשיפוץ פגושים. שאל כל פחח רכב.
את זה אני יודע ומבין שזה זמני אבל כרגע אין כסף לצביעת הפגוש אבל זה תלוי כמה עולה צבע אני אצבע לבד

פורסם

כמו שציין lethal_acid גם לי יש את אותה בעייה.

בסוף לא קניתי את אחד החומרים שצויינו בשרשור הקודם, כי ראיתי שהם מיועדים יותר לחלקי פנים.

הלכתי על חומר שנקרא original black של חברת carplan עלה לי קצת יקר (35 ש' באוטודיפו).

קניתי, שמתי, ובינתיים הפלסטיקים נראים מבריקים ושחורים.

החומר הוא שקוף ושומני, אני מקווה שיחזיק מעמד...

פורסם

תעדכן אותנו בנוגע להתיישנות החומר על הפגושים.

אני רוצה לדעת אם זה שווה משהו או סתם כמו עוד שטיפת רכב לפני שבירת חמסין.

בברכה L.A

• תוכן חדש...