Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין טויוטה אייגו/יונדאי i10/פיקנטו.

אשתי מעדיפה את האייגו, בעיקר בגלל מראה.

יש איזשהם המלצות או העדפות בין המכוניות האלה או מכוניות אחרות בקבוצה.

תודה לכל העונים

פורסם

רכב חדש? משומש? אם משומש - איזה שנים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מתכוון לרכב חדש.

מתלבט בין ליסינג פרטי למימון.

מדובר ברכב עבור אשתי.

חשוב אמינות, מקום (עד כמה שאפשרי במסגרת הז'אנר), צריכת דלק ומחיר תחזוקה.

פורסם

כמה אנשים יסעו ברכב רוב הנסיעות- הרכבים שאתה מחפש הם רכבי מיני ורוב הסיכויים,ש 3 מבוגרים לא ישבו בנוחות מאחור.

דרך אגב- לכל המועמדות שהעלית יש גיר רובוטי (בקיה ויונדאי זה נכנס לפחות בשנה האחרונה).

האם שקלתם מיני עם גיר אוטומטי כמו ספארק ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי הגיר הרובוטי, זה תלוי אם הוא מדבר על היונדאי/קיה החדשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

לגבי הגיר הרובוטי, זה תלוי אם הוא מדבר על היונדאי/קיה החדשות.

בהודעה מס' 5 בשרשור,הוא כתב שמדובר ברכב חדש אז הנחתי שכן..

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

@colauti 9

צודק לא שמתי לב.

בין האופציות הצעת הייתי מעדיף את היונדאי, היא המרווחת ביותר, הנוחה ביותר, סלון נעים, מושבים רמה מעל מבחינת הנוחות.

אבל הגיר פוגם בהנאה, הוא איטי ובעיר מעצבן.

אני גם הייתי מעדיף את הספארק, היא חזקה יותר, גיר רציף הרבה יותר נעים, אבל סלון מרגיש מעט מיושן יותר ומושבים פחות נוחים ותומכים.

בנוסף מאחור היא פחות מרווחת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 דקות, colauti 9 כתב:

כמה אנשים יסעו ברכב רוב הנסיעות- הרכבים שאתה מחפש הם רכבי מיני ורוב הסיכויים,ש 3 מבוגרים לא ישבו בנוחות מאחור.

דרך אגב- לכל המועמדות שהעלית יש גיר רובוטי (בקיה ויונדאי זה נכנס לפחות בשנה האחרונה).

האם שקלתם מיני עם גיר אוטומטי כמו ספארק ?

זאת יכולה להיות אופציה. איך שברולט ספארק בהשוואה לאחרות, חוץ מעניין הגיר?

פורסם (נערך)

ה-i10 הכי מרווחת, בעיקר מאחור. האייגו הכי צפופה.

האייגו גם הכי מיושנת משלושתן. 

כולן נמכרות כעת עם גיר חד מצמדי

הספארק יחסית צפופה עם תא מטען קטן משמעותית אבל הגיר מרגיש כמו אוטומט רגיל בניגוד לשלושה הקודמות. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Bob741 כתב:

זאת יכולה להיות אופציה. איך שברולט ספארק בהשוואה לאחרות, חוץ מעניין הגיר?

הספארק אולי פחות מודרנית ופחות נוצצת אבל.. "לא כל הנוצץ זהב" ובגלל עניין הגיר-במיוחד אם רוב הנסיעות בעיר,הייתי מעדיף את הגיר האוטומטי הרציף שלה בשילוב עם מנוע 1400 -הרכב מעט יותר זריז לפחות מהקיה- יונדאי,שבהן הגיר המעצבן די מסרס את המנוע.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • רעיון טוב! 1

פורסם

הספארק הרבה יותר זריזה מהם.

פותח השירשור שים לב שהפיקנטו פה עדיין עם הגיר הפלנטרי, פיקנטו בחדשה תהיה בערך כמו היונדאי מבחינת ביצועים.

מבחן תאוצה

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, colauti 9 כתב:

הספארק אולי פחות מודרנית ופחות נוצצת אבל.. "לא כל הנוצץ זהב" ובגלל עניין הגיר-במיוחד אם רוב הנסיעות בעיר,הייתי מעדיף את הגיר האוטומטי הרציף שלה בשילוב עם מנוע 1400 -הרכב מעט יותר זריז לפחות מהקיה- יונדאי,שבהן הגיר המעצבן די מסרס את המנוע.

מעט יותר?

בתאוצה בין 0 ל-100 קמ"ש, ההפרש עומד על כ-3 שניות בין הספארק ובין הפיקנטו וה-i10. זה הפרש עצום.

פות"ש - הספארק תהיה כנראה פחות חסכונית, אך תסחוב טוב יותר והגיר שלה נעים יותר.

מבחינת אביזרי בטיחות הפיקנטו וה-i10 עדיפות על האייגו והספארק. בפיקנטו וב-i10 יש תיקון סטייה מנתיב שאין באייגו ובספארק (יש רק התראה על סטייה מנתיב).

האייגו היחידה שמסוגלת לאכלס רק 4 אנשים (כולל הנהג) בעוד השאר מסוגלות לאכלס 5 אנשים (למרות שזה לא הדבר הכי נוח).

הייתי בודק גם את הספייס סטאר.

לגביי ליסינג פרטי - לא משתלם לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי dorsht
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דוווקא הספייס אופציה פחות טובה לדעתי, אמנם מרווחת וגיר עדיף מהרובוטי, אבל הספייס החדשות מגיעות עם 71 כ״ס ולא 80 כמו שהיה.

• תוכן חדש...