Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, yulianx כתב:

אם יש אופציה להוציא דוח סליקה יהיה מעולה.

רק לקחת בחשבון שברוב המקרים רכבי ליסינג/השכרה לא מבוטחים במקיף ולכן הדוח סליקה פחות רלוונטי.

פורסם

זה נכון, אבל אפשר לקבל דוח מהבעלות הנוכחית שהיא פרטית. 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי קונה רכב השכרה.

עבר מאות נהגים שזה מגעיל אותי בפני עצמו, הבעיה גם שאנשים בארץ לרכב הפרטי מתייחסים בצורה עלובה, אז תחשוב לבד מה עובר על רכבי השכרה.

פורסם

האימפלה שלי (הרכב הקודם, עד לפני כ 5 חודשים) הייתה במקור מהשכרה, משם נמכרה לרופא שיניים בנהריה ואני קניתי ממנו כשהרכב היה בן 5 בערך. מאז החזקתי אותה אצלי 10.5 שנים מתוכן 9.5 שנים על גפ"ם ובשנתיים וחצי האחרונות עוד עשתה 25K ק"מ שנתי, ודרך אגב עדיין נוסעת אחרית שמכרתי אותה ב 4K. אז דווקא הנסיון שלי עם רכב השכרה לשעבר הוא די טוב.

מצד שני, מדובר ברכב יקר יחסית להשכרה בזמנו (ועד שקראתי את התגובות פה הייתי חושב שגם מאזדה 6 כזו), ותמיד חשבתי שרכבים כאלה מושכרים בעיקר לטווח ארוך למנהלי חברות או משהו כזה. לא יודע, אולי כי לא מסתדר לי שסתם איזה ישראל ישראלי ישכור רכב מנהלים, למה? כי משפחתית זה מאזדה 3, קטן וצעיר זה כל מה שמתחת, ו 7 מקומות זה מאזדה 5 נניח. מאזדה 6 זה רק אם יש לך כסף לזרוק סתם, כי היא עולה יותר ממאזדה 3 מין הסתם, ובד"כ אנשים ששוכרים רכב באופן פרטי מנסים לחסוך.

אבל לאור התגובות של שליקו ל"מבט מבפנים" על התנהלות חברות השכרה, מודה שזה מעלה בי תהיות 🤔

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אין ספק שקהל היעד של הרכב הזה בהשכרה שונה משל הפיקנטו הממוצעת. 

אני לא חושב שניתן להסיק על היחס שהוא קיבל. לא לטובה ולא לרעה. 

מצד אחד הוא אכן לא ניתן כרכב חליפי לכל אחד שהיה זכאי מהביטוח והוא לא האופציה הכי זולה להשכרה מצד שני כמו ששליקו העיד זה רכב שיותר מזמין התגרזנות מצד השוכר הישראלי הממוצע.

יצא לי כמה פעמים לפגוש 6 שכורה.

פעם אחת ביום החתונה שלי. ננהג בעדינות לגמרי אבל... הרכב קושט לחתונה ובואו נגיד שאני לא בטוח שלגברת שם היה אכפת איפה בדיוק היא מדביקה את הסרטים.

פעם שניה עבור אדם שנמצא בארץ חצי מהזמן בלבד. בזמן שהוא פה הרכב הושכר עם נהג. הרכב עבר חיים לא קלים בכלל. בכלל. 

יתר הפעמים כרכב צמוד לאורחים מחול שהגיעו במסגרת עסקים בארץ. הרכבים עמדו רוב הזמן כי האורחים ישנו בתל אביב ליד המשרדים.

בקיצור כנראה שכל רכבי ההשכרה מועדים לפורענות ואין לדעת מה עבר עליהם

• תוכן חדש...