Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נורת אזהרה כתומה וכיתוב service הופיע לראשונה לפני כשנתיים,כאשר הייתי בדרך לאילת.

המוסכניק המקומי אמר שצריך לנטרל אותה דרך המחשב.

כעבור זמן מה התקלה חזרה,ושוב פעם הלכתי למוסך אחר וגם הפעם עשו משהו במחשב הרכב.

הוסיפו לי גם חומר לדלק.

לאחרונה התקלה חוזרת כמעט כל נסיעה בינעירונית ונעלמת יום למחרת.

במוסך המורשה באשדוד המנהל אמר שהוא לא יכול להבטיח לי שהתקלה תיעלם לגמרי.

האם יש מה לעשות?

פורסם

להכניס את הרכב למוסך גבע בתל אביב. אני לא יכול לחשוב על רעיון טוב מזה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

פעם הבאה תבקש לדעת את מספר תקלה מופיעה בבדיקת המחשב, זה יתן כיוון לסוג הבעיה, עם אתה לא איש תכני ומעניין אותך רק להוציא את הרכב תקין תכנס למוסך מומחה כמו גבע שבת"א או אורן שרותי רכב בחולון. על כל אחד מהם תוכל למצא חומר בפורום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בהמלצת חברי הפורום,נסעתי למוסך אורן שירותי רכב.

בחור בשם ויטלי התחבר למחשב וגילה תקלה p0011,אחרי בדיקת קצרה במנוע אמר שהחלפת טיימינג שמתחילה להתפורר וסולונויד vvt יכולה לפתור את הבעיה.

בסופו של דבר מטעמי נוחות עשיתי את זה במוסך מורשה באשדוד שכללה ניקוי הסולונויד החלפת פילטרים.

אך בנסיעה ראשונה מחוץ לעיר התקלה חזרה.

יש לא מעט מידע על התקלה באינטרנט, אבל לא בדיוק הבנתי איך אפשר לפתור אותה לגמרי.

20210826_084951.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 27.8.2021 בשעה 08:59, fargo כתב:

בהמלצת חברי הפורום,נסעתי למוסך אורן שירותי רכב.

בחור בשם ויטלי התחבר למחשב וגילה תקלה p0011,אחרי בדיקת קצרה במנוע אמר שהחלפת טיימינג שמתחילה להתפורר וסולונויד vvt יכולה לפתור את הבעיה.

בסופו של דבר מטעמי נוחות עשיתי את זה במוסך מורשה באשדוד שכללה ניקוי הסולונויד החלפת פילטרים.

אך בנסיעה ראשונה מחוץ לעיר התקלה חזרה.

יש לא מעט מידע על התקלה באינטרנט, אבל לא בדיוק הבנתי איך אפשר לפתור אותה לגמרי.

אני קורא בין השורות שלא התעסקו עם הרצועה אצל היבואן, נכון? אם אני צודק, הייתי ממהר בחזרה למוסך שיטפלו בזה בהקדם. שים לב שהטיפול אמור להיות במסגרת ריקול. להלן שרשור בנושא: 

פורסם
בתאריך 27.8.2021 בשעה 09:06, ronrcz כתב:

תחליף את הסולונואיד המתאים.

למיטב זכרוני זה של היניקה זה הקדמי,גישה קלה מאד.

לפני 6 שעות, daniel.asu כתב:

אני קורא בין השורות שלא התעסקו עם הרצועה אצל היבואן, נכון? אם אני צודק, הייתי ממהר בחזרה למוסך שיטפלו בזה בהקדם. שים לב שהטיפול אמור להיות במסגרת ריקול. להלן שרשור בנושא: 

החליפו לי רצועה אבל לא במסגרת הריקול,מנהל המוסך התעקש מכיוון שעשיתי כבר את הריקול לפני כחצי שנה והכל היה תקין(בודקים רוחב הרצועה שהייתה תקינה לאותו זמן).לא ניתן להחליף במסגרת הריקול.

יש מצב שהוא חירטט אותי.

פורסם

כל ההתנהלות של לובנסקי עם מה שקשור לרצועה הזאת היא בושה וחרפה ולמעשה היא ירתה לעצמה ברגל ופגעה בצורה מסיבית במוניטין של המנועים האלה ורמת השירות שלה ללקוחות שלה.

תשמע,לא כלכך הבנתי אם החלפת או לא את הרצועה,אבל אל תשחק עם זה, תחליף אותה ותמנע מבעיות הרבה יותר גדולות, מעבר לכך מציע לך לחפש באיביי ואלי אקספרס את הסולונואיד ,זה יהיה זול משמעותית,רק תוודא שאתה מזמין את המקט הנכון.

• תוכן חדש...