Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רופא שיניים, והידע שלי מתמצא במקרה הפרטי שלי, אבל אם אין לך בעיית לחץ מים ממש אקוטית המכשיר הפשוט שמתחבר לברז מספיק בהחלט. לי הוא מאוד עזר (מגובה בחוו"ד מרופא השיניים, כמובן), ואני גר בקומה אחרונה עם לחץ מים ככה-ככה בברז.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אצלנו זה מתחבר לברז, התקנה פשוטה רק מומלץ לחכות לזרם מים חמים.

בהתחלה כולנו היינו משתמשים בזה היום הגעתי למסקנה שהמברשות הקטנות

+ חוט דנטלי עדיפות לי בהרבה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 שעות, ירחמיאל כתב:

יש חשמליות, יש כאלה ה"מתחברים אל הברז בכיור".
מה מומלץ?

קניתי לפני חצי שנה את זה:
https://www.aliexpress.com/item/32889178354.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dQeCjux

הזמנתי 2 סטים, אחד לחדר הרחצה של הילדים ואחד לזה של ההורים. מגיע עם מלא מתאמים ומתחבר לברז.

למעשה מדובר בחיבור מהיר שהלכה למעשה לא מפריע בכלל. סיימת להשתמש - אתה שולף בקליק את החיבור ושם בצד.
יש מתקן מצויין עם דבק דו צדדי שנתפס לקיר ומארגן את הכל.
אנחנו מרוצים ולכן אני ממליץ.

איציק

• רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני משתמש באלחוטי חשמלי OClean W1.

רכשתי אותו במבצע בסביבות 65-67 דולר.

שווה כל אגורה!

שימוש אפסי במים, אחסון מינימלי ומכשיר דקורטיבי. טוענים סוללה אחת לחודש. אחת מהמצאות העשור לטעמי.

פורסם

זה לא מונע פלאק או אבנית ממה שאני יודע, ככה שנדרשים לשיננית לפחות פעם בשנה בין ככה או ככה.

מצחיק, בדיוק לפני שעה חשבתי שאני צריך לקבוע תור חדש לשיננית.

Opel Adam S 2017

פורסם

קנה באלי אקספרס כמו שכבר הומלץ. שים לב שסילונית לא מחליפה חוט דנטלי. 

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

ממליץ על Waterpik WP-660, עלה בזמנו לפני שנתיים כ250 שח.

שווה כל שקל,  מגיע עם כ6 ראשים בעוצמות שונות, מחליף לגמרי חוט דנטלי. כל ערב מתפלא מחדש כמה 'אוצרות' הוא מוציא לי 😄
https://www.amazon.com/Waterpik-Flosser-Electric-Countertop-Irrigator/dp/B00HFQQ0VU

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...