Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום כולם! אשמח להתיעצות לגבי דוח שקיבלתי היום בנסיעה בכביש ירושלים תל אביב. 

1. ישנם 3 נתיבים בכביש - אני נסעתי באמצעי כאשר היו 2 רכבים סביבי. ולא זכור לי שאני הייתי הראשון- איך אפשר להוכיח שזה אכן אני הייתי ? ולא אחד מהרכבים שהיו לידי? אבדוק בהמשך מה רואים במצלמת דרך

2. מסתבר שבמקטע כביש הזה(  כמה ק"מ לפני מחלף ענבה) מותר 90 קמ"ש- אבדוק מחר את מיקומי השילוטים- האם לדעתכם זה בכלל רלוונטי? חייב להגיד שהייתי בטוח שמותר לסוע שם 110 - אז שימו לב כולם למקרה שאני לא היחיד

3. הייתה שוטרת יחידה - האם זה בסדר? לא אמורים להיות שניים או רק בלילה?

4. בלמתי ועברתי לנתיב הימני רק אחרי שהיא הייתה לפני ולא כפי שהיא רשמה 

5. אני באמת לא מאמין שזו המהירות שנסעתי בה

אשמח לכל עזרה כאן  מה אתם חושבים שאפשר לעשות - תודה!!!!! 🙏

דוח 07-03-2021 15.49(1).pdf

עריכה אחרונה על ידי Nir Yaniv
פורסם (נערך)

נתחיל בכך שקטע הכביש ידוע כבעייתי מבחינת המהירות המותרת לעומת התחושה של הנהגים, זכה לאחרונה לכתבה בכלכליסט, אם כי ההתייחסות הייתה בעיקר לכיוון הנגדי. הנושא נדון בקארספורום לפני כשבועיים.

נוהל הפעלת ממל"ז - תוכל לעיין בו.

קרוב לודאי שהשוטרת מילאה גם מזכר הנספח לדו"ח, תוכל לעיין בו אם תרצה להשפט.

מבחינת המהירות - אולי כדאי לראות את חצי הכוס המלאה. קמ"ש בודד נוסף היה מזכה אותך בזימון למשפט.

האם יש לך סרטון שמעיד על כך שהיו רכבים סמוכים? לא מובטח שזה יעזור, כי לממל"ז אלומה צרה המאפשרת להבחין בין כלי רכב בנתיבים סמוכים.

ולסיום - נתייג את מומחה הפורום. @ישה, האם תוכל לסייע לפות"ש?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

image.thumb.png.079247540aa2a20dc005c6ed16087c3f.png

השוטרת מציינת קשר עין רצוף. זיהוי הסוג והצבע רק כסיוע לזיהוי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דו"ח עשוי לתפארה. ( כמעט ). בשלושה נתיבים יש לעבוד עם אתת.

בדוק את נושא התמרורים מתי ואיך מתחלף ממהירות גבוהה מ 90 קמ"ש ל 90 קמ"ש.

הדבר היחיד שאני לא מבין הוא למה לבחור את הרכב במסלול שאמצעי כאשר בד"כ זה במסלול השמאלי נוסע מהר יותר.

שאר השאלות לא פוסלות את הדו"ח אלא אם מצלמת הדרך שלך תראה מצב שונה מאשר השוטרת מתארת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 שעות, ישה כתב:

כאשר בד"כ זה במסלול השמאלי נוסע מהר יותר

המסלול השמאלי בהרבה מקרים הוא האיטי במדינתנו.

• אהבתי 4
פורסם

תודה @ישה ו @sperial 

1. מבדיקה שעשיתי אין שום תמרור 426(מהירות)  מירושלים ועד מחלף ענבה- גם לא בהשתלבות מהמחלפים- 

2. @ישה- מה זה אומר לגבי האתת ? האם זה יכול להשפיע על מהימנות הדו"ח?

3. למיטב זכרוני עקף אותי אופנוע מיד אחרי שעברתי אותה- אבל כרגע אין לי הוכחה לזה...(עדיין מנסה לשלוף את הסרטון מהמצלמת דרך...)  השאלה אם טיעון כזה יתקבל? כי שוב אמנם לא נסעתי 90 אבל 140 גם לא...

שוב תודה רבה על העזרה וההכוונה!!!

פורסם (נערך)

השאלה אינה רק 426  אלא גם 216, כי אם אינו קיים זו אינה דרך מהירה אלא דרך מופרדת והמהירות המותרת 90 קמ"ש. כך גם 217 אשר מסיים קטע דרך מהירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 29 דקות, Nir Yaniv כתב:

מה זה אומר לגבי האתת ? האם זה יכול להשפיע על מהימנות הדו"ח?

אתת הוא שוטר נוסף לשוטר המודד, שתפקידו לסמן לנהג לעצור.

בכבישים מרובי נתיבים יש סיכון גדול בעצירת רכבים, והשוטר המודד לא יכול גם להספיק למדוד ומיד לקפוץ החוצה ולסמן לרכב בנתיב מרוחק לעצור. לכן האתת, שעומד לרוב בהמשך הדרך מקבל ממנו הודעה את מי לעצור.
העדר אתת לא פוגע במהימנות המדידה מבחינה טכנית אבל 1. זה מעיד על הפרת נהלים וסיכון נהגים (והשוטר) 2. ניתן לטעון שנסיון שוטר יחיד גם למדוד וגם לסמן תוך זמן קצר פוגע ביכולתו לבצע את כל הפעולות ולהתבלבל בתפעול או זיהוי הרכב.

פורסם

הסרטון חשוב אם הוא סותר את דברי השוטרת כי אם לא כאמור דו"ח מקצועי. לכן נסה להעלות אותו לכאן

במקום אתת השוטרת לא נוקטת בדרך של קפיצה לאמצע הכביש כמו קמיקזה אלא נוקטת בדרך של מרדף אחר הרכב תוך שמירת קשר עין.

לא זה מה שיפיל את הדו"ח.

לזכרוני מדוחות קודמים שהגיעו לכאן כן היה קטע בו ניתן היה לנסוע במהירות מעל 90 קמ"ש אבל ייתכן שהתמרור שונה מאז.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בנוהל הפעלת ממל"ז

אבל כאמור לא מה שיושיע אותך כי הלכה על חלופה של מרדף אחריך ולא עצירה על ידי אתת בקרבת מקום ההפעלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני רק שאלה, 

הדוח מציין את מיקום הליזרה בק"מ 28.5 ,  מהירות נסיעה 145 קמש 

ומקום בו נעצר הרכב, ק"מ 27.5 

ז"א מהנקודה בה הרכב חלף את הניידת חלפו בכל שניה 40.3 מטר.

ועד לעצירה מלאה תוך 25 שניות? 

פורסם

צריך לקרוא היטב את הדו"ח

ראשית הניידת מונעת מוכנה לצאת לדרכה

שנית השוטרת מתארת כי הנהג בלם את רכב ועבר למסלול הימני והיא מאיצה

לכן ככל הנראה הפיזיקה מסתדרת בתוך אותו קילומטר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...