Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כריות אויר - חשד לקומבינה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

מי שמכיר את ההגה של סיאט ו-VW שנת 95-96, יודע כי הכפתורים של הצופר נמצאים בזרועות העליונות. אני הלכתי לבדוק רכב כזה, וראיתי שהכפתורים בולטים החוצה.

1. האם הדבר היה מעלה בעיניכם חשד כי הכרית נפתחה ועשו שם קומבינה?

2. איך ניתן לבדוק אם הכרית נפתחה או לא? אני הבנתי שניתן להתחבר למחשב הרכב, אבל כם עליו ניתןל עשות קומבינות.

3. ולסיום : הייתם קקונים רכב אם כפתורי הצופר היו במצב כמו שלי? (כמובן שהשלדה נקייה, אפילו לא קצה!)

פורסם

יש להתנות את קניית הרכב בכך שמע' כריות האויר תקינה ולבצע בדיקת המע' (בתשלום) ע"י התחברות עם מחשב אבחון או במוסך מורשה היבואן או במוסך שיש לו מחשב כזה.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

אם השילדה נקייה כנראה שהאוטו לא קיבל מכה מספיק חזקה שתגרום לכרית להפתח.

קודם האם בזמן שהמנוע עובד שמת לב אם דולקת נורה של כרית אויר?

אמרת שהצופר נימצא בזרועות העליונות. האם שם נימצאת גם כרית האויר או שהיא מתחת ?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תודה לכולם!!

לרפי: אנו לוקחים את האוטו לבדיקת מחשב , אך אני מפחד שגם שם עשו קומבינה... האם לדעתך אני סתם פרנואיד???

לאסטרה GSI: הכרית נמצאת מתחת לזרועות. דיברתי עם עמית, והוא אמר שיכול להיות מצב שהרכב לא קיבל מכה בשלדה אך הכריות נפתחו.

ד"א, עדכון: המוכר מתחייב שלא רק שהאוטו עם שלדה נקייה, אלא שלא הייתה מקדימה שום תאונה!! עכשיו אני יותר רגוע...

פורסם

בבדיקה ממוחשבת של מכון לבדיקת רכב לא בודקים את מע' כריות האויר.

רצוי לבדוק זאת אצל מוסך מורשה היבואן שם יש להם מחשב אבחון היכול להתחבר אל מע' כריות האויר וגם מכירים בדיוק את הרכב ויכלו להגיד לך מה קורה עם לחצני הצופר ומדוע.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם
תודה לכולם!!

לרפי: אנו לוקחים את האוטו לבדיקת מחשב , אך אני מפחד שגם שם עשו קומבינה... האם לדעתך אני סתם פרנואיד???

לאסטרה GSI: הכרית נמצאת מתחת לזרועות. דיברתי עם עמית, והוא אמר שיכול להיות מצב שהרכב לא קיבל מכה בשלדה אך הכריות נפתחו.

ד"א, עדכון: המוכר מתחייב שלא רק שהאוטו עם שלדה נקייה, אלא שלא הייתה מקדימה שום תאונה!! עכשיו אני יותר רגוע...

בשורה התחתונה, האם המוכר מוכן להתחייב שלא נפתחו מעולם כריות אוויר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם השילדה נקייה כנראה שהאוטו לא קיבל מכה מספיק חזקה שתגרום לכרית להפתח.

קודם האם בזמן שהמנוע עובד שמת לב אם דולקת נורה של כרית אויר?

אמרת שהצופר נימצא בזרועות העליונות. האם שם נימצאת גם כרית האויר או שהיא מתחת ?

לא צריך פגיעה בשלדה כדי שכריות האוויר יפתחו. מספיק גם תאונה קלה יותר.

פורסם

אני לא מכיר את הרכבים הספיציפים האלה, אבל אצלי בקרינה הלחצנים של הצופר בלטו בצורה מוזרה (הם ממוקמים על ההגה), והכרית אוויר אף פעם לא נפתחה...

יכול להיות שזו סתם עייפות של החומר, זה לא רכב חדש...

מגאן 265

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות הדיון הזה , אני מחפש וולבו 940 בין השנים 91-93.

במכונית בגיל כזה, רוב הסיכויים שכבר נפתחו כריות האויר בעבר.

שאלה שעלתה במוחי, איך אני יודע שיש כריות אוויר והן תקינות?

נורת ביקורת אפשר להוציא ולכן זה לא מדד בעיני.

האם אני חייב להתחבר למחשב של וולבו?

האם הוא יכול להצביע ב-100% על הימצאות ותקינות כריות האוויר?

האם ניתן "לסבן" את המחשב?

בהנחה כי בדיקה זו יעילה, האם למישהו יש מושג באשר לעלות של בדיקה כזו?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

במכונית בגיל כזה, רוב הסיכויים שכבר נפתחו כריות האויר בעבר.

לא נכון.

במקרים רבים של פתיחת כרית האויר מוגדר הרכב כטוטל-לוס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא נכון.

במקרים רבים של פתיחת כרית האויר מוגדר הרכב כטוטל-לוס.

יצא לי לראות מספר לא מבוטל של רכבים בהם נפתחו כריות האויר והרכב שב לכביש במהרה, לעיתים ללא נזק רב (אפילו לא פגיעת שלדה).

סטטיסטית, רכב שנמצא על הכביש כ-16-14 שנים, סיכויים גבוהים מאוד שהיה מעורב בתאונה, יתכן אפילו כזו שגרמה לפתיחת כריות האויר.

בכל אופן, זו לא השאלה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

סתם שתי הערות אגב:

1. באם מותקן נגד דמי במקום כרית האוויר, לא ניתן יהיה לדעת שאין כרית אויר

2. אורך חיי כרית אויר הוא 10 שנים, כך שברכב 96 שכרית האויר שלו לא נפתחה מעולם יש חשש שבזמן חרום היא גם לא תיפתח!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...