Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מטסלה, לא מכיר עוד רכבים שנמכרים בארץ עם האפשרות הזו. אני מוציא מהמשוואה את השברולט למיניהן כי שם האפשרות מוגבלת לטווח של המפתח (שלט? הכוונה ל-key fob) - 20, 30 מ' במקרה הטוב. אני מדבר על אפשרות להפעלה מרחוק באמצעות אפליקציה, כמו בטסלה, או האפליקציה שזמינה עבור ה- mg zs שנמכרת בשווקים מסויימים באסיה וכו'.

השאלה היא למה? אני מבין את המגבלה במכוניות עם מנועי ICE, אבל לא חסרות מכוניות היברידיות, PHEV, וחשמליות לגמרי שלכאורה יכלו לכלול את האפשרות (ובשווקים מסויימים אכן כוללות) ומשום מה פשוט לא נמכרות עם האפשרות בארץ. הייתי מצפה שבמדינה חמה, ובחלקים מסויימים בחורף גם מאוד קרה כמו שלנו זה יהיה פיצ'ר די מבוקש שאנשים ישלמו בשמחה את התוספת במחיר. I know I would. אז למה לא?

• מעניין 1
פורסם

אני חושב שבישראל יש איזה חוק שאוסר לשווק רכב שניתן להניע מרחוק.
אם ברכב יש אפשרות שמדחס המזגן יעבוד מבלי שהרכב 'מונע' (גם אם מנוע הבעירה כבוי) אז זו אכן אפשרות, כל מה שצריך הוא לשלוח את הקוד הנכון בקאן-באס, לא מאמין שזה אתגר גדול במיוחד למפתח מהתחום.
כמובן שכדי שיהיה היצע - צריך שיהיה ביקוש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בישראל נמכרים רכבים שמונעים מרחוק.

המשותף לכולם - זיקה לשוק האמריקאי. משברולט סילבראדו ועד לניסאן סנטרה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מונעים מרחוק זה לא כמו שליטה על בקרת האקלים מרחוק. זה רק אומר שניתן להניע את את הרכב ובקרת האקלים האקלים תמשיך לעבוד בהגדרות שהיו לפני שהרכב כבה, וגם זה לא ממרחק גדול במיוחד ודורש line of sight מהשלט לרכב.

פורסם (נערך)

התנעה מרחוק בעייתית מבחינת תקנות התעבורה. יש איסור להניע רכב כאשר אינו נמצא בו (תקנה 74)

דליטה בבקרת האקלים מרחוק מצרחכה קישוריות של מערכות הרכב למרשתת. לכמה דגמים יש קישוריות כזו המובנה בו?.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וגם אם לא מונע, לא לכולם יש גב חשמלי כמו לטסלה

מדחס של רכב לרוב מחובר לרצועה שמסתמכת על סיבובי המנוע

אם יעשו מדחס חשמלי, המצבר יגמר מהר מאוד

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...