Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , 

אני מעוניין להתחיל ללמוד לעשות דריפטים לשם כך אני צריך רכב , הרכב יהוו אך רק ללמידה ולא לשום דבר אחר .

אשמח להמלצות במידה ויש לכם

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, alex1471 כתב:

5K +- ואם יש בפחות אז ברכה

בתקציב הזה הדבר היחיד שאפשר לקנות ויהיה מסוגל לצאת לדריפט זה וולוו 940, עדיף דגם עם מנוע טורבו. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, alex1471 כתב:

5K +- ואם יש בפחות אז ברכה

בכזה תקציב הייתי ממליץ לך להשקיע אותו בקורסי דריפטים, תראה בכלל אם אתה מתחבר לזה.

אני מכיר אישית את עולם הדריפטים, זה דורש הרבה מהרכב ויש בלאי לא מבוטל שצריך לקחת בחשבון.

למצוא ב5K רכב הנעה אחורית במצב תקין, ושיחזיק מעמד יותר מיום דריפטים אחד יהיה כנראה בלתי אפשרי.

מעבר לכך, על מנת שרכב יחזיק דריפט הוא צריך להיות עם דיפ אחורי נעול/מוגבל החלקה, עדיף קצת לשחק עם קאמברים ומתלים שיעמדו בעומס.

אם אתה מתעקש, אלו רכבי ההנעה האחורית הזולים ביותר שעולים לי לראש:

דייהטסו שרמנט

שברולט קפריס

פורד סיירה

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...