Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב למשפחה, שני כסאות בטיחות, שתי כלבות גדולות בבגאז'.

היום עם גולף 2008, מחפש להשתדרג בשנתון, לרדת בקילומטרז' ולקבל בגאז' גדול יותר.

בתקציב שלי אני מתכנס לרכבים סביב 2015-2017 עם פחות מ 100 אלף קילומטרים.

ניסיתי ופסלתי את ה 308, פורד פוקוס.

הטויוטות יקרות ביחס לתמורה בעיני.

הניסיון שלי עם יונדאי/ קיה הוא סביר אבל הן הרבה פחות מהנות לנהיגה (מודה שהניסיון הוא עם הדגמים הישנים יותר).

אוקטביה סטיישן מכוערת מאוד.

נשארתי עם סיאט לאון סטיישן 1.2 (TSI, dsg 7)

ועם הונדה סיוויק טורר 1.8

מי עדיפה?

יש אופציות רלוונטיות נוספות?

פורסם

מוסיף למשוואה גם פאביה ספייס, אם אני מבין נכון המקום בסביבת הנהג לא יהיה שונה מהותית, המקום במושב האחורי עדיין יספיק לשני כיסאות בטיחות ותא המטען כמעט באותו הגודל של הליאון סטיישן.
הייתרון הוא שניתן באותו תקציב לעלות בשנתון עד ל 2018 כנראה, מה שאומר מנוע 1 ליטר שאולי עדיף על ה 1.2 ופחות בלאי.

פורסם (נערך)

אוקטביה סטיישן מכוערת?

מכל מקום היא הכי מרווחת ומהנה לנהיגה by far.

מציע לך לשקול שוב אחרי שתיסע על אחת.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

מכיר את הסיווק סטיישן מקרוב

לדעתי יפה

תא מטען גדול עם תא נוסף גדול מתחת לרצפה, פטנט הכיסאות במושב האחורי של הונדה לא פחות מגאוני.

לטובה ולרעה מנוע 1.8 עם כ 140 כו"ס מאוד ותיק, אמין וטיפש אבל לא לבנות על ביצועים או צריכת דלק חסכונית אבל אמינות כנראה אין מה לחשוש (רגיש למצתים). תיבת הילוכים כנ"ל - פלנטרית מהדור הקודם.

הרכב מאוד נמוך לטעמי (בעיות גב) גם כניסה ויציאה, גם הישיבה עצמה וגם בכללית מגרד מדרכות.

אבזור ממוצע בסטיישן ואחרי המתיחת פנים קצת יותר "מהודר" אבל תמיד העליב אותי שההגה ללא ציפוי עור כי אני לא אוהב כיסוי הגה, תחושה של ספוג לא נעים בידיים.

פורסם

סטיישן לרוב יהיו מכוערות וגם הסיוויק והלאון לא חפות מכך...

אולם הייתי בוחר בסיוויק על הלאון בכל יום בהיר ולמרות שמדובר במנוע אטמוספרי מעט יותר זללן ופחות גמיש עדיין מדובר ביחידת הנעה משובחת וחזקה עם תג האמינות של הונדה.

• תוכן חדש...