Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני איש זקן ומיושן שהתרגל לידידו הנטען, האיזי פארק, לאורך השנים. מה רבה הייתה פליאתי לגלות, שהחל מ-1 בינואר השנה - חסל סדר טעינת איזי-פארק. המערכת נמצאת ב-phase-out כך נראה. וכך אני נאלץ לבחור כעת בין החלופות.

אני מודע לשלוש כאלה:

• פאנגו - יישומון תאי
  • סלופארק - יישומון תאי
  • כרטיסי חניה פיזיים (עוד יש כאלה?)

ולי שתי שאלות: האם אלה צורות התשלום היחידות על חניה? וכן - על איזו מאלה הייתם ממליצים?

מידע שאולי יהיה רלבנטי:

• אני חונה בתשלום בהיקף מצומצם: בבית יש לי חניה, וכך גם בעבודה וכו'.
  • אני לא חסיד גדול של יישומים שמדווחים על המיקום שלי, אבל אם אין ברירה אז אין ברירה.
  • אני מתגורר בחיפה ולא יוצא הרבה מן העיר.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, einpoklum כתב:

• פאנגו - יישומון תאי

יש אפשרות גם דרך הטלפון במענה אוטומטי *4500 פחות נוח מאפליקציה, יש להרשם לפני.

גם בסלופארק יש אפשרות של חניה סלולארית.

עריכה אחרונה על ידי איש חדש
פורסם
לפני 1 דקה, איש חדש כתב:

יש אפשרות גם דרך הטלפון במענה אוטומטי *4500 פחות נוח מאפליקציה, יש להרשם לפני.

מעניין. האם, במקרה כזה, פנגו יודעים בדיוק איפה חנית? או רק עבור איזו עיר הפעלת את החניה?

פורסם

אכן, אין פה כלום.

אפליקציות פאנגו וסלופארק נוחות (ויש להן גם וריאציה טלפונית - 4500* של פנגו) פשוטות ונוחות לשימוש.

מעקב? סורי - אם יש לך טלפון סלולרי אתה תחת מעקב. אם אתה חונה בחניה מפוקחת מצלמות אתה תחת מעקב. אם אתה משלם בכרטיס אשראי אתה תחת מעקב. תתרגל לרעיון שאתה משאיר טביעת רגל בכל מקום.

הדבר היחיד שאליו צריך לשים לב הוא שהחברות עלולות לעשות לך את תרגיל חברות הסלולר הישן והרע: לחבר אותך לשירותים מסויימים "חינם" לחודש או שלושה, ואז להתחיל לגבות ממך תשלום. פנגו עשו לי את זה לפני כמה שנים בלי להודיע לי, ולכן ביטלתי את החשבון אצלם. סלופארק עשו לי את זה השבוע אבל שלחו מסרון עם הודעה על כך, אני צריך לבטל את זה בהזדמנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פנגו - נוח וידידותי

ולמה אתה חושב שזה מעניין מישהו איכן אתה נמצא (אלא אם אתה מושא למעקב)? וכפי שציינו מעלי אם אתה אכן אחד כזה הפנגו לא יציל אותך יודעים איפה אתה נמצא...

• אהבתי 1
פורסם

כבר מזמן השלמתי עם העובדה שבחיינו הנוכחיים עם האינטרנט והסמארטפון האח הגדול יודע עלי הכל.

בהנחה שאתה לא שושואיסט כבד , תשלים עם מציאות חיינו וכן , יש לזה גם יתרונות . כמות המידע הזמינה והחינמית היא אינסופית

• אהבתי 2
פורסם

אתה יכול לא לאפשר לאפליקציה גישה לנתוני מיקום, אבל כן תצטרך לגלות לאפליקצה באיזה עיר/איזור אתה חונה, ואפילו באיזה רכב.

:turn-l:
פורסם

סלופארק (או פנגו) לשתיהן יש חיוג שמפעיל ומנתק את החניה ללא צורך באפליקציה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

גם אני אהבתי את האיזיפארק הרבה יותר מהאפליקציות וקניתי 3 מכשירים.

הרבה יותר ברור מתי הוא פועל ומתי הוא מפסיק.

אבל לפני שנה וחצי עיריית ירושלים החליטה לתת שעה ראשונה חינם לתושבי העיר. הדרך היחידה לממש את זה היא עם האפליקציות ובלית ברירה, מכיון שרוב החניות שלי פחות משעה, התחלתי להשתמש בפנגו.

אני חונה, פותח את האפליקציה ולוחץ על "התחל חניה". שם את הטלפון בכיס והולך לדרכי בשמחה ובששון. אחרי רבע שעה אני מוציא את הטלפון מהכיס ומגלה שהחניה בכלל לא התחילה, כי בדיוק כשלחצתי על "התחל חניה" קפצה איזו פרסומת לשירות שקר כלשהו.

קרה לי יותר מדי פעמים, מזל שלא חטפתי דו"ח ככה.

בנתיים למדתי, לחכות שיחלפו כל הפרסומות ואז ללחוץ על התחל ולוודא שהמונה מתחיל לספור. 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אז עבור לסלופארק, שם אין שלב הפרסומות.

החשוב ביותר - הקפד על הקלדה נכונה של מספרי הרכב, בחירת הרכב הנכון אם יש לך יותר מאחד ובחירה נכונה של העיר ואיזור החניה.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת? גם אני מחסידי הידיד הצהוב שנקרא איזי-פארק,

אשמח להסבר מה ההבדל בין פנגו לסלופארק, אני מכיר את פנגו בשם בלבד כי בת הזוג שלי משתמשת בו כל הזמן וסלופארק מפירסומות בלבד.

ועוד משהו:

לפני 15 שעות, sperial כתב:

הדבר היחיד שאליו צריך לשים לב הוא שהחברות עלולות לעשות לך את תרגיל חברות הסלולר הישן והרע: לחבר אותך לשירותים מסויימים "חינם" לחודש או שלושה, ואז להתחיל לגבות ממך תשלום. פנגו עשו לי את זה לפני כמה שנים בלי להודיע לי, ולכן ביטלתי את החשבון אצלם. סלופארק עשו לי את זה השבוע אבל שלחו מסרון עם הודעה על כך, אני צריך לבטל את זה בהזדמנות.

תוכל לפרט יותר על ״לחבר אתך לשירותים מסויימים״?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ומה עם האנשים בגיל הזהב שאין להם טלפון סלולארי מכול סוג שהוא ? כיצד הם משלמים עבור חניה בכחול לבן ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

משלשלים מטבעות למכונה על המדרכה.

או מחייגים לאחד המספרים המופיעים על תמרורי הסדרת החניה.

דרך אגב, אני עובד עם הרבה בני "גיל הזהב" - רובם המוחלט מחזיקים בסמארטפונים. אלה מביניהם שמחזיקים טמבלפונים או כלום כנראה גם אינם נוהגים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...