Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיון להתקין בטלפון את הרכיב של גוגל android auto מודיע שלא נתמך במדינה

אשמח לרעיונות או הפניה למדריכים או אתרים בנושא.

2021-05-22_144336.jpg

2021-05-22_144313.jpg

פורסם

לא הבנתי...

איזה נייד יש לך??
איזה אנדרואיד יש לך?

מ הA10 ,הAndroid Auto מגיע מובנה כבר..
אם יש לך 9 או לפני, אתה צריך להוריד את הapk ולהתקין לבד בנייד.

לגבי המערכת ברכב, אם אין לך תמיכה לAA, כלום לא יעזור לך, אם יש לך תמיכה רק ל Apple Car, רק iPhone יעבוד.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם (נערך)

באיזה רכב ומערכת מדובר? סביר להניח שאם המערכת מקורית ותומכת Apple CarPlay, אז היא גם תומכת Android Auto. 

חשוב להשתמש בכבל מקורי, באנדרויד הנושא מאוד רגיש. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
אם ניסית להוריד מחנות האפליקציות, ברור שזה לא נתמך בארץ.
תוריד מאתר ה-mirror את הגרסה שמתאימה למכשיר שלך.
מאנדרויד 10 זה כבר אפשר להוריד מgoogle play, הAA מגיע כבר מובנה במערכת ו אפשר לעשות עדכונים.

פורסם
אבל הוא קיבל הודעה שלא נתמך, אז כנראה שהטלפון שלו בגרסה נמוכה יותר [emoji2369]
אין קשר.

1) מערכת הרכב, תכלס ממש מוזר שיש apple car ו לא AA, מ מה שאני מכיר, יש תמיד 2 המערכות.
2) אנדרואיד עצמו הנייד.
מ 10 מגיע עם אנדרואיד, לפני 10 לא, אבל כמו שכתבו, אפשר להוריד ו להתקין ו זה יעבוד.

תכלס לא כל כך הבנתי את ההודעה הראשונה שלו, אבל אם כן, יש לו במערכת של הרכב רק apple car, אז לא משנה מה יעשה, aa לא יעבוד לו חח

פורסם

לאחר מחקר עצמאי רוב התשובות נכונות.

יש במערכת שברכב תמיכה גם באפל וגם באנדרואיד ואכן הטלפון הוא עם גירסה 9 ואכן צריך להוריד APK בכדי לחבר

לאחר שנלחמתי קצת החלטתי לנסות עם טלפון נוסף שיש לי עם גירסה 10 שבו אכן מותקן AA כחלק מהמערכת והוא אכן התחבר די בקלות למערכת באוטו

תודה על התשובות

• מעניין 1
פורסם
לאחר מחקר עצמאי רוב התשובות נכונות.
יש במערכת שברכב תמיכה גם באפל וגם באנדרואיד ואכן הטלפון הוא עם גירסה 9 ואכן צריך להוריד APK בכדי לחבר
לאחר שנלחמתי קצת החלטתי לנסות עם טלפון נוסף שיש לי עם גירסה 10 שבו אכן מותקן AA כחלק מהמערכת והוא אכן התחבר די בקלות למערכת באוטו

תודה על התשובות
תוריד אצלך את הAA וגם יתחבר בקלות.
ב2018 הלכתי להביא את הלאון FR ו היה חי ONE PLUS 3 או 6 , כבר לא זוכר, ו התקנתי את הAA לפני זה בכוונה כדי שיהיה מוכן.

הבחור שמסר לי את הרכב היה בשוק של החיים כאשר התחברתי לAA חחח, לא אשכח את זה בחיים, במקום שהוא יסביר לי על הרכב, אני הסברתי לו [emoji38][emoji38][emoji38]

• תוכן חדש...