Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo XC 40 T3 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש וולוו xc40 t3, אשמח לקבל חוות דעת על הרכב מהחבר׳ה שנוהגים עליו בשנה האחרונה.

תודה!

פורסם

יש לי כזאת מזה 8 חודשים רמת גימור מומנטום כולל פיילוט אסיסט ודלת תא מטען חשמלית.

הרכב נוח מאד, ביצועים מספקים. צריכת דלק משולבת 11-12 ק"מ לליטר. סה"כ מאד מרוצה, סקירה מפורטת נמצאת בכתיבה, תפורסם בימים הקרובים.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממני דרשו מערכת איתור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)
בתאריך 1.5.2021 בשעה 23:10, zvit כתב:

יש לי כזאת מזה 8 חודשים רמת גימור מומנטום כולל פיילוט אסיסט ודלת תא מטען חשמלית.

הרכב נוח מאד, ביצועים מספקים. צריכת דלק משולבת 11-12 ק"מ לליטר. סה"כ מאד מרוצה, סקירה מפורטת נמצאת בכתיבה, תפורסם בימים הקרובים.

ל zvit

בתור בעל  V40 T4 לשעבר כפי שמופיע בחתימה שלך, תוכל להשוות ביצועים מבחינת כוח , כמו גם רזרבות כוח , ניחוש שלי שיש הבדל די משמעותי ולא לזכות ה XC40.

איך הביצועים  ונתוני שווא של מערכות הבטיחות המותקנות כמו שמירת מהירות אדפטיבית, קריאת תמרורים ושאר ההתקנים הקיימים ברכב.

אם תרצה לפרט, מעניין יהיה לקרוא מה היו השיקולים לבחירת ה XC40 מתוך המבחר הלא קטן בארץ עם רזומה יותר עשיר במחירים יותר זולים

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

לחלק משאלותיך אתייחס בסקירה, ולכן לא אעלה אותם כאן.

לעניין הביצועים - כצפוי ההספק נמוך ב-10%, המשקל גבוה ב-10%, מנוע ה1.5 של ה-XC40 גמיש יותר, ושילוב המנוע והגיר מוצלח יותר.

אז כן - היא פחות טמפרמנטית מה-v40 אך לא בצורה משמעותית, גם כך הביצועים מספקים לגמרי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

המנוע של ה- XC40 עם ה-3 בוכנות, האם הסלד בסרק יציב לחלוטין אחרי 8 חודשי שימוש ברכב, והיצרן פתר את בעיית הרעידות בסרק שאיפינו ומאפיינים מנועים כאלה. 

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אני לא מרגיש רעידה בסרק. תחת עומס למנוע יש רעש אופייני למנועי 3 צילינדרים שמזכיר קצת את רעש המנוע של הדייהטסו שרייד 1983 ששימשה את דודתי בשנים 1983-1988.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...