Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי גולף 2008 הדגם החזק עם סטייג (200 כח), וואלה מכונת נהיגה עד שהגיעו הבעיות.

מחפש רכב עם כח, ושיהיה אמין (לא עכשיו רכבי ספורט, פשוט רכבים שלא יהיו עגלות)

חשבתי על B4, אימפרזה, קיה פורטה

מה ממליצים?

אם יש הנעה אחורית בקהל לזרוק תחת + ידניות אני יותר מאשמח

פורסם

הנעה אחורית בתקציב הזה אין כל כך אופציות... זה או במוו ישנה שתהיה שבורה ובור כסף חסר תחתיות או שתחפש IS250 אבל לא חושב שתמצא אחת בתקציב הזה

איפה חיסכון בכל אחד מהרכבים שציינת??

כולם זללנים בדלק, הפורטה גם לא מדהים אבל עוד איכשהו יותר טוב מהאימפרזה וה-B4 בכלל שזולל כמו מנוע 6 צילינדרים...

אם אתה רוצה רכב זריז ועם זאת חסכוני ואמין הייתי ממליץ על הסיוויק 1.8, יש גם ידני אבל די נדיר.

האוטומט בסדר גמור והרכב חזק יותר מהמקובל מהמתחרים האסייתים של אותה תקופה.

יותר חסכוני וזריז מכל האופציות שרשמת, אם בכל זאת אתה רוצה משהו קצת יותר זריז בקו ישר ומוכן להתפשר על חיסכון בדלק הייתי ממליץ על הונדה אקורד CL9 עם מנוע 2000.

בהצלחה

פורסם

גם סופר מיני תתאים?

אם כן, יהיה קל יותר למצוא רכבים זריזים ויחסית חדישים.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
בתאריך 28.4.2021 בשעה 20:25, GR8Day כתב:

גם סופר מיני תתאים?

אם כן, יהיה קל יותר למצוא רכבים זריזים ויחסית חדישים.

כן בגדול גם סופר מיני מתאים, ממליץ משהו?

בתאריך 28.4.2021 בשעה 10:34, icc כתב:

הנעה אחורית בתקציב הזה אין כל כך אופציות... זה או במוו ישנה שתהיה שבורה ובור כסף חסר תחתיות או שתחפש IS250 אבל לא חושב שתמצא אחת בתקציב הזה

איפה חיסכון בכל אחד מהרכבים שציינת??

כולם זללנים בדלק, הפורטה גם לא מדהים אבל עוד איכשהו יותר טוב מהאימפרזה וה-B4 בכלל שזולל כמו מנוע 6 צילינדרים...

אם אתה רוצה רכב זריז ועם זאת חסכוני ואמין הייתי ממליץ על הסיוויק 1.8, יש גם ידני אבל די נדיר.

האוטומט בסדר גמור והרכב חזק יותר מהמקובל מהמתחרים האסייתים של אותה תקופה.

יותר חסכוני וזריז מכל האופציות שרשמת, אם בכל זאת אתה רוצה משהו קצת יותר זריז בקו ישר ומוכן להתפשר על חיסכון בדלק הייתי ממליץ על הונדה אקורד CL9 עם מנוע 2000.

בהצלחה

תודה רבה, באמת חשבתי לאחרונה על הסיויק 1.8, לגבי האקורד אני אבדוק עכשיו

ראיתי גם רנו מגאן 2.0 ו 140 כח סוס, בטווח מחירים האלו, השאלה אם אמין, בכל זאת צרפתי

כן ולצערי ירדתי מהנעה אחורית כי זה נטו לתקציבים הרבה יותר גדולים

פורסם

אני לא יודע מה הטעם בB4 אקורד או קיה פורטה לצרכים שלך. רכבים גדולים וכבדים שהחוזקות שלהן הן בהחלט לא "כיף" בנהיגה.

הייתי ממליץ להתמקד בדגמים יותר קומפקטיים:

אלפא מיטו ידנית 1.4 טורבו - אמינות לא רעה בגרסאות עם מנוע T-JET, ידנית, מנוע טורבו עתיר מומנט וגיר ידני.

סיוויק 1.8 - אמינה מאוד ויושבת בצורה קשיחה על הכביש למרות הכ"ס ה"גבוהה" המנוע דיי אנמי.

פוקוס 1.6 ידנית - חבילה מאוד דומה לסיוויק, קצת יותר נוחה ומודרנית

פורסם

בגדול מפחד מאלפא, אז פחות רלוונטי

חשבתי על סובארו אימפרזה החדשה, הונדה סיויק, קיה פורטה ועכשיו לאחרונה ראיתי מאזדה 3,6 כשאני נוטה יותר לכיוון ה 6, בכל זאת מנוע 2000 ו 147 כוחות סוס

יודע שיש גם למאזדה 3 גרסא של 2000 סמק, אבל נדיר למצוא כאלה במצב שהוא לא 200 אלף קילומטר

בגדול הכי מתלבט כרגע בין סובארו איפרזה (כי ב 30 אלף מביא 2015 שזה דיי חדיש, מאשר 2011) ומתלבט בין סיויק למאזדה 6

מהנה לנהיגה? פשוט שלא תהיה משעממת. כמובן שתאיץ מהר (לא מצפה עכשיו לביצועים בכל זאת זה לא אוטו ספורט, אבל שלא יאיץ לי לאט, ופיתולים גם שתהיה מהנה, אבל לא יודע כמה זה רלוונטי בתקציב הזה מאחר שאני מחפש גם רכב אמין ופחות להשקיע)

פורסם
בתאריך 5.5.2021 בשעה 10:19, Ronshlo כתב:

ראיתי גם רנו מגאן 2.0 ו 140 כח סוס, בטווח מחירים האלו, השאלה אם אמין, בכל זאת צרפתי

מנוע של ניסאן קשקאי, דווקא נחשב מנוע אמין.

אבל אל תצפה לביצועים מטורפים, בכל זאת מנוע אטמוספרי שמשודך לגיר רציף.

באופן כללי ממה שאני מכיר, הדור השלישי של המגאן מציג אמינות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Ronshlo כתב:

בגדול מפחד מאלפא, אז פחות רלוונטי

חשבתי על סובארו אימפרזה החדשה, הונדה סיויק, קיה פורטה ועכשיו לאחרונה ראיתי מאזדה 3,6 כשאני נוטה יותר לכיוון ה 6, בכל זאת מנוע 2000 ו 147 כוחות סוס

יודע שיש גם למאזדה 3 גרסא של 2000 סמק, אבל נדיר למצוא כאלה במצב שהוא לא 200 אלף קילומטר

בגדול הכי מתלבט כרגע בין סובארו איפרזה (כי ב 30 אלף מביא 2015 שזה דיי חדיש, מאשר 2011) ומתלבט בין סיויק למאזדה 6

מהנה לנהיגה? פשוט שלא תהיה משעממת. כמובן שתאיץ מהר (לא מצפה עכשיו לביצועים בכל זאת זה לא אוטו ספורט, אבל שלא יאיץ לי לאט, ופיתולים גם שתהיה מהנה, אבל לא יודע כמה זה רלוונטי בתקציב הזה מאחר שאני מחפש גם רכב אמין ופחות להשקיע)

אימפרזה דיי משעממת גם בתאוצות גם בהתנהגות.
סיוויק ומאזדה 3 מתנהגות טוב ה6 קצת כבדה.

מה עם 308? מנוע 1.2 טורבו עם הרבה מומנט ו130 כ"ס והתנהגות כביש והיגוי לא רעים בכלל. מבחינת אמינו תשי בעיה עם הרצועת טיימינג הישנה שצריך לבדוק שהחליפו אותה והיא לא עשתה נזק. מעבר לכך רכב אמין, ונוח ומודרני מאוד בהשוואה ל3 או סיוויק.

תוכל למצוא גם 208 מ2015 בתקציבך הרכב בעל התנהגות מאוד שובבה ומהנה

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

הצרפתיות מבית פיג'ו נוסעות לא רע בכלל

ה308 נוסעת לא רע בכלל, עם כי לפעמים היא מרגישה קצת כבדה. ההיגוי סך הכל בסדר והמנוע מצוין, אם כי יש לבדוק את הטיימינג, לפי דעתי היא תתן לך הכי הרבה VFM.

לעומתה ה208 עם אותו המנוע תהיה יותר זריזה ומהנה לנהיגה, היא מרגישה יותר קלילה אבל גם פחות נוחה. 

אם בכל זאת אתה מעוניין ברכב גדול, ה508 לאחר מתיחת הפנים נותנת תמורה טובה מאוד. שים לב שהמנוע הוא עם 165 כ"ס ולא עם 156. הרכב מתנהג טוב מאוד ביחס לגודלו, ההגה לא הכי מתקשר אבל השלדה טובה והרכב מגיב יפה בפניות.

• תוכן חדש...