Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, LotusElise כתב:

איזה הגיון יש לחיות במדינת ישראל בלי רכב?

עם קורקינט הוא לא נוסע לחתונה ברחובות.

עם קורקינט הוא לא נוסע לבקר את המשפחה בירושלים.

עם קורקינט הוא לא נוסע לסוף שבוע באילת.

תחבורה ציבורית שיש לנו היא ברמה של מדינות אפריקה ולא המתקדמות שבהן.

היה גם שדה תעופה לטיסות פנים אבל סגרו אותו בשביל כמה מושחתים שרצו לבנות שם

כל הקונספט של שבילי אופניים בתל אביב הוא בשביל לפגוע בעיר ולא לשפר את העיר.

עושים את זה לפי חישוב שאנשים לא יכנסו לעיר בשביל לעבוד בעיר, שזה רוב מי שעובד בעיר.

תעקוב אחרי מיטל להבי בפייסבוק, האישה קוקו לגמרי.

מי שאמר לו להשכיר רכב.

זה פורום רכב פה, אם הוא רוצה לעשות נסיעות לאילת עם מאזדה מיאטה, הוא לא יעשה את הנסיעות עם יונדאי i10 כי זה מה שיש לחברות השכרה.

גם בליל הסדר כל הקבוצות של תל אביבים בפייסבוק אנשים בכו שהם תקועים אצל משפחה בכפר סבא \ראשל"צ ואין להם איך לחזור.

לא היו מוניות וכל car2go היו תפוסים

שאלה לי אליך, אתה גר בת"א?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתרון היברידי : קנה רכב מסחרי קטן + אופניים חשמליים. חנה מחוץ למרכז העיר. יש לא מעט מקומות כולל חניוני עפר . תשיג תו חניה איזורי.
האופניים ישמשו אותך במרכז העיר ולהגיע לרכב. שם אותן ככה בתא מטען (אפילו בלי לקפל) ותניע.
הקורונה עשתה רק טוב לחנייה בתל אביב במיוחד סביב מוסדות השכלה גבוהה. הסטודנטים לומדים מהבית.
חלק לא קטן שיפר דיור מחוץ למרכז.

פורסם
לפני 51 דקות, _DownLoaD_ כתב:

שאלה לי אליך, אתה גר בת"א?

יליד תל אביב אבל בצד השני של הירקון.

נכנס לעיר חופשי עם רכב, מכיר את כל החורים שאפשר לחנות בהם. 

לחנות בלילה ליד דיזנגוף זה בעייתי, כמה פעמים בחניון ליד אינטרקונטיננטל, שהייתי צריך להגיע לאזור בוגרשוב.

בשישי בצהריים להגיע לכיכר דיזנגוף לוקח לי 5 דקות לחנות

אייל

פורסם

לא נוח ברמה של מסוכן בטיחותית או פשוט צריך הפסקות תכופות? 
תלוי איזה אופנוע תקנה.
בטיחותית זה לא מסוכן כל עוד אתה והמורכבת מסתנכרנים ברכיבה (יש דברים שאסור לעשות כמורכב) ושאתה מכיר את האופנוע שלך.
לאופנוע טוב שום נסיעה לא תזיז. גם לא לאילת, הגוף שלך יזדקק להפסקה הרבה לפני שהאופנוע יזדקק לה.

חלק מהכיף באופנוע זה ההפסקות, אם אתה בקטע של טיולי סופ"ש, על אחת כמה וכמה, אין לאן למהר (כי אין פקקים) מגלים מקומות מופלאים בדרכים.

אתה a1 חפש כלים מוגבלי נפח ובסגנון תיור (לא ספורט ולא הארלי ודומיו) יעשה לך חסד לגב, יהיה לך מקום לציוד וגם למורכבת.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
בתאריך 29.3.2021 בשעה 17:58, Doron_Z כתב:

תקן אותי אם אני טועה אבל האופציות האלה מגבילות מאוד מבחינת נסיעות מחוץ לעיר, טיולים, הגעה לאירוע בצפון וכו׳. לא באמת פתרון.

אני תל אביבי שאומנם גר עם רכב, אבל יש לי לא מעט חברים ששוכרים רכב לסופ"שים שלמים דרך Car2Go לטיולים. זה בטוח אפשרי בהנחה שאתה לא קם בבוקר ואומר (בא לי לטייל עכשיו!!).
זה בטוח יצא לך משתלם יותר.
יש לי חבר שגר בחיפה, ואני יודע שרכב ל24 שעות לחיפה וחזרה עולה לו באיזור ה200 שקלים.
הייתי בודק טוב טוב את האופציה הזאת לפני שאני פוסל אותה.

(אגב, אני משאיר את הרכב בכחול לבן. באיזור שלי - כיכר רבין - אני מוצא פתרונות לסופש ואז בראשון בבוקר מזיז בלי בעיה לכחול לבן והאוטו שוכב שם שבוע+).

• מעניין 1
פורסם

אה אוקיי זה שכירת רכב ממש. חשבתי זה כמו אוטותל שאתה מוגבל בהתניידות שלך. מה שכן עם כמה שזה מטופש יש איזה באג בפסיכולוגיה של האדם שמאפשר לו להוציא עשרות אלפי שקלים במכה עבור רכב שהוא שלו גם אם נוגע בו אחת לשבוע בלחץ אבל לא מאפשר לו לשלם 200 ש"ח בכל פעם כשבא לו לעשות נסיעה לאנשהו בסופ"ש גם אם בשקלול הכולל זה הרבה יותר זול. 

סוג של באג אבל הרוב נכנעים אליו. 

פורסם

יש חניה אפורה בחלק המזרחי של רחוב קוסובסקי, הרחוב הצפוני של בבלי שגובל בפארק הירקון. במשך שנים כשהייתי צריך להגיע לפגישות עבודה בת"א הייתי מחנה שם ונוסע כמה דקות באוטובוסים שרצים על דרך נמיר.

עוד חניה חינמית "נסתרת" בעיר: חניון בית החייל, כניסה מרחוב אריה עקיבא דרומית לפנקס.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...