Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח להמלצה על מראות צד פנורמיות להתקנה מעל/מתחת למראות הצד מעלי אקספרס ואתרים דומים.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

אין צורך להתקין מעל או מתחת.

לא ציינת לאיזה רכב, בהרבה דגמים אפשר להזמין זכוכית מיצרן הרכב או אפטרמרקט עם שדה ראייה מפוצל.

אם אין לך חימום למראה, כדאי באותה הזדמנות גם לקחת זכוכית מחוממת. מאוד יעיל בחורף.

לדוגמה:

https://www.ebay.de/itm/293692796614

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

אני מציע לבצע חיפוש לגבי כיוון מראות נכון.

מכיר.. ועדיין רוצה בנוסף.

לפני שעה, amosbmw כתב:

אין צורך להתקין מעל או מתחת.

לא ציינת לאיזה רכב, בהרבה דגמים אפשר להזמין זכוכית מיצרן הרכב או אפטרמרקט עם שדה ראייה מפוצל.

אם אין לך חימום למראה, כדאי באותה הזדמנות גם לקחת זכוכית מחוממת. מאוד יעיל בחורף.

לדוגמה:

https://www.ebay.de/itm/293692796614

אין צורך יש רצון

מדובר באימפרזה 2006, החלפת הזכוכית תעלה מן הסתם יותר ממראה קטנה מעלי אקספרס בהפרש שאני ירגיש בכיס המצומק שלי..

בנוסף נראה לי יותר טוב שהמראה הנוכחית תישאר לא מפוצלת (במיוחד עקב קוטנה) ומעליה תהיה פנורמית.

פורסם

גם וגם? למה?
אתה מודע לאפקט השלילי של עליה קלה בצריכת דלק בין עינורנית(אחוז או שניים אני מניח, לא יותר) ורעשי רוח שיתווספו?

אני בכנות חושב שאחד מהנ"ל יספיק לך.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שכחתי מהנושא הזה לגמרי.. בדיוק לכן שאלתי כאן כדי לשמוע  סיבות בעד ונגד שלא חשבתי עליהם. תודה לך!

פורסם

לדעתי, המראה מלמטה יכולה להיות תוספת אבזור מועיל- היא תקל על החניה ולא יהיה צורך להוריד את המראה למטה כשחונים.

המראה למעלה מיותרת , הסטה של המראה המקורית 2 קליקים כלפי חוץ , תקטין את השטח המת .

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...