Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי חברים שמי אדם חביב רכשתי לפני מספר ימים רנו פלואנס דיזל 1500 שנת 2014 

עשיתי טיפול כדול כולל רצועת תזמון ותיימינג חדשים וטיפול כולל ברקסים 

אותו נוסע טוב, אבל במהלך נסיעה ארוכה הרכב נותן אזהרה בלוח שעונים בצבע אדום כותב באנגלית Engine failure hazard, חשוב לציין שהרכבת יורד בביצועים והוא לא סוחב טוב ומורגש כאילו מתאמץ קצת,  

המוסכניק שלי אומר שצריך לנקות מערכת הזרקה וצתה וצריך ניקוי אינגקשין, 

אני לא יודיע עד כמה זה נכון, ואפילו אמר לי שצריך איפוס למחשב של הרכב והאוטו יסע כרגיל, 

מבקש עזרתכם חברים.

IMG_20210127_131825.jpg

פורסם

הרכב עם 205000 התופעה הייתה לפני הטיפול והמשיכה אחרי טיפול 

כן בדקתי לפני הקניה הכל בסדר חוץ משעון הדלק שהוא מהבהב 

אבל הכל בסדר חוץ מהתקלה כיאלו עם תוך כדי הנסיעה היא נדלקת והרכב נחלש ולא נכבה 

פורסם

נושא אחר רק בשביל הידע 

תסתכלו מוסך לא מורשה כאילו לא של הסוכנות של רנו שמטפל ברנו כמה דרש על טיפול פלוס בריקסים וצלחות. 

מוסך מורשה אחר דרש רק 2500 עם ברקסים והכל ואני הרבה שנים מתעסק איתו והוא אמין ומקצוען 

אבל כמה אנשים אומרים לי רק מוסך של רנו וכל מיני שטיות ואני עושה בו רק טיפול וברקסים אין משהו מעבר 

לא מדובר בתקלת מנוע או גיר 

התקלה שדיברתי עליהא לא קשורה לשירות 

מוסך דורש 6300 שיקל אחרי הנחה 

IMG_20210125_120801.jpg

פורסם
לפני 11 שעות, אדם חביב כתב:

הרכב עם 205000 התופעה הייתה לפני הטיפול והמשיכה אחרי טיפול 

כן בדקתי לפני הקניה הכל בסדר חוץ משעון הדלק שהוא מהבהב 

אבל הכל בסדר חוץ מהתקלה כיאלו עם תוך כדי הנסיעה היא נדלקת והרכב נחלש ולא נכבה 

נשמע מדאיג, הכל בסדר חוץ מזה שנדלקת מנורה שיש בעייה במנוע וצריך להפסיק לנסוע אז המצב לא כלכך בסדר, זה ישמע לך מוזר אבל ברכב מדגם אחר של רנו גם קפצה לי ההודעה הזו כשהשטיח של הרכב לחץ על הגז ואז כשלחצתי על הברקס גם הגז וגם הברקס היו לחוצים ,המנוע הפסיק להגיב וההודעה קפצה, אז זה יכול להיות משהו קטן כזה או שיש בעייה קצת יותר גדולה,  לא הייתי מזניח, הרכב נפוץ גם אצל מוניות ואין בעייה ללכת למוסך שאינו מוסך של היבואן אבל עדיף מישהו שמכיר. אם אתה מאזור חדרה יש מוסך בבאקה מומלץ.

פורסם

תקלה ברינו פלואנס דיזל 2014 

שעון מד הדלק הסולר בלוח שעונים מהבהב כל הזמן גם אם זה על פול טנק. R

מד חום מנוע לא עובד בכלל 

אנשים אומרים שזה משאבת סולר לא עובדת כרגיל 

או לווח שעונים 

מעשהו יכול לעזור 

פורסם

כן חברים 

התקלה ברנו הייתה סט התנעה חדש כמו לוח שעונים וכמה חלקים שקשורים לסט התנעה כי החילפו מצבר בצורה לא נכונה רנו אפס תקלות אבל לא כל חשמלאי יכול ןהתעסק איתה 

אז התקלה שדיברנו עליהא בפורום לא קשורה למכניקה צריך החלפת סט התנעה עקב החלפת מצבר בצורה לא נכונה 

פורסם (נערך)

תודה על העדכון. מצטער לשמוע, אבל זה לא מפתיע, שמעתי על מקרים דומים. תן לי לנחש, החליף מצבר עם מנוע מונע ללא מצבר גיבוי?

כפי שכתבתי, לא לתת לסנדלרים להתעסק עם הרכבים האלה! מקווה שמעכשיו יהיה אצלך שקט תעשייתי. תקפיד על טיפולים בזמן (רצוי להכפיל תדירות החלפת שמן) וחלקים וחומרים מליגה ראשונה בלבד.

ד.א., לגבי המחירים בהצעת מחיר שצילמת. קודם כל זה כולל טיימינג שזה כבר 2K ש"ח לפחות בתור התחלה. לדעתי היה כדאי להחליף משאבת מים באותה הזדמנות. לגבי הבלמים, (1) תבדוק תמיד האם צריך באמת להחליף כל הרפידות/צלחות. החלפה שלא לצורך מאוד אהובה על מוסכים (במיוחד מורשי יבואן). (2) לגבי הצלחות האחוריות, זה מחיר של מקורי, אם מדובר בתחליפי זה יקר. בכל מקרה הצלחות האחוריות יקרות יחסית כי הן באות עם המיסב.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...