Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי שמפו ריסט של קארפרו, ברשותי גרניק ומקציף.

האם השמפו הנ"ל מתאים לשטיפות שבועיות וכמה מ"ל שמפו מומלץ למהול עם 1 ליטר מים?

פורסם

תודה חברים. 

השמפו מתאים להקצפה? 

איך יכולת הנקיון שלו? הוא נחשב לחזק ומסיר לכלוך קשה? אין נאנו על הרכב, רק reload.. 

פורסם

הזמנתי היום את השמפו הזה, לצערי לא היה להם 4 ליטר אז קניתי ליטר, ברגע שאני אשתמש בו אחזיר לך תשובה

פורסם (נערך)

RESET הוא בין הטובים ביותר בתחומו, אם לא הטוב ביותר. יכולות ניקוי גבוהות ובנוסף מדובר נטו בשמפו, אין תוספי ווקס למיניהם (חשוב לרכבים עם ציפוי), החסרון הוא בדמות מחיר יקר יחסית. אני באופן אישי משתמש ב RESET אחת לשלוש שטיפות מכיוון שאם הרכב שנטף פעם בשבועיים- שלוש אין באמת צורך ב RESET בכל שטיפה וגם שמפו פשוט יחסית יעשה את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם

אני שם בדלי בין 20 ל 30 מ"ל כתלות במצב הרכב. אישית לא משתמש ב RESET במקציף, יש חומרים זולים יותר שעושים עבודה מעולה.

פורסם

אתם עוברים עם כפפה על הרכב? לי אישית יש גרניק ומקציף, אז לפעמים אני מקציף עם RESET (שגם מקציב מעולה אגב) ואז פשוט מוריד את כל הסבון עם מים ומנגב, ללא מעבר עם כפפה.

פורסם
לפני 3 דקות, Krd כתב:

אני שם בדלי בין 20 ל 30 מ"ל כתלות במצב הרכב. אישית לא משתמש ב RESET במקציף, יש חומרים זולים יותר שעושים עבודה מעולה.

על איזה שמפו אתה ממליץ לשטיפה שבועית? אני אשמור את ה RESET למקרים שלא שטפתי את הרכב חודש לפחות

לפני 1 דקה, carsgo כתב:

אתם עוברים עם כפפה על הרכב? לי אישית יש גרניק ומקציף, אז לפעמים אני מקציף עם RESET (שגם מקציב מעולה אגב) ואז פשוט מוריד את כל הסבון עם מים ומנגב, ללא מעבר עם כפפה.

חייב כפפה! השמפו לא מוריד הכל ככה, לאחר שאתה משתמש במקציף אתה עובר על הרכב שיש עליו שמפו עם כפפה ודלי מלא במים ושמפו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם יש המלצות/טיפים כלשהם איך להתנהל עם מקציף?

יש הטוענים שבמקציף של ליטר מומלץ תחילה לשים חצי ליטר מים, להוסיף כ-60 מ"ל שמפו ועליו עוד חצי ליטר מים.

זה משנה?

• תוכן חדש...