Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטבות בקניית רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות רכב חדש.

האם מעשי לצפות שסוכנויות רכב יסכימו להעניק את ההטבות הבאות:

טרייד אין במחיר מחירון + 5 אחוז.

הנחה במחיר הרכב החדש.

התחייבות לקנות את הרכב לאחר 3 שנים.

פורסם

תמיד אפשר לשאול ולהתמקח, יש כאלה שנותנות יותר הטבות ויש כאלה שפחות.

הכל תלוי במותג ובדגם וכמה הם לחוצים למכור את המכוניות שלהם.

פורסם

לא. 

כל הטבה שאתה מבקש - משמעותה כסף. 

אז אתה רוצה ט.א. במחיר מחירון (כסף) + 5% (עוד כסף) + הנחה ברכישה (עוד כסף) + התחייבות ל buy back (עוד כסף). 

שכח מזה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

הכל תלוי, יש יבואנים שמראש מנפחים את המחירי מחירון של רכבים חדשים בעיקר בשביל לתת ללקוח תחושה של "דפקתי את המערכת" כשהוא מבקש הנחות ויקבל כאלו(מקסימום מה יש להם להפסיד? למכור ביותר כסף) - תיקח כנקודת מוצא שככל שקיבלת יותר "הטבות" המחירון בסיס של הרכב שרצית לקנות בפועל נמוך יותר מהמחיר שחשבת שהוא עולה.

אני זוכר שבזמנו התעניינו במשפחה על רכב X- אז הסוכן אמר לנו "יש הנחה של 12,000 אם אתם עושים טריידאין והנחה של 18,000 אם אתם לא עושים טריידאין" - ה"הנחה" הזאת היא פשוט בלון של מחירון על שהודפס על נייר ואין לו שום משמעות - רק מלשבת אצל איש המכירות אוטומטית יש לך "הנחה" של עשרות אלפי שקלים - והיבואן הזה הוא לא היחיד שפועל בשיטה הזאת בדגמים מסויימים.

אין מתנות חינם, זה מה שאני למדתי מהניסיונות שלי לרכישת רכב חדש - לכל "הטבת טריידאין"/"הנחה מהמחירון" יש מאחוריה סיבה מאוד טובה/בלון של מחירון הנחות.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אפשר לדרוש הכל, מה שתקבל זה כבר משהו אחר.

טרייד אין במחיר מחירון + 5 אחוז - כמעט ולא, לרוב המקסימום זה מחיר מחירון במבצעים נקודתיים וגם כך, זה לא בדיוק מסלול כדאי לרוכש.

הנחה במחיר הרכב החדש - תמיד אפשר לבקש וסיכוי גדול שתקבל, גודל ההנחה תלוי בכושר המיקוח שלך.

את שני הסעיפים יחד, לא תקבל בשום מקום. 

התחייבות לקנות את הרכב לאחר 3 שנים - זה קיים בעיקר דרך ערוצי הליסינג/מימון של היבואנים שזה תכלס לא שונה מכל מסלול ליסינג אחר שיש בשוק. התחייבות לרכישה שלא בערוץ מימון? יש אולי דגם אחד כזה כיום (אם אני לא טועה בלובינסקי) אבל זה פשוט לא קיים בשוק הרכב.

פורסם
לפני 3 שעות, חנוך111 כתב:

אני מתכוון לקנות רכב חדש.

האם מעשי לצפות שסוכנויות רכב יסכימו להעניק את ההטבות הבאות:

טרייד אין במחיר מחירון + 5 אחוז.

הנחה במחיר הרכב החדש.

התחייבות לקנות את הרכב לאחר 3 שנים.

תלוי מה אתה מוכר, ומה אתה רוכש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אם הוא מוכר לנדקרוזר וקונה דאצ'יה, הוא לא יקבל את מה שהוא מבקש. 

לפעמים זה מבאס, אבל צריך להיות הוגנים ולומר את האמת, ולא לטפח ציפיות. 

אולי אם הוא יבוא עם קורולה 2015 ויקנה מרצדס cls חדשה, יש סיכוי. 

אבל בכזה מקרה, זה כמו במיקוח בשווקים בתאילנד. המוכר אומר לך 500 בהאט, אתה אומר לו 50, והוא ישר ok! אתה יודע שנדפקת וקנית משהו שעולה 10. 

אז אם הסכימו לך - נדפקת. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...