Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של חברת בזוקה el1004

והוא נמצא בתיבה אטומה

הנה תמונות שלו :

265656822.jpg

398289269.jpg

אני רוצה לבנות לו גריל יפה ומיוחד

אני אשתמש בפרספקס ( אין בעייה עם זה נכון? )

אז עשיתי איזה משהו קטן בפלאש :

677108544.jpg

157725965.jpg

החלקים הלבנים יחתכו יחתכו והצורה תואר על ידי לדים ( עדיין לא החלטתי איזה צבע )

מה אתם חושבים על הצורה הזאת?

ויש לכם רעיונות אחרים? ( תתפרעו כמה שאתם רוצים יש לי דרמל ואפילו יכול להיות גישה לcnc תלוי בצורך )

תודה לעוזרים :smile:

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יש רק בעיה אחת. פרספקט שהוא מתחת לעובי של כ 1.5 ס"מ יתן לך קעשים של רעידות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יש רק בעיה אחת. פרספקט שהוא מתחת לעובי של כ 1.5 ס"מ יתן לך קעשים של רעידות.
וואלה? אממ מה עם להדביק כמה חתיכות?

כי יש לי כמה פלטות של פרספקס אני לא זוכר איזה עובי אבל בטוח שלא ס"מ וחצי

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תשמע. סאבים יוצרים ויברציות חזקות , שהדבקות של דברים לרוב עם הזמן מתחילים להשתחרר.

ולכן עדיף לך לעשות את הגריל מחתיכה אחת. ועבה. של כ 1.5 ס"מ לפחות. כדי למנוע ויברציות של הפרספקט.

וכדי שהחיבורים בצדדים יעמדו במכות ו ולא ותפרקו מהברגים. ומהסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אך אתם חותכים פרספקס ?

יש לי כמה חתיכות די עבות ~15 מ"מ

ואני גם רוצה לנסות לעשות גריל.

דרמל הכי טוב לחיתוכים כאלה עדינים

אבל אתה יכול גם עם ג'קסון ממש ממש ממש בעדינות למרות שלא כדאי כי הוא לא מכשיר עדין..

כמובן אם יש לך גישות לcnc או לייזר זה הכי טוב אבל ידני אני ממליץ על דרמל אחלה מכשיר..

פורסם

הוא לא ממש יוכל עם גקסו , אלה אם כן לא איכפת לו שהעבודה לא תצא "קולעת", וכל נקודות חיתוך המגע עם החומר עצמו - ייסדקו\יתעוותו.

בכל אופן, הפרספקטס לא עושה רעשים, כל עוד החיבור שלו יציב ואיננו מקור לויברציות ליצור רעש.

וכמובן שלא צריך 1.5 סמ עובי ..

רק מעניין אותי דבר אחד בנוגע לרעיון המקורי, איך תבצע את החיבור לתיבה\לסאב ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הוא לא ממש יוכל עם גקסו , אלה אם כן לא איכפת לו שהעבודה לא תצא "קולעת", וכל נקודות חיתוך המגע עם החומר עצמו - ייסדקו\יתעוותו.

בכל אופן, הפרספקטס לא עושה רעשים, כל עוד החיבור שלו יציב ואיננו מקור לויברציות ליצור רעש.

וכמובן שלא צריך 1.5 סמ עובי ..

רק מעניין אותי דבר אחד בנוגע לרעיון המקורי, איך תבצע את החיבור לתיבה\לסאב ?

וואלה נבדוק את העניין כשיהיה לי קצת זמן :)

חשבתי על לעשות כמה טבעות באותו קוטר ולהשתמש בהם להגבהה קצת ( שלא יהיה דבוק לסאב ) ואז ברגים ארוכים שיתפסו את הגריל והסאב אל התיבה

יש לך רעיונות יותר טובים?

פורסם

את האמת? לא ממש הייתי משקיע בגריל לסאב, אבל הייתי משנה את התיבה המגעילה הזו,

ואולי מעצב קצת את תא המטען (ממקם מחדש את המגברים, עושה תיבה חדשה לסאב),

חבל להשקיע בגריל כזה, הוא לא יתן את היופי שאתה מחפש,

אם אתה מתעקש, הייתי הולך על חתיכות מתכת עקימה , בסיגנון הגריל הזה:

incar2.jpg

ואולי מנורת 12V צבעונית ולכוון אותה לסאב...

Race Smart

פורסם

מבחינתך, מה שקיים אצלו מגעיל.

מבחינתי, מה שאתה כרגע הצגת מגעיל .....

כניראה זה עיניין של טעם אישי, לא חושב שזה במקום לקרוא למה שיש לו\מבקש. "מגעיל".

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
את האמת? לא ממש הייתי משקיע בגריל לסאב, אבל הייתי משנה את התיבה המגעילה הזו,

ואולי מעצב קצת את תא המטען (ממקם מחדש את המגברים, עושה תיבה חדשה לסאב),

חבל להשקיע בגריל כזה, הוא לא יתן את היופי שאתה מחפש,

אם אתה מתעקש, הייתי הולך על חתיכות מתכת עקימה , בסיגנון הגריל הזה:

incar2.jpg

ואולי מנורת 12V צבעונית ולכוון אותה לסאב...

הצינורות האלה ...מגעיל זה לא מילה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...