Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון להגיד.

לא כל אחד יכול לקנות אימפרזה. אבל ישנם אחדים שיכולים להוציא אלפי שקלים כידי שהרכב יסובב כמה מבטים ברחוב והבעלים של הרכב יחשוב שיש לו EVO5?

אם באמת אתה רוצה רכב ספורטיבי תמכור את מה שיש לך ובכסף שרציתה להשקיע על כל מיני צורות מפיברגלאס, פשוט תוסיף ותקנה רכב ספורטיבי. יותר מהנה, יסובב יותר מבטים תאמין לי.

נו טוב סה"כ זה תלוי מאיזה חומר הוקרץ הבעלים ומי הסובבים אותו.

בברכה L.A

פורסם

אפשר לעשות אוטו ספורט כמעט מכל דבר,לא חייבים ישר ללכת ולקנות אימפרזה..אולי הבן-אדם אוהב את האוטו שלו ולא אימפרזה עממית.

אפשר להתחיל מהגדלת נפח מנוע,שיפור הגיר,החלפת בולמים וכו..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
החבר שלך החליף אי פעם את הקפיצים שלו? (יוסי, משקל הרכב נתמך ע"י הקפיצים ולא הבולמים...)

מוטי.

מוטי, לשם העשרה בלבד,

נניח והבולמים שלי גמורים, אבל הקפיצים שלי חדשים לעומת בולמים חדשים וקפיצים גמורים - מה ההבדל בנסיעה\התנהגות\גובה הרכב?

Back to the original - NC again.

פורסם

גובה הרכב לא ישתנה אבל ההתנהגות תיהיה אל-הפנים.בפניות זוית הרכינה תיהיה גדולה יותר.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
אפשר לעשות אוטו ספורט כמעט מכל דבר,לא חייבים ישר ללכת ולקנות אימפרזה.

ולשלם כמה עשרות אלפי שקלים (מיותרים)

ואז לקבל הורדה מהכביש...

אני חושב שבכל זאת

אימפרזה "עממית" יצא יותר זול...

• תוכן חדש...