Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי את הרכב הנ"ל, בעמידה כשהגיר על D יש נפילות סל"ד, לא קורה ב N. הבנתי שמומלץ ניקוי מצערת.

יש מעט מאד מידע על ניקוי בית מצערת ברכב הזה, האם כיול מצערת אחרי ניקוי מחייב סורק?

תודה!

פורסם

מהנסיון שלי כיול מצערת ברכב הזה אכן מחייב סורק. יתכן ויהיה לך סל״ד סרק גבוה לאחר הניקוי

יום טוב גם לך

פורסם

@Igalz תודה. מצב כזה (של סל"ד גבוה בסרק) יכול להזיק לרכב (בטווח הסגר, נניח)? ברמת התפעול זה נשמע לי עדיף על נפילות סל"ד וקפיצות של הרכב.

פורסם

מעבר לצריכת דלק גבוהה יותר בפקקים ורמזורים אני לא רואה סיבה  לנזק. 

אם אתה הולך על ניקוי מצערת, תעשה ניקוי יסודי הכולל פירוק המצערת מהרכב וניקוי עם ספריי קרבוראטור ומטלית משני צדדיה תוך פתיחה של פרפר המצערת. 

תשתדל שספריי קרבןרטור לא יגיע ליחידה החשמלית שבצד המצערת.

יום טוב גם לך

פורסם

סל"ד סרק גבוה עלול לגרום לתפקוד לא תקין של תיבת ההילוכים, בלימת מנוע לא תקינה והורדה/העלאת הילוכים עם נקישות ועוד תופעות לא רצויות שיעמיסו על הציריות ותושבות המנוע. 

• תוכן חדש...