Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי שתחייה נסעה ברנו סניק מודל 2012 ובקטע כביש משובש עם שוחת ביוב גבוהה באזור תעשייה נפתחו לה הכריות אוויר, והרכב הוכרז כטוטל לוס, נסעתי לשם לראות את המקום והסלילה שם פשוט במצב קטסטרופלי, כל הכביש עם שוחות גבוהות ושקיעות של האספלט. הרכב היה מבוטח בביטוח מקיף ויש שיגידו שהם עשו לי טובה אבל הביטוח לא מחזיר ששמתי לרכב לא מזמן לרכב צמיגים חדשים, ששמתי לו מובייילאי, את הביטוח לכמעט שנה שאיבדתי, טנק דלק כמעט מלא,  אני אפגע גם בהנחת היעדר תביעות ?, כל הריצות למצוא רכב אחר ואת עוגמת הנפש שאני נראה בציבור עם קיה פיקנטו (הרכב החלופי שקיבלתי ל 14 ימים), שאלתי אם יש לי קייס לתבוע בתביעות קטנות את העירייה שאחראית על איזור התעשייה ?

פורסם

להדיוט כמוני נשמע מוזר שכריות אויר יפתחו מכביש משובש, גם אם הוא מאוד משובש.

אבל אולי מומחים גדולים יותר יאירו את עיני.

לגבי הביטוח, נכון, על הדלק והצמיגים לא תקבל החזר, אבל גם לא היו מורידים לך מההחזר אם היו מגלים שהצמיגים ישנים. מבאס, אבל זה המצב.

לא איבדת את הביטוח לשנה, שילמת על כיסוי לשנה ואתה מתבאס שהארוע חל בתחילתה ולא בסופה. אלה החיים. (דרך אגב, יכול להיות שאתה זכאי להחזר על שירותי הדרך הנלווים, נתקלתי בתביעה הזו, צריך לבדוק מה קרה איתה).

לגבי המוביל איי, אולי דווקא יש סיכוי, מצאתי פשרה של תביעה ייצוגית שחייבה חברות ביטוח לפצות על מערכות מיגון שהן דורשות. אומנם מוביל איי זו לא דרישה, אבל היא מזכה בהורדה בפרמיה אז אולי אפשר להחיל עליה את אותו עקרון, השאלה כמה אתה מוכן להאבק בשביל זה.

וכן, זו תאונה עצמית אז לא יהיה לך העדר תביעות, אלא אם אתה רוצה ללכת ראש בראש עם הרשות שאחראית לתחזוקת הכביש ולטעון שהתאונה היא באשמתם. תצטרך לתעד, להביא מומחים ולהלחם, כשהם מצידם יטענו שאם הכביש משובש אשתך היתה צריכה לנהוג בהתאם לתנאי הדרך (או שחיישן הכריות היה לא תקין).

עוגמת נפש על להראות בציבור עם קיה פיקנטו? נו באמת, כי סניק זה קלאסה.

פורסם

כן, גם לי היה מוזר שהכריות נפתחו, לגבי המובייל איי הם לא מחייבים, אתה עושה אם אתה רוצה, לגבי הקלאסה של הסניק אפשר להתווכח אבל זה היה יותר בהומור.

פורסם (נערך)

זכור שאתה גם זכאי להחזר יחסי על אגרת הרישוי.

מעניין מה יקרה אם מישהו יתבע על עניין הדלק. כי אין לי ספק שהמגרש אליו נגרר הרכב שואב את הדלק ומוכר אותו. מצד שני אין לך ממש דרך להוכיח כמה דלק היה ברכב בזמן התאונה, אלא אם מלאת ממש לפני.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 3 שעות, FixTrics כתב:

אשתי שתחייה נסעה ברנו סניק מודל 2012 ובקטע כביש משובש עם שוחת ביוב גבוהה באזור תעשייה נפתחו לה הכריות אוויר, והרכב הוכרז כטוטל לוס, נסעתי לשם לראות את המקום והסלילה שם פשוט במצב קטסטרופלי, כל הכביש עם שוחות גבוהות ושקיעות של האספלט. הרכב היה מבוטח בביטוח מקיף ויש שיגידו שהם עשו לי טובה אבל הביטוח לא מחזיר ששמתי לרכב לא מזמן לרכב צמיגים חדשים, ששמתי לו מובייילאי, את הביטוח לכמעט שנה שאיבדתי, טנק דלק כמעט מלא,  אני אפגע גם בהנחת היעדר תביעות ?, כל הריצות למצוא רכב אחר ואת עוגמת הנפש שאני נראה בציבור עם קיה פיקנטו (הרכב החלופי שקיבלתי ל 14 ימים), שאלתי אם יש לי קייס לתבוע בתביעות קטנות את העירייה שאחראית על איזור התעשייה ?

אוישששש

אתה מזכיר לי שכן הולנדי שבשנת 1965 קנה פורד קורטינה דנדשה.

אחרי חודש נגנבה וכל הרחוב היה באבל כללי.

לאחר מספר ימים נמצא הרכב ללא פגע והוחזר לבעליו.

שמחה וששון אבל פני הבעלים עצובים שאלתיו מדוע.

ותשובתו הג'ילדה שהייתה ברכב נעלמה.

שמאי טוב היה דואג שתקבל גם פיצוי על הצמיגים החדשים ואת המוביל איי אי אפשר להעביר ללימוזינה אחרת?

בטוטל לוס אין השתתפות עצמית.

קיבלת  מחיר מחירון משוקלל שבחיים האמיתיים אין מצב שהיית מקבל על הרכב.

המלצתי - המשך בחייך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 20.12.2020 בשעה 12:21, ישה כתב:

כן,  אקבל בעוד חודש סכום מהביטוח, תאר לך שלא היה ביטוח מקיף ? מוביילאי לפי מיטב ידיעתי אי אפשר להעביר, צריך אישור התקנה ,יודע אולי אם מקבלים חזרה לפחות את החלק היחסי של ביטוח החובה ?

פורסם

לתבוע תמיד אפשר, לנצח לא תמיד.

כמו שנכתב, פתיחת כריות היא לא תוצאה נפוצה של בור בכביש, גדול ככל שיהיה, לכן בניגוד למקרה של תקר, צריך להוכיח שהן נפתחו בעקבת הבור ולא תקלה בכריות עצמן.

וגם במקרה של בור בכביש, אם הרשות תוכיח שהמקום משולט כמשובש והנהג נסע במהירות מופרזת לתנאי הדרך, לא בטוח שהיא תחוייב לפצות אותו.

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

פתיחת כריות היא לא תוצאה נפוצה של בור בכביש

האנדרסטייטמנט של 2020

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...