Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברכב שאני רוצה לקנות ההבדל העיקרי בין הדגם הבסיסי לדגם היקר יותר הוא 2 מערכות בטיחות שחסרות:

זיהוי רכב בשטח מת (נורית חיווי במראות)

התראה על רכב חוצה מאחור

עד כמה מערכות אלה לדעתכם חשובות ובאמת שימושיות? אציין שאשתי היא נהגת חדשה.

ההבדל במחיר הוא מאד משמעותי כי דגם הבסיס קיים ב 0 ק"מ.

פורסם

מנחש שמדובר על סיאט ארונה.

בזמנו אצלנו שתי המערכות היו הטריגר לרכישת הדגם המאובזר אבל הרכישה הייתה ישירות מהסוכנות והפער לא היה גדול.

ברמת העיקרון ניטור שטחים מתים חשוב יותר עבורי. לא חושב שזה שווה סכום של למעלה מ-15K.

פורסם

זה מצחיק שציינת 15k כי זה בדיוק ההבדל בין ההצעות אצלי. מדובר על יונדאי איוניק שב-0 ק"מ כמובן יש רק את הדגם הבסיסי ומבחינתי ההבדל הוא רק שתי המערכות האלו, השאר פחות משנה.

מתסכל שבשביל זה אני צריך לשלם עוד 15k...

פורסם

באיוניק יש גם פנסי לד קדמיים שמגיעים בדגם המאובזר ואולי עוד כמה דברים קטנים.

אתה צריך לזכור גם שחלק מההנחה הזאת תצטרך להעביר לרוכש שאחריך ברגע שתרצה למכור את הרכב משום שרכב מ-0 ק"מ סופג ירידת ערך במחירון.

רק אתה יודע כמה אשתך זקוקה למערכות האלה. הן משהו שטוב שיהיה אבל אני לא בטוח שהן שוות 15K.

פורסם

תתקשר לשירות של אתר ה-0 קילומטר. לפעמים הם יכולים למכור רמת גימור שלא מופיעה באתר, כבר נתקלתי בזה. אין לך מה להפסיד (חוץ מאסימון או שניים).

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

לא יודע אם המחיר שווה את זה (כנראה שלא, כי זה לא באמת העלות של המערכות האלה כנראה..),

אבל מאז שאני נוסע עם המערכות בטיחות האלה (כמעט שנה), אני יכול להגיד לך שמבחינתי לפחות,זה שווה מאד

אני כבר שנה מסתכל במראות רק מתוך הרגל (בצחוק כמובן, אבל זה מאדד עוזר), כי ברגע שאני רוצה לפנות ומאותת, המערכת ישר מתריאה אם יש מישהו, או שהנתיב פנוי

ויש המון מקרים שיש איזה אופנוע שלא שמת לב אליו, אבל המערכת כן..

פורסם

המערכת הספציפית הזו לטעמי סופר חשובה אבל בטח לא 15,000 ש"ח. קח בחשבון ובאיוניק סופרים אתה מקבל בהפרש עוד הטבה בטיחותית משמעותית וזה פנסי לד קדמיים (סופר חשוב לטעמי). מעבר לזה יש עוד כמה דברים קטנים כמו מראות מתקפלות, כסא נהג חשמלי, לוח שעונים דיכיטלי, פסי כרום, תאורת אווירה ועוד כמה דברים קטנים. ה 15000 ש"ח זה אכן הרבה כסף וההתלבטות אכן לא פשוטה. 

פורסם

^

תאורה הרבה יותר טובה,

וחלקם כוללים גם אורות גבוהים אוטומטיים.

אני הייתי הולך על הדגם המאובזר, כי ה15K לא כולל רק זה, אלא גם פנסי LED, חיישנים מקוריים קדימה ואחורה, מראות מתקפלות חשמלית, לוח מחוונים דגיטלי, ומושב חשמלי, מקווה שכולל זיכרון, אם כן, אז זה מעולה עם מישהו אחר נוהג ברכב, ובכלל יהיה קל להחזיר מצב לקדמותו אחרי משחקי המוסכניק בטיפול.

פורסם

אחרי שתנהג בלילה חשוך ברכב מצוייד בפנסי לד קדמיים, לא תבין איך הסתדרת עד עכשיו עם תאורה רגילה (מרגיש כמו לנהוג לאור נרות)..... 

• תוכן חדש...