Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, לפני כמה ימים פרסמתי שאלה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במערכת מולטימדיה בהונדה סיוויק 2016 , מסבתר שהייתי צריך לבטל אופציה של הגדרת שעון לפי GPS ולהגדיר שעה ידנית.
חוץ מזה הכל שם ממש מרגיש פרימיטיבי ואיטי.. הדפדפן זוחל והווייז גם לא מעודכן עד שאני כבר מעדיף להשתמש בפלאפון.
יש אפשרות להתקין שם android auto? או לעדכן תוכנה? במצב הנוכחי זה כל כך איטי שפלאפון ב 200 שקל יותר שמיש.. לא מבין למה טרחו בשנת 2016 להתקין במכונית כזה דבר

מצרף לינק דגם שנראה זהה ב 99 אחוז למה שיש לי במכונית ( בטלפון מופיע לי U 1001 )

https://uzeb.co.il/product/target-u-1001/

אשמח לעזרה, הניחוש שלי שצריך לעדכן תוכנה או אופציה לסנכרן את הפלאפון למסך ואז זה יהיה שמיש. אבל לא מוצא שום אופציה לעידכון שם.

mmp.jpg

עריכה אחרונה על ידי Jon bones jones
פורסם

תודה, הבעיה שאין שום GOOGLE PLAY במערכת. לא רואה דרך רגילה להוריד שום אפליקציה...
הורדתי את המדריך משתמש מהאתר: 
מערכת זו הינה פלטפורמה סגורה, לא ניתן להסיר או להתקין יישומים נוספים! בכל מקרה של פריצת המערכת ופתיחתה תבוטל האחריות! אנא דאג לפעול על פי ההנחיות המפורטות בחוברת זו, שימוש בניגוד להוראות יפגע באחריות המוצר.
יופי.. הקטע המערכת כרגע כל כך גרועה שלא איכפת לי מאחריות  וכן הוויז נראה לי תקוע על גירסה ישנה שלא מתעדכנת... אין לי אפילו מד מהירות שם שמראה לי על כמה אני נוסע כמו בפלאפון וזה ממש חשוב.
הבנתי שבכל ההונדות יש את המערכת הזאת... מה עשו אנשים אחרים? בטוח יש איזו דרך לעקוף את ההגבלות ולעדכן או לשים android auto

• תוכן חדש...