Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב את התופעה הנ"ל,

מגיגול, הבנתי שזאת בעיה של הונדה בכללי.

והבנתי שיש ניקוז סתום איפשהו בתוך הדלתות, שצריך לפתוח.

השאלה איפה זה נמצא?

ואיך ניתן למנוע את זה להבא? מה גורם לזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 17.11.2020 בשעה 21:36, Buki כתב:

יש שם כ 4 חורים. תוודא שהם פתוחים. 

תודה, זה אכן היה סתום, תקעתי שם צ'ופסטיק ופתחתי את הסתימה.

למי שמתעניין, בדלתות הקדמיות יש שלושה חורי ניקוז, באחוריות יש אחד (בדגם סדאן).

הבנתי שהמים כן יכולים לפגוע ברמקולים. אולי בטווח ארוך אולי כדאי לפרק את החיפוי של הדלת ולעבור שם עם שואב אבק, אחרת נשמע שזה יחזור שוב.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שואב אבק פחות יעזור, צריך לנקות עם סמרטוט את הבוץ הלח שהצטבר שם, גם כדי שלא תתפתח חלודה בתוך הדלת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפגיעה ברמקולים זה החלק שבקטנה - זה יכול ליצור חלודה ונזק לשאר האלקטרוניקה בדלת אם זה מצטבר יותר מדי.

ממליץ פעם בשנה לעבור על חורי ניקוז לוודא שהם לא חסומים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני שואל על ההנדסה ככה זה צריך להיות? היו לי רמקולים איכותיים שנתיים. שמכרתי את הרכב רציתי לקחת אותם ולשים דגם פשוט. ראיתי הכול חלודה השארתי אותם. אז אני מבין שמים פוגעים בהם חופשי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא אמורה להיות יריעת ניילון בין הדיפון למתכת של הדלת שמגנה גם על הרמקול?

• רעיון טוב! 1

פורסם

יריעת הניילון אינה אטומה. יש בה חורים לידית פתיחה, חוטי חשמל, וכו׳. במקרה של הוצאת הדיפון לצורך תיקון כלשהו, זה מצריך לרוב את הוצאת היריעה שכבר לא חוזרת למצבה המקורי לאחר מכן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החורים לחוטים ולידית מינימליים לגודל הנדרש וגם הם מודבקים סביב הפתח, לפחות ממה שיצא לי לראות ברכבים אחרים.
עשיתי פעם פרוייקט כזה ברכב הקודם שלי של חידוש היריעות בדלתות בגלל שהדיפון התחיל להיספג במים בחורף. צריך ניילון עבה ואיכותי ומשחת אטימה לסאנרוף. חותכים יריעות חדשות לפי הצורה של היריעות הישנות ומדביקים לדלת עם המשחה.

פורסם

זהו, אצלי למזלי אין את הבעיה של חדירת מים לתוך הרכב, אז הספיק לנקות את הניקוז.

לפחות היום לא שמעתי מים בתוך הדלתות.

אצלי הרכב מצד אחד קצת יותר חדש מהוולוו שלך, מצד שני כמעט ולא נגעו בו הידיים השובבות של מתקין ישראלי מצוי.

המינוס - יהיה כן צריך להיכנס לשם, כי הרמקולים המקוריים התייבשו למוות, האחוריים לא עובדים כלל, והקדמיים נשמעים כמו הצרות שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי להחליף את הרמקול לא נראה לי שצריך לפרק את הדיפון, רק את הרשת סביב הרמקול. אבל לא יודע איך זה אצלך.

• תוכן חדש...