Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בשעה טובה אני ובת הזוג עוברים לגור יחד בדירה שכורה.

הסתכלתי בשרשורים הישנים בפורום אבל לרוב הם כבר לא רלוונטיים ומשום שמדובר בזוג סטודנטים צעירים סביר שהעצות יהיו שונות ועל כן פתחתי שרשור חדש.

הדירה ריקה לחלוטין ועל כן אנו צריכים לרכוש רהיטי חשמל מכל הסוגים, אשמח לעצתכם בנושא: 

א. טלוויזיה לסלון - 55 אינץ' (60 גם טוב אבל כמובן יותר יקר), מעוניינים בסמסונג בגלל ממשק השליטה, התקציב - 2500 ש"ח. בסלון של הורי יש סמסונג nu7400 בגודל 55 שאנחנו מאוד רוצים ממנה אבל הדגם כבר ישן השאלה היא מה הדגם המחליף והאם לדעתכם הוא שווה את המחיר? האם ניתן למצוא דגם טוב יותר? (לא מבין בנושא כלל).

ב. מכונת כביסה - ההתלבטות היא בין לקנות מכונת כביסה "איכותית" יחסית (בוש וכו') או לקנות מוצר סיני גנרי בזול שיחזיק לשנה שנתיים. בכל מקרה, האם החברות LG, שארפ פוג'יקום שוות משהו בתחום מכונות הכביסה או שמא להתרחק מהן?

ג. מייבש - כנ"ל

ד. טוסטר ומיקרו - נוטה לרכוש משהו גנרי סיני מהסופר, מה דעתכם?

ה. שואב אבק - האם הבדלי המחיר בין שואבי האבק של דייסון/שארק לבין שיומי מצדיקים את ההבדל לדעתכם?

ו. תנור משולב כיריים - לא מבין בתחום בכלל, אנו צריכים תנור טוב (בת הזוג מבשלת הרבה), האם יש מותג "אמצע" איכותי יחסית?

אזכיר - בקרוב הבלאק פריידי אז בתקווה שהמחירים יהיו נמוכים.

תודה רבה

אופיר 

עריכה אחרונה על ידי ofir1000
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה זמן אתם מתכוונים לגור שם?

קח בחשבון שמוצרים כאלה ניזוקים במעבר דירה ולא כדאי לקנות הכל חדש ויקר. דברים כמו מייבש ומכונת כביסה הייתי מחפש משהו משומש. טוסטר ומיקרו, לדעתי לא כדאי לקנות משהו משוכלל. יש מוצרים גנריים של חברת פיילוט שנמכרים גם בסופרמרקט, אתה יכול לקנות מיקרוגל, טוסטר וקומקום חשמלי בפחות ממחיר של מיקרוגל משוכלל ממותג "נחשב" כמו בוש או דלונגי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מכונת כביסה - בדקו כמה מקום יש לכם. יתכן שתזקקו למכונת פתח עליון שקטנה יותר, אבל המבחר קטן והמחיר יותר יקר.

מייבש - לא קריטי לזוג צעיר. אפשר לדחות הרכישה אם יש מקום לתליית הכביסה.

מיקרו  - אין בעיה עם גנרי ב- 300 ש"ח מהשופרסל, אם יש לכם כ"א מתאים, או, כמובן, מכל מקור אחר.. יש גם זולים יותר עם פיקוד "מיכאני".

קומקום חשמלי - להקפיד על פתח מילוי רחב. היצרן לא משנה, ממילא צריך להחליף פעם בשנה - שנתיים כי משום מה זמן החימום 

טוסטר קפיצה, לחיצה או אובן? בכל מקרה גנרי יעשה את העבודה. שים לב שהגודל מתאים לצרכים.

יש בסופרים באנדלים של מוצרים קטנים, יכולים לחסוך לכם משהו.

ההערה של הרוכב האיטי לגבי מעבר דירה נכונה וחשובה. אם אין כוונה לגור במקום הרבה שנים אפשר לקנות מוצרים זולים ולמכור בכמה לירות לשוכרים שאחריכם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות.

בנוגע למייבש - לצערי אין מקום לתלייה אז נצטרך מייבש.

חדר השירות קטן יחסית וכמובן שהקנייה תבוצע רק לאחר מדידות.

לשמחתי הרבה קיבלנו תמי 4 במתנה אז לא יהיה צורך בקומקום. בלי קשר ובנוגע לתמי 4 - הברז במטבח הוא ברז קיר, דהיינו הצנרת בתוך הקיר ואי אפשר להוציא כבל מים לתמי 4/מדיח מהארון שמתחת לברז. האם יש דרך להוציא קו מים מהברז קיר לתמי 4?

פורסם

בעיני תמי 4 הוא ההצלחה הגדולה ביותר של קמפיין שיווק מאז בחירות 1996. מוצר יקר ומיותר שנמכר כמו לחמניות חמות. מכל מקום, אל תתעסק עם התקנות קבועות בדירה שכורה.

לגבי מכונת כביסה ומייבש - בדוק את מידות חדר השירות וכן את יכולת מערכת החשמל לשאת את שני הצרכנים הכבדים האלה יחד. יש גם אופציה למכונה משולבת, לא מזמן היה כאן דיון על האפשרות הזו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכונת כביסה,מייבש,טוסטר,מיקרו,שואב אבק- אפשר למצוא ביד 2 במחירים נמוכים מאוד..

מכונה כביסה ומייבש בכלל זולים בגלל הטרחה בלהוביל את זה, כמה מאות שקלים ואפילו חינם.

מיקרו וטוסטר מכשירים אמינים וזולים ביד 2.

שואב אבק חוטי רגיל גם נמכר בזול מאוד, אם אתם מחפשים אלחוטי אז צריך להזהר יותר.

אני כמעט את כל הבית קניתי ביד 2, צריך קצת סבלנות ואפשר לתפוס מציאות באמת טובות

(יד2 או מרקטפלייס)

פורסם

כשיש מכונת כביסה ומייבש גנריים חדשים עם אחריות בפחות מ-1000 ש"ח חבל להתעסק עם חתולים בשק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מוצרים להכנת מזון לא הייתי רוכש יד 2, פסיכולוגית נשמע לי מגעיל. לדעתי אפשר לקנות מכונה ומייבש משומשים ביחד בפחות מאלפיה. אמנם זה בלי אחריות אבל בגרושים אז אם זה מתקלקל לא נורא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

@SlowRide גם להובלה יש עלות וסביר שמדובר בשתי הובלות נפרדות שלבדן יעלו 500 ש"ח ויותר, כך שההפרש בין משומש לחדש יהיה מזערי, וגם האחריות שווה משהו. 

מסכים לגמרי לגבי מכשירי המטבח, ממילא כל הסט של מיקרו ומוצרים קטנים יעלה 500 ש"ח. שוב, לא המקום לחסוך. יוצא מכלל זה אם מדובר במכשירים שעוברים במשפחה.

כמובן שאם הבשלנית תרצה מיקסר ובלנדר ופוצסור והשתיין ירצה מכונת קפה ומקרר יינות מדובר בסכומים אחרים. אבל הציוד הבסיסי כל כך זול עד שאין צורך ביותר מדי התעסקויות.

דרך אגב, הבן שלי קנה לאחרונה טלויזיה "65 של סמסונג "חכמה" מסדרה 7000, לדעתי משהו כמו 2000-2500 ש"ח, אבל יש לו תנאי חבר, מה שמוזיל משמעותית.

פורסם

יש פה שרשור גדול בנוגע לטלויזיות - בגדול ההמלצה דווקא להמנע מסמסונג בגלל בעיות אמינות ויבואן עם שירות גרוע.

לך על LG, יש להם ממשק מעולה ומהיר עם תמיכה בכל האפליקציות שצריך, שלט נוח, ואיכות תמונה מצויינת (הכל יחסי לקטגוריה).

לגבי מייבש משולב עם מכונה - לא לא לא. פשוט לא. זו המצאה גרועה ולא סתם אין הרבה כאלה בשוק.

אני בדקתי את תחום מכונות הכביסה לא מזמן ובסוף קניתי מכונה של קונסטרוקטה (בוש/סימנס/קונסטרוקטה זה אותו יצרן), עם הרחבת אחריות ל-5 שנים ב-2200 ש"ח :

https://www.bettershop.co.il/product/מכונת-כביסה-‏פתח-קידמי-constructa-cwf12t48il-‏9-‏קג/

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@sperial, אם יש לך רכב האצ'בק שאפשר לקפל את המושבים האחוריים, אתה יכול להוביל בעצמך מכונת כביסה ומייבש (ב2 נסיעות) ולחסוך הובלה.

פורסם

אז מבחינת הובלה - יש לאמא שלי פורד קוגה אז אני מאמין שאוכל להוביל את רוב הדברים בעצמי (ולהביא חבר חזק שיעזור לי להרים לדירה).

@sperial יש לי בן משפחה עם תנאי חבר, אם תוכל לברר עם הבן שלך היכן הוא קנה אני אשמח.

@misterb תודה רבה, אסתכל. 

פורסם (נערך)

אם אתה מסוגל להוריד במדרגות בלי לשבור את הגב ואת הקירות.

לגבי מקום הקניה עם חבר - בדרך כלל אלמ. צריך להיות קצת מתוחכם כדי לנצל עד הסוף את הכרטיס הצהוב. למשל לפצל את הקניה בסוף החודש ובתחילת החודש הבא, כיוון שההטבות מוגבלות.

• תוכן חדש...