Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה,

יש לי מיצובישי לנסר 2008 מנוע 1800

אתמול נסעתי ברכב עם חברים, לא אשקר, היו לחיצות והכל אבל לא הרבה.

באמצע הנסיעה פתאום הרכב לא הגיב לי אני לוחץ ולוחץ והרכב לא נוסע, הרכב צועק אבל שום דבר נשאר על אותה מהירות, המשכתי טיפה עד שיכולתי לעצור ולראות מה הבעיה וכשאני לוחץ גז יש רעש מוזר מאיזור הממיר קטליטי כאילו תיקתוקים כאלה משהו לא ברור וגם אחרי חמש דקות נדלקה נורת מנוע, חיברתי מכשיר אבל זה רושם תקלת חיישן מה שלא נראה לי..

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה לפני שאני הולך למוסך?

עריכה אחרונה על ידי idan178
פורסם
לפני 1 דקה, trademark כתב:

האוטו מעלה טורים בלחיצה והאוטו לא זז?

ניסית להעביר "הילוכים" באופן ידני?

בעקרון הייתי במהירות 100 כשזה קרה וכשלחצתי על הגז כן הטורים עלו אבל הרכב לא זז המהירות לא השתנתה, בעיקרון הרכב כן נוסע אבל הוא מתנגד לי אני מרגיש סוג של התנגדות כאילו האוטו מנסה לעצור

ולא האמת לא ניסיתי ידני כי ישר אחרי חניתי את הרכב בבית כדי לא לגרום עוד נזק

פורסם

עדכון - הייתי עכשיו באוטו הנעתי אותו ואני חייב לציין שמשום מה האוטו ממש שקט, תמיד כשהרכב קר הוא עושה רעשים מוזרים, ולא מהמנוע אלא מהאגזוז (שוב מהאיזור הממיר) ועכשיו לא היה שום רעש מוזר שמעתי נטו את המנוע.

נסעתי ממש טיפה במהירות נמוכה והכל היה נראה בסדר.. הנורת מנוע עדיין קיימת אבל. מציין שהיה ריח מאוד חזק של דלק. ואף פעם לא היה ככה בחיים לא הרחתי דלק מהרכב.

יש לי תחושה שהממיר קטליטי היה תקול ועדיין תקול (או משוחרר) והוא פשוט משחק בי, יש מצב?

השאלה היא האם ממיר קטליטי יכול לגרום לבעיה שהייתה לי אתמול ולבעיה שיש לי בכללי שהוא רועש מאוד.. כי בתכלס כל הסימנים מראים עליו..

מה אומרים?

פורסם (נערך)

הקוד שקיבלת הוא קוד תקלה כללית ורק לאחר,שיחברו סורק ויוציאו קוד תקלה ידעו באיזה חיישן הבעיה כפי שכתב לך MR HYBRID.

אתה יכול לגשת לכל מוסך שיש לו סורק כזה/למכון להזרקות דלק.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 6 דקות, colauti 9 כתב:

הקוד שקיבלת הוא קוד תקלה כללית ורק לאחר,שיחברו סורק ויוציאו קוד תקלה ידעו באיזה חיישן הבעיה כפי שכתב לך MR HYBRID.

אתה יכול לגשת לכל מוסך שיש לו סורק כזה/למכון להזרקות דלק.

זה ברור כן אני יעשה את זה ברגע שאוכל, רק רציתי לדעת אם יש למישהו כיוון למה הבעיה יכולה להיות

פורסם

אולי הממיר קטליטי נשבר, אולי אין לך מספיק לחץ דלק ואולי גורם אחר. 

קוד התקלה שקיבלת לא אומר כלום, כי אין קוד כזה באמת. 

תנסה לבדוק עם סורק תקלות אחר. 

פורסם

אני אעדכן מחר כשאלך למוסך, אשמח לעוד אופציות שיכולות להיות הבעיה כדי שהמוסך לא יבלבל לי בשכל וינסה לשקר עלי

פורסם

אה הבנתי... טוב בכל מקרה שתדעו נסעתי עכשיו לעבודה (נסיעה של 5 דק במקסימום) והרכב תיפקד בסדר גמור, אעדכן בהמשך

פורסם

עדכון - הרכב היום בבוקר (6) אחרי משמרת לילה לא הניעה לי.. חשבתי בהתחלה זה מצבר וחיברתי כבלים אבל עדיין לא עזר והרכב לא הניעה לא הגיב אפילו.

הזמנתי גרר ואחרי שהם הזמינו טכנאי עד שהוא הגיע (בערך שעה וחצי) ניסיתי להניעה את הרכב שוב ופתאום הניעה רגיל כאילו לא היה כלום.

הנורת מנוע עדיין הייתה דולקת אז הוא חיבר מחשב וזה הראה לו תקלת cylinder misfire 3, הוא מחק את הקוד וזהו.

הוא אמר הרכב נשמע תקין לגמרי ואין כלכך מה לעשות כי הרכב תקין ואין למה ללכת למוסך כי מוסך לא ימצא כלום.

אני כבר לא יודע מה לעשות, כי אחרי מה שקרה הסופש הרכב מגיב לי בצורה אחרת לגמרי, סוחב יותר (אני אשכרה מרגיש את הרכב טס) ולא עושה רעשים יותר בהנעה קרה.. אבל מצד שני הרכב פתאום מוציא לי תקלות כמו היום..

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...