Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בבלימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנסעתי ובלמתי במהירות נמוכה פתאום התחלתי לשמוע רעש סופר מוזר. זה נשמע כאילו הרכב סוחב משהו כשהוא בולם או שזה נמשע כמו הטורבינות הענקיות שמסתובבות תנסו להבין כי זה רעש שקשה לתאר

רק אציין שבבלימה עצמה לא הרגשתי משהו מיוחד.

פתחתי מכסה מנוע והסתכלתי במאחואי הגלגל ולא ראיתי משהו מיוחד

אתם מכירים רעש כזה? מה זה אומר?

פורסם

נשמע כמו רפידות בלם שחוקות עד הברזל ונוגעות בצלחות בלם.דחוף למוסך לפני שתאבד את הבלימה לגמרי.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

לא הגיוני החלפתי את הבלמים שנה שעברה אם אני זוכר נכון גם צלחות וגם רפידות

גם הבלמים התופיים במאחור נוקו ושוייפו

פורסם
לפני 58 דקות, 1newguy כתב:

לא הגיוני החלפתי את הבלמים שנה שעברה אם אני זוכר נכון גם צלחות וגם רפידות

זה לא אומר כלום כיוון שיכול להיות שיש קליפר תפוס שגורם לאחת הרפידות להישחק בקצב מהיר. 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

זה לא אומר כלום כיוון שיכול להיול שיש קליפר תפוס שגורם לאחת הרפידות להישחק בקצב מהיר. 

מה זה אומר קליפר תפוס?

וזה לא היה שריקת מתכת כמו מה שתמיד שומעים

זה היה מן צליל כאילו משהו נתפס בבלם והסתובב איתו משהו מוזר שבחיים לא שמעתי

לרוץ ביום ראשון למוסך?

פורסם

קליפר תפוס - הרפידות לא לגמרי משתחררות כשאתה לא לוחץ על הבלם, הן נוגעות קלות בדיסק  ונשחקות מהר.

כמו שכתבו, זה נראה שבאחת הרפידות חומר בלימה נשחק לגמרי זה בולם "ברזל על ברזל", כמובן תיגש למוסך לבדיקה.

פורסם
לפני 3 דקות, Buki כתב:

קליפר תפוס - הרפידות לא לגמרי משתחררות כשאתה לא לוחץ על הבלם, הן נוגעות קלות בדיסק  ונשחקות מהר.

כמו שכתבו, זה נראה שבאחת הרפידות חומר בלימה נשחק לגמרי זה בולם "ברזל על ברזל", כמובן תיגש למוסך לבדיקה.

כבר אעלה סרטון כי זה לא היה רעש שריקה של מתכת

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, Buki כתב:

זה לא שריקה, זה רעש "סיבובי" חזק, אם זה באמת מה שכתבנו. 

לפני 10 דקות, Buki כתב:

זה לא שריקה, זה רעש "סיבובי" חזק, אם זה באמת מה שכתבנו. 

עריכה אחרונה על ידי 1newguy
פורסם
לפני 5 שעות, yoram0101 כתב:

נשמע כמו רפידות בלם שחוקות עד הברזל ונוגעות בצלחות בלם.דחוף למוסך לפני שתאבד את הבלימה לגמרי.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

אשמח שתראו את הסרטון כי אני רוצה לדעת אם לקחת למוסך או לא ומה להגיד שם גם יש לי נסיעה שאני צריך לעשות😭

פורסם
לפני 3 שעות, 1newguy כתב:

אשמח שתראו את הסרטון

ראיתי, אי אפשר לשמוע שום דבר שמאפשר לתת תשובה. 

רעש חריג בבלימה זה לא תקין, זה משהו שמחייב בדיקה. 

• תוכן חדש...