Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו אנשים , יש פאדיחה גדולה מאוד שקשורה ברזרבי שלי אבל קודם התמונה הגדולה.

אני נוסע בXV שזה מעין ג'יפון מגניב כזה 
(מגניב מאוד אם לדייק) מבית סובארו אהובתי האלופה. האוטו גברי מאוד, המראה שלו רציני ובוגר והצמיגים, הו הצמיגים... מדובר בצמיגים 225/55 רחבים שתופסים את הכביש והשטח 

ביעילות ועוצמה.

אבל!!!

הצמיג הרזרבי? נראה כמו חלק מתלת אופן של ליצנים, כזה דקיק עם ג'אנט צהוב והוא קטן יותר מהצמיגים המקוריים- מותר לנסוע איתו רק 60 או 80 ק"מ

עבדכם הנאמן היה חייב להשתמש בו בתחילת החודש וזה היה כל כך מגוחך. אוטו גדול שצולע עם גלגלון מעפן בצבע צהוב צעקני שקטן יותר מהגלגלים האחרים.

מאז קניתי קומפרסור, 2 בוכנות. אם אצטרך- אנסה קודם לנפח בעצמי כדי לא להזדקק להשתמש בגועל נפש הזה. ורק אם לא יילך- אוציא אותו, אתקין ואכסה את הפנים+משקפי שמש+כובע מצחייה - כדי לא להיות חלק מסירטון ויראלי בטיקטוק או משהו כזה.

הלחץ בצמיג הזה מוגזם - 60PSI- תגידו, נפלתם על השכל? ניפחתי אותו בתחנת דלק והונוטיל עף החוצה וכמעט הוציא לי עין. בסוף נשארתי עם 2 צמיגים ללא יכולת ניפוח והזמנתי גרר.

למה אלוהים? למה הם עושים צמיג כזה מטופש לרכב כל כך טוב? 

אני יותר מאשמח ללמוד ממי שיודע- מה הטעם בהתעללות הזאת שבעלי XV עוברים? תצפו בתמונה שהעליתי בבקשה.

באהבה.

T125D16 .jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

גם השבוע ב crv של אשתי
גלגל רזרווי צהוב דומה
פעם קראתי שזה מוזיל ייצור (בכמויות) הרי לא בגלל גלגל רזבי לא תקנה רכב.....
לדעתי עשית בשכל שקנית קומפרסור חזק
העיקר סע בבטחה....
אמיר

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אכן הגלגל מצחיק מאוד.

אבל מצחיק עוד יותר להתקע באמצע דרך ללא גלגל רזרבי עם קומפרסור חסר כל תועלת במקרה שהצמיג שלך התפוצץ ולא בר תיקון.

כל המטרה של גלגל רזרבי קטן הוא חסכון במקום תא המטען או בחוסר מקום לגלגל בגודל מלא, ואז תצחק למה תא המטען קטן.

אז כדאי לך ללמוד את הסיבות האמיתיות  לגלגל הקטן. תהיה בטוח שיש סיבה אמיתית גם אם היא לא כראות עינך כמו חיסכון בייצור למטרת הוזלת מחיר הרכב, אבל סיבה אמית בהחלט יש ולא עשו זאת כדי שנצחק.

ולידיעתך המון רכבים הגיעו עם גלגל רזרבי קטן כמו שלך.

אם כבר מדברים על מצחיק אז יש יצרנים שלא סיפקו כלל גלגל רזרבי גם כאשר יש מקום מיועד לגלגל, ובמקום זאת סיפקו ספרי לתיקון תקר זמני!

הגלגל מיועד אך ורק למטרת "חילוץ" עד להגעה לפנצ'ריה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היתרון שלו זה שאתה לא יכול לשכוח / לדחות 

לתקן את המקורי, מה שקורה לא מעט בצמיג רגיל

למה צבעו אותו בצהוב, זאת השאלה!!

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש רכבים שמגיעים אפילו בלי זה, ובמקום שמים לך ערכת ניפוח שהיא חסרת תועלת במקרים מסויימים אז תגיד תודה.

אתה תמיד יכול לקנות ג'אנט בגודל מלא חלשים בבגאז' אבל לא חבל על המקום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, om2 כתב:

היתרון שלו זה שאתה לא יכול לשכוח / לדחות 

לתקן את המקורי, מה שקורה לא מעט בצמיג רגיל

תתפלא אבל היה ברחוב שלי  רכב שנסע יותר מחודש אם הצמיג 

יש שירשור מקביל על הדרק הזה 

https://carsforum.co.il/topic/683016-להימנע-משימוש-בצמיג-חלופי-בייגלה-בכל-מחיר-ממש-לא-צפירת-הרגעה-בפוסט/#comments

גם אצלי באלטו גיליתי שהצמיג התפוצץ בן 8 שנים 

והעצוב שקניתי משומש גם בן 8 רק שהפעם דאגתי למלות 50psi אני לא מתכוון להשתמש בו רק בשביל הטסט שיעבור 

אם היו מוכרים חדש במחיר סביר האיתי קונה 

יש לי קומפרסור קטן שהציל אותי מהחלפת גלגל 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

תוספת לתשובה של ba323f:

בתא המטען אתה משתמש כל יום. בגלגל ספייר, פעם בשנתיים? פעם בשלוש? פעם בחמש שנים?

גלגל בגודל מלא בתא המטען זה פחות 100 ליטר נפח. אם יש לך תא מטען 350 ליטר, ישאר 250. כי מסביב לגלגל בגודל מלא המקום לא מנוצל, שמים שם קלקרים.

היה לנו את אותו רכב דגם "זול" שמגיע עם גלגל ספייר קטן ודגם מאובזר שמגיע על גלגל ספייר בגודל מלא. חוץ מזה אותו רכב בדיוק וההבדל בנפח תא המטען הוא בערך כמו שרשמתי. 

לחץ אוויר 60PSI בגלל צמיג צר עם חתך נמוך שצריך להחזיק את מה שמחזיק צמיג גדול ורחב בהרבה. 

לשימוש זמני גלגל כזה הוא פתרון טוב, הרכב לא צריך להיראות יפה איתו, הוא צריך לאפשר להגיע לפנצ'ריה ושם הוא מוחלף בגלגל רגיל. 

וזה גם לא לא דבר חדש, אני מכיר מכוניות מלפני 30 שנה עם גלגל ספייר קטן. 

לפני כשעה, om2 כתב:

1.כדי שלא תשכח להחליף. על מנת שיבלוט ויציק לך. יאללה גבר, סע לפנצ'ריה לתקן את הצמיג, תוריד כבר את הצהוב המוזר הזה. 

2. כדי שנהגים אחרים ישימו לב ויבינו למה אתה נוסע 80 קמ"ש - זו המהירות המותרת לגלגלים כאלה.

• מעניין 1

פורסם

אני חושב שקצת הגזמת, אף אחד לא יצחק עליך אם תיסע עם הגלגל חלופי הזה.

הייתי מציע גם לודא אחת לכמה חודשים שהגלגל החליפי תקין ומלא באוויר, זה שהונטיל התפרק לך זה חריג ולא תקין.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, yor2 כתב:

תתפלא אבל היה ברחוב שלי  רכב שנסע יותר מחודש אם הצמיג 

שכן שלי כבר 3 חודשים עם הבייגלה על הסיריון שלו.

לפות"ש אני מציע להתעסק פחות באמונות שליליות כלפי העצמי והעולם :)

• מעניין 1
פורסם

אוטו גברי 😂 (אני אחסוך לך מי קהל היעד של הרכב הזה פה בארה״ב כן ?) בנוסף שווה לציין - התמונה לאילוסטרציה - כי זה של הסובארו מגיע עם נאבה 5 ברגים.

זה סה״כ אחלה פיתרון בגלל כל הסיבות שהוסברו פה ויחסוך לך להרוס צמיג אם רק תנפח אותו ובאמת חסר לו אוויר (במיוחד שבסובארו אתה אמור להחליף ברביעיות אם נהרס , לא זוגות ...)

זה שאנשים נוסעים עם הבדיחה הזו יותר מהמינימום שבמינימום זו השערוריה האמיתית.

הרכב נוסע נורא - ויותר גרוע מזה - זה בהחלט משפיע בטירוף על הבטיחות בדברים כמו מרחק בלימה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...